Regisztráció  Belépés
Harmincezer ember vett részt a Városligetben a 7. Rosalia Fesztiválon
...
Amellett, hogy örömmel biztosít helyszínt a rozéborok kedvelőinek és a neves magyar borászoknak, a Liget Budapest projekt idén a Magyar Zene Házával és a Néprajzi Múzeummal karöltve gazdag programot állított össze azoknak, akik a családjukkal érkeztek a fesztiválra - mondta el az MTI-nek Gyorgyevics Benedek, a Liget Budapest Projekt vezetője.
Gyorgyevics Benedek kiemelte...
2018-05-14 11:47:41
Volt rendőr a városligeti tüntetőverésről: “Mintha a
... rendőrségnek, mint szakhatóságnak a vagyonvédelmi céggel szemben is eljárást kellett volna indítania, hogy annak törvényes működését ellenőrizzék. Megkerestük az üggyel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, de cikkünk megjelenéséig nem érkezett meg a reagálásuk.


,,Az egész olyan volt, mintha a Tesco biztonsági őrei ...
2018-04-30 22:31:31
Mintegy ötvenezer látogatója volt a Szépművészeti Múzeum Román csarnokának
... középkori bazilika belső terét megidéző terem egyedülálló falfestményeinek megújításán majdnem hetven restaurátor dolgozott, 2500 négyzetméter falfelületet alkotott újjá.
A Liget Budapest Projekt keretében elvégzett munkálatok során 1500 liter konzerválóanyagot, csaknem száz kiló különböző színű pigmentet, valamint öt és fél kiló aranyat használtak fel. Ezek mellett a múzeum...
2018-03-31 10:11:16
Liget Budapest – Már épül!
...2018. 03. 23.
A Liget Budapest Projekt az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkáját ötvözi egy, a millenniumi idők óta nem látott intézményfejlesztési programmal, melynek köszönhetően hamarosan a Városliget a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb park lesz, ismét méltón egykori fénykorához. A 2013-óta zajló alapos e...
2018-03-27 19:08:50
Liget Budapest - Nagy volt az ingatlanbefektetők érdeklődése a Városliget fejlesztése iránt Cannes-ban
... szűken vett Városligetről szól, hiszen a fejlesztéseknek köszönhetően felértékelődnek a hatodik, hetedik, tizennegyedik és tizenharmadik kerületek szomszédos területei is.
Sokat elárul Budapestről és Magyarországról, hogy itt több mint egymilliárd eurót lehet kulturális városfejlesztésre elkölteni - mondta Gyorgyevics Benedek, aki szerint a Cannes-ban tapasztalt érdeklődésen ...
2018-03-19 19:32:14
Újranyitás 70 év után - Képes album a Szépművészeti Múzeum Román csarnokáról
...
A 2. világháborús sérülések miatt a közönség elől évtizedig elzárt Román csarnok a múzeum átfogó rekonstrukciójának köszönhetően újult meg, a Liget Budapest projekt keretében. A felújított épületrész március 15. és április 2. között ingyenesen látogatható.
Az erre az alkalomra megjelent album művészettörténészek és restaurátorok tanulmányainak segítségével mutatja be az...
2018-03-19 13:01:51
Március 15. - Szépművészeti Múzeum - Rengetegen kíváncsiak az újranyílt Román csarnokra
...
A második világháborús sérülések miatt a közönség elől évtizedekkel ezelőtt lezárt Román csarnok a múzeum átfogó rekonstrukciójának köszönhetően újult meg, a Liget Budapest projekt keretében. A felújított épületrész március 15. és április 2. között ingyenesen látogatható.
A csütörtöki 10 órás nyitást már nagy számú érdeklődő várta a Szépművészeti Múzeum főbejárata előtt,...
2018-03-15 13:52:01
Kiterjedt céghálózat segítette az Elios diadalmenetét a közv
... forrásaink szerint is “kis Eliost" tisztelhetünk a U-Light-ban. A kft árbevétel nélküli alvó cégnek tűnt 2014-ig, amikor is új tulajdonosok érkeztek. Egy szlovákiai hölgy, egy budapesti úr, illetve ketten, Horváth Szilveszter és Hetzl Péter a konkurens Grep Zrt.-től - utóbbiak pár hónapos spéttel zsilipeltek át. Horváth csak tavalyig maradt a U Light-ban. Ekkora...
2018-03-14 20:43:04
Nagy nemzetközi befektetők érdeklődnek a magyarországi ingatlanfejlesztési lehetőségek iránt Cannes-ban
...
A fővárosi önkormányzat, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) közös Magyarország - Budapest-standjának kiállítói konkrét befektetéseket remélnek a négynapos találkozón.
A magyar stand látogatottsága a szervezők szerint jól tükrözte az ország előkelő versenypozícióját az ingatlanbefektetések területén. Kiemelt érdekl...
2018-03-14 11:41:21
Március 15. - Ideiglenesen megnyitják a Szépművészeti Múzeum Román csarnokát
... biztosít.
Az intézmény arra kéri a látogatókat, vegyék figyelembe, hogy a csarnok befogadóképessége korlátozott, ezért előfordulhat, hogy az épületen kívül kell várakozni.
A Liget Budapest projekt keretében széles körűen korszerűsített Szépművészeti Múzeum történetében a mostani volt az eddigi legátfogóbb és legjelentősebb rekonstrukciós fázis.
Az új állandó kiállít...
2018-03-12 17:07:26
1 2 3 4 .......28 29 ....42 43 ...55 56 57 
Címkék: Rosalia Fesztiválon, Szépművészeti Múzeum Román, Liget Budapest, Szépművészeti Múzeum, Magyar Zene Házával, Néprajzi Múzeummal, MTI-nek Gyorgyevics Benedek, Liget Budapest Projekt, Gyorgyevics Benedek, Budapesti Rendőr-főkapitányságot, Horváth Szilveszter, Hetzl Péter, Grep Zrt, Nemzeti Befektetési Ügynökség, Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület, városligeti tüntetőverésről, újranyílt Román, rozéborok kedvelőinek, neves magyar, családjukkal érkeztek, vagyonvédelmi céggel, üggyel kapcsolatban, egész olyan, ország történetének, millenniumi idők, mostaninál jóval, 2013-óta zajló, fejlesztéseknek köszönhetően, közönség elől, múzeum átfogó, felújított épületrész, alkalomra megjelent, második világháborús, szlovákiai hölgy, konkurens Grep, fővárosi önkormányzat, négynapos találkozón, magyar stand, szervezők szerint, ország előkelő, intézmény arra, csarnok befogadóképessége, épületen kívül, mostani volt, eddigi legátfogóbb, falfestményeinek, tüntetőverésről, főkapitányságot, felértékelődnek,
© 2013 TVN.HU Kft.