Regisztráció  Belépés
Magyarország megőrizte első helyét a női EHF-rangsorban
... N...
2018-06-25 18:42:28
Nikolics góljával jutott kupanegyeddöntőbe a Chicago Fire
...
Az Egyesült Államok kupasorozatában a magyar támadó az 54. percben szerezte a mindent eldöntő találatot. A csatárnak ez volt a harmadik gólja a US Open Kupában - a viadal honlapja szerint.
Búcsúzott viszont Stieber Zoltán együttese, a DC United, amely hazai pályán tizenegyesekkel maradt alul az Orlando Cityvel szemben. A magyar válogatott szélső kezdő volt, a 102. percbe...
2018-06-21 11:03:25
Komoly erősítések az OSC vízilabdacsapatánál, Vad Lajos a vezetőedző
... klubbal. A szakember az oldalnak adott interjú...
2018-06-21 09:03:00
Férfi kosárlabda NB I - Srecko Sekulovic lett a Paks edzője
...
A paksi klub honlapjának bejelentése szerint a legutóbbi szezonban a bajnokságban és a Magyar Kupában is ezüstérmes Falcót irányító, 56 esztendős szakember két évre írt alá az együtteshez.
Sekulovic korábban megfordult Székesfehérváron, Pécsett, Kaposváron és Jászberényben is.
A Paks az előző idényben a negyeddöntőben búcsúzott a bajnokságtól....
2018-06-20 18:42:35
A kézilabdázó Mayer Szabina a francia élvonalba igazolt
... válogatott...
2018-06-15 20:22:53
Férfi röplabda NB I - Jókay Zoltán lett a Pénzügyőr vezetőedzője
...
Az előző idényben a bajnokságban és a Magyar Kupában is negyedik fővárosi együttes közösségi oldalának bejegyzése szerint Jókayval hosszú távra terveznek.
A szakember - aki jelenleg a női válogatott másodedzője - ezt megelőzően tizennégy éven át irányította a Vasas női csapatát, mellyel négyszer nyert magyar bajnokságot, nyolcszor pedig Magyar Kupát.
Jókay legutóbb ...
2018-06-14 17:12:41
Madaras Norbert és Varga Dániel visszavonult, Szolnokról erősít az FTC
... válogatott Manhercz Krisztián távozik.
Nyíri Zoltán elmondta, tavaly három döntőt céloztak meg a szezon előtt, ebből itthon most sem szeretnének lejjebb adni, éppen ezért a Magyar Kupában és a bajnokságban is a döntőbe kerülés a minimális elvárás, míg a Bajnokok Ligájában újoncként a Hannoverben sorra kerülő nyolcas döntőben szeretnék látni az együttest.
Varga Zsolt, az ...
2018-06-11 14:22:13
Benczés Miklós a Puskás Akadémia új edzője
...
A felcsúti klub csütörtökön a honlapján jelentette be, hogy a szakember kettő plusz egy évre szóló szerződést írt alá.
A Puskás Akadémia - amely a Magyar Kupában ezüstérmes lett, a bajnokságban pedig a hatodik helyen zárt - hétfőn vált meg közös megegyezéssel a csapatot eddig irányító Pintér Attilától.
A 48 éves Benczés edzői karrierjét a Diósgyőri VTK-nál kezdte, 2...
2018-06-07 13:31:57
Pintér Attila távozik a Puskás Akadémiától
...
"Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Pintér Attila, aki csapatunkkal a Magyar Kupában ezüstérmes lett, a bajnokságban pedig a hatodik helyen zárt" - olvasható a közleményben.
Az 52 éves tréner 2016 decemberében került az élvonalbeli Mezőkövesdtől az NB II-ben akkor listavezető, később bajnokként feljutó Puskás Akadémiához. A megbízatása három é...
2018-06-04 14:29:45
Így kell egyben tartani ezt a kétharmados, vízfejű monstrumo
Így kell egyben tartani ezt a kétharmados, vízfejű monstrumot


Molnár Bálint | Május 24, Csütörtök | 8:01

Szépjóreggelt! Mondjuk szépen együtt: csü-tör-tök. Ha jól emlékszem, már múlt héten is kifejtettem az én beteg kapcsolatomat ezzel a nappal, amikor is rámtörnek a régi reflexek, a legrosszabb értelemben vett nosztalgia és a felejthetetlen em...
2018-05-26 11:38:34
1 2 3 .........32 33 .....49 50 ....64 65 66 
Címkék: Chicago Fire, Srecko Sekulovic, Mayer Szabina, Jókay Zoltán, Madaras Norbert, Varga Dániel, Benczés Miklós, Puskás Akadémia, Pintér Attila, Puskás Akadémiától, Egyesült Államok, Open Kupában, Stieber Zoltán, Orlando Cityvel, Magyar Kupában, Magyar Kupát, Manhercz Krisztián, Nyíri Zoltán, Bajnokok Ligájában, Varga Zsolt, Pintér Attilától, Diósgyőri VTK-nál, Puskás Akadémia FC, Puskás Akadémiához, Molnár Bálint, kézilabdázó Mayer, francia élvonalba, magyar támadó, mindent eldöntő, harmadik gólja, viadal honlapja, magyar válogatott, oldalnak adott, paksi klub, legutóbbi szezonban, előző idényben, negyeddöntőben búcsúzott, szezon előtt, döntőbe kerülés, minimális elvárás, felcsúti klub, honlapján jelentette, szakember kettő, évre szóló, bajnokságban pedig, hatodik helyen, csapatot eddig, élvonalbeli Mezőkövesdtől, megbízatása három, régi reflexek, legrosszabb értelemben, székesfehérváron, tizenegyesekkel, kupasorozatában, negyeddöntőben, felejthetetlen, megegyezéssel, szépjóreggelt, jászberényben, kapcsolatomat,
© 2013 TVN.HU Kft.