Regisztráció  Belépés
I.Szent István király
... vagy magyarok tündöklő csillaga kezdetű ének.

1983 augusztusában a budapesti Város ligetben, a szánkózó dombon (melyet utána neveztek át Király dombnak) mutatták be Szörényi Levente és Bródy János István, a király című rockoperáját.

Nevét több falu és számos templom is őrzi; a legnagyobb az Ybl Miklós tervei alapján épült, budapesti Szent István-bazilika. Lov...
2018-08-16 11:17:28
Csíksomlyói passió - Szombaton mutatják be a nagyszabású produkciót a csíksomlyói hegynyeregben
... nagyszabású produkcióról Vidnyánszky Attila az MTI-nek elmondta: a színház társulata és a táncegyüttes táncosai és zenészei mellett erdélyi vendégművészek, néptáncosok, énekesek, kórus és Molnár Levente operaénekes is fellép az előadásban.
A produkció társrendező-koreográfusa Zsuráfszky Zoltán, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészeti vezetője. Az előadásban többek között Bere...
2018-08-12 13:02:29
Ókovács: a kereszténység lesz a fő témája az Operaház 2019/2020-as évadának
... főigazgató. Hozzátette: Erkel Ferenc halálának 125. évfordulóján először szólal meg Amerikában a magyar operairodalom ikonikus darabja, a Bánk bán, Vidnyánszky Attila rendezésében és Molnár Levente címszereplésével.
Folytatódik ősszel a Gördülő Opera kezdeményezés is, augusztus 31. és szeptember 9. között nyolc székelyföldi városba viszik el Donizetti Szerelemi bájital című v...
2018-08-12 10:01:12
Jégkorong Erste Liga - Diego Scandella a Schiller-Vasas HC szaktanácsadója lett
... klub honlapján Scandella, aki Ladányi Balázs vezetőedzővel közösen edzi majd az Erste Ligában szereplő Vasas felnőtt csapatát, és utánpótlás mentoredzőként is tevékenykedik.
Szuper Levente szakosztály-igazgató elmondta, hogy a megállapodás a következő szezonra szól, ráadásul Scandellát a Magyar Jégkorong Szövetség is alkalmazná különböző feladatokra.
A kanadai-olasz kett...
2018-08-11 14:24:32
Kilenc bemutatót tervez a nagyváradi Szigligeti Társulat a 2018-2019-es évadban
... előadások sorát Székely Csaba Bányavakság című műve nyitja, az ősz folyamán Csehov Apátlanul című drámáját Botos Bálint fogja színpadra állítani. A társulat két rangos színésze, ifj. Kovács Levente és Kardos M. Róbert fog játszani a Marie Jones Kövekkel a zsebében című kétszereplős művében, amelyet Balogh Attila rendez.
Hargitai Iván, a székesfehérvári Vörösmarty Színház veze...
2018-08-09 14:02:03
Döbbenet a cirkuszban
... egészséges kanca csikónak.

De ekkor mindenki meglepődött, mert a pici teste tarka, a lábai pedig csíkosak, vagyis egy zebra és szamár keveréke.Kiderült, hogy az édesapja Levente, aki egy tarka szamár.

Ifj. Richter József elmagyarázta, hogy napközben egy nagy ki...
2018-08-08 16:31:02
Több száz erdélyi fellépővel mutatják be a Csíksomlyói passiót
... produkciót kicsit közösen hoztuk létre, kicsit mindenki magáénak érezhette" - mondta.
A produkcióban közreműködik Böjte Csaba ferences rendi szerzetes gyerekkórusa, valamint Molnár Levente operaénekes is - tette hozzá.
Vidnyánszky Attila beszélt arról is, hogy az előadás négyféle szövegből áll össze, egyrészt a 18. században Csíksomlyón bemutatott régi iskoladrámákból, m...
2018-08-01 11:51:26
Tusványos - Egy pódiumbeszélgetés résztvevői szerint Közép-Európának bele kell szólnia Európa jövőjébe
...
A beszélgetésen Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Czukor József miniszterelnöki főtanácsadó, Tomás Strázay a Szlovák Külpolitikai Társaság vezető elemzője, Ioan Stanomir, a Bukaresti Egyetem politológia tanára és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezérigazgatója beszélt Közép-Európa európai víziójáról.
Amint Magyar Leven...
2018-07-27 18:53:56
Ma kezdődik a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
... rendezvény díszvendége.
Az ExperiDance Nostradamus - Világok vándora című produkciója pénteken látható a tiszafüredi Morotva-félszigeten. Az előadásban közreműködik Miklósa Erika és Molnár Levente operaénekes, valamint a Miskolci Nemzeti Színház Zenekara Sándor Szabolcs vezényletével.
A szombati kerékpártúra megállóiban, a kikötőkben és a tóparton különböző műfajú zenei ...
2018-07-26 07:04:23
Két hetes lovas zarándoklattal emlékeztek a székelyek
... lovaink teljesítették feladatukat" - így köszöntötte a végcélként a székelyföldi Oklándra megérkező huszárokat, illetve túralovasokat a helyi unitárius egyházközösség vezetője, Kelemen Levente tiszteletes. A zarándokok a négyszázötven esztendeje a tordai országgyűlésen a vallásszabadságról meghozott döntés előtt tisztelegve indultak küldetésükre, amelyen két hét alatt több m...
2018-07-25 22:15:07
1 2 3 ........................148 149 ............222 223 ...........295 296 297 
Címkék: Szent István, Jégkorong Erste Liga, Diego Scandella, Schiller-Vasas HC, Szigligeti Társulat, Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál, Szörényi Levente, Bródy János István, Szent István-bazilika, Vidnyánszky Attila, Molnár Levente, Zsuráfszky Zoltán, Magyar Nemzeti Táncegyüttes, Erkel Ferenc, Gördülő Opera, Donizetti Szerelemi, Ladányi Balázs, Erste Ligában, Szuper Levente, Magyar Jégkorong Szövetség, Székely Csaba Bányavakság, Csehov Apátlanul, Botos Bálint, Kovács Levente, Kardos, Marie Jones Kövekkel, Balogh Attila, Hargitai Iván, Vörösmarty Színház, Richter József, Böjte Csaba, Magyar Levente, Czukor József, Tomás Strázay, Szlovák Külpolitikai Társaság, Ioan Stanomir, Bukaresti Egyetem, Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont Csoport, Amint Magyar Leven, ExperiDance Nostradamus, Miklósa Erika, Miskolci Nemzeti Színház Zenekara Sándor Szabolcs, Kelemen Levente, nagyszabású produkciót, csíksomlyói hegynyeregben, kereszténység lesz, nagyváradi Szigligeti, 2018-2019-es évadban, pódiumbeszélgetés résztvevői,
© 2013 TVN.HU Kft.