Regisztráció  Belépés
Férfi kézilabda BL - Először veszített a Veszprém
... szünetben (19-14).
Nagy lelkesedéssel és gyorsabb játékkal kezdte a második felvonást a Veszprém, és Dragan Gajic találataival sikerült felzárkóznia (22-20). A Mirko Alilovic helyére beállt Mikler Roland egyre jobban védett, társai hatékonyabban védekeztek és lőttek, ennek köszönhetően egy gólra csökkentették a különbséget (25-24).
Tíz perccel a vége előtt az egyenlítésé...
2017-11-12 18:53:53
Sterbik Árpád a Telekom Veszprémben folytatja
... Ligája-t...
2017-11-03 13:12:17
Férfi kézilabda BL - Veszprémi döntetlen Lengyelországban
... Veszprém (6-5), de egyenlítenie ekkor még nem sikerült, mert támadásban a hazaiak gyorsabbak és pontosabbak voltak. Ljubomir Vranjes vezetőedző négygólos hátrányban időt kért (11-7), ezután Mikler Roland védéseire alapozva egyenlített a csapata, sőt a 28. percben a meccs során először a vezetést is átvette (13-14), igaz, csak tíz másodperc erejéig.
A szünetben egy találattal ...
2017-10-15 21:13:09
Bartók Donát is bekerült Ljubomir Vranjes első keretébe
... svéd Björn Sätherström segíti másodedzőként, a kapusokkal pedig Szathmári János foglalkozik.

A magyar férfiválogatott kerete:
kapusok:Borbély Ádám (Wisla Plock, lengyel), Mikler Roland (Telekom Veszprém), Székely Márton (Grundfos Tatabánya)
jobbszélsők:Harsányi Gergely (Grundfos Tatabánya), Hornyák Péter (Balatonfüredi KSE)
jobbátlövők:Ancsin Gábor (Telek...
2017-10-11 13:52:11
Férfi kézilabda BL - Negyedszer is győzött a Veszprém
... találattal kezdődött a második felvonás, és a 38. percben - a mérkőzés során először - a vezetést is átvette a Veszprém (18-17), mert a védekezése mellett a támadójátéka is egyre jobban működött, Mikler Roland pedig kiválóan védett. Mivel a németek cserekapusa, a dán Niklas Landin is elkapta a fonalat, a korábbiaknál kevesebb gól született.
Tíz perccel a vége előtt Nagy Lászl...
2017-10-08 18:52:51
Férfi kézilabda BL - A Veszprém egy góllal legyőzte a Flensburgot
... csakhamar három gólra nőtt a különbség (16-19). A németek svéd kapusa, Mattias Andersson ekkor már szinte mindent védett, ezért Vranjesnek időt kellett kérnie, majd Mirko Alilovic helyére Mikler Rolandot állította a kapuba.
A magyar bajnok védekezése továbbra sem állt össze megfelelően, de Mikler kiválóan védett, a másik kapu előtt pedig pontosabbak lettek a lövések, így egy ...
2017-09-24 17:42:13
Mikler Roland: nagyon gyors lett a játékunk
... kapjunk" - fűzte hozzá mosolyogva.
A saját feladatát illetően megemlítette, sokkal többet kell majd indítania, mert az a cél, hogy minél könnyebb és gyorsabb gólokat szerezzenek.
Mikler Roland a felkészülésről elmondta, az első időszakban rengeteget futottak, erősítettek, "elég sokáig" nem vették elő a labdát, a finisbe érkezve viszont rengeteg labdás edzésük van, ugyana...
2017-09-07 10:21:39
Férfi kézilabda Eb-selejtező - Javier Sabaté szűkítette keretét
... Arénában a hollandok ellen zárja a jövő évi, horvátországi Európa-bajnokság selejtezősorozatát.
A magyar válogatott kerete:
kapusok:
-------Fazekas Nándor (Balatonfüredi KSE), Mikler Roland (Telekom Veszprém)
jobbszélső:
----------Iváncsik Tamás (Elverum, norvég)
jobbátlövők:
-----------Ancsin Gábor (Telekom Veszprém), Fekete Bálint (MOL-Pick Sz...
2017-06-10 10:51:44
EFOTT - Tábortűz, retrónap és több mint kétszáz előadó
... programfolyamban szerepel Vincze Lilla (Napoleon Boulevard), Takáts Tamás (Karthago), valamint a Soho Party két tagja, Betty Love és Náksi Attila, a két ifjabb Dévényi, Dániel és Máté, valamint Mikler Roland, a Veszprém kézilabdacsapatának válogatott kapusa is.
Az idei EFOTT külföldi sztárvendégei közé tartozik a július 14-én a nagyszínpadon fellépő jamaicai reggae előadó, Se...
2017-06-07 12:22:18
Férfi kézilabda BL - Sabaté: jobbak voltunk a PSG-nél
... periódusaink a mérkőzésen, nagyon akart mindenki, és végig ott tudtunk maradni a nyomukban" - említette a pozitívumokat a balszélső, aki az idény végén, 17 év után távozik a klubtól.
Mikler Roland is kiemelte a magyar együttes küzdeni tudását.
"Nem lehetünk elkeseredettek, mert nem vertek agyon minket. Nagyon jól játszó PSG-től kaptunk ki, mert sajnos a második félidőbe...
2017-06-03 18:55:53
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Sterbik Árpád, Telekom Veszprémben, Bartók Donát, Ljubomir Vranjes, Mikler Roland, Javier Sabaté, Dragan Gajic, Mirko Alilovic, Björn Sätherström, Szathmári János, Borbély Ádám, Wisla Plock, Telekom Veszprém, Székely Márton, Grundfos Tatabánya, Harsányi Gergely, Hornyák Péter, Balatonfüredi KSE, Ancsin Gábor, Niklas Landin, Nagy Lászl, Mattias Andersson, Mikler Rolandot, Fekete Bálint, MOL-Pick Sz, Vincze Lilla, Napoleon Boulevard, Takáts Tamás, Soho Party, Betty Love, Náksi Attila, góllal legyőzte, második felvonást, gólra csökkentették, vége előtt, hazaiak gyorsabbak, meccs során, kapusokkal pedig, magyar férfiválogatott, második felvonás, mérkőzés során, védekezése mellett, németek cserekapusa, korábbiaknál kevesebb, németek svéd, magyar bajnok, másik kapu, saját feladatát, felkészülésről elmondta, első időszakban, finisbe érkezve, hollandok ellen, magyar válogatott, idei EFOTT, július 14-én, nagyszínpadon fellépő, idény végén, magyar együttes, második félidőbe, programfolyamban, lengyelországban, férfiválogatott,
© 2013 TVN.HU Kft.