Regisztráció  Belépés
FUEN a iniţiat, la congresul său din Olanda, încheierea unui pact între majorităţi şi minorităţi
... observat totodată că au fost foarte puţine ţările în care, în perioada adunării semnăturilor, minoritatea a fost susţinută de majoritate. Nu este suficient ca pentru acceptarea iniţiativei Minority SafePack să se caute sprijin la Bruxelles; sprijinul statelor membre este la fel de important, a menţionat acesta.
În cadrul congresului susţinut în Olanda, adunarea generală a org...
2018-06-23 18:31:55
Többség-kisebbség paktum megkötését kezdeményezte frízföldi kongresszusán a FUEN
... parlamenti választások szempontjából is fontos, hiszen az elkövetkező időszakban Európa jövője kerül a viták középpontjába. "Mi az EU jövőjéről szóló vita témái közé szeretnénk beépíteni a Minority SafePack európai polgári kezdeményezést" - jelentette ki.
Hozzátette, az európai polgári kezdeményezéshez 1,3 millió támogató aláírást sikerült összegyűjteni, de azt is látják, ho...
2018-06-23 17:52:14
Zsolt Semjén: interesul naţiunii maghiare este dăinuirea şi sporirea
... Situaţia minorităţilor poate fi îmbunătăţită dacă ea devine o chestiune europeană şi juridică, aşa cum se vede în iniţiativa cetăţenească europeană de protejare a minorităţilor autohtone, Minority SafePack, iniţiată, printre alţii, şi de către politicieni maghiari.
János Martonyi, fost ministru de Externe al Ungariei a subliniat în discursul său că sistemul legislativ interna...
2018-06-22 19:54:48
Semjén Zsolt: a magyar nemzet érdeke a megmaradás és a gyarapodás
... javítani, ha európai és jogi üggyé válik, ahogy ez az őshonos európai kisebbségek jogi védelmének megteremtéséért mások mellett magyar politikusok által indított polgári kezdeményezés, a Minority SafePack esetében megfigyelhető.
Martonyi János volt külügyminiszter előadásában azt emelte ki, hogy a nemzetközi jogrend a legfontosabb eszköz a kisebbségi magyarság gondjainak mego...
2018-06-22 18:03:29
Szijjártó: a határon túl élő magyarok képviselete továbbra is a külpolitika fontos feladata marad
... az új ciklusban a miniszterjelölttől, és azt szorgalmazta, a kormányzati kommunikáció vegyen vissza abból, hogy az ellenzéket hazaárulónak próbálja beállítani. Megjegyezte, hogy bár a Minority SafePack kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezés aláírásgyűjtése során "majdnem baj lett", de jó volt látni a példás összefogást.
Molnár Zsolt (MSZP) elismerve, hogy a kormány so...
2018-05-16 07:18:42
Gabay Dorka:AZ EU ÉS A MIGRÁCIÓ ELVÁLASZTHATATLANOK
... teremtenek az Európai Unió épületeinek falai között. Rajtunk a sor, hogy bizonyítsuk: nem vihetik keresztül az akaratukat Európa népeinek ellenállásával szemben!

- Minority SafePack néven indult egy uniós polgári kezdeményezés az egyes kisebbségek védelmében. Magyarország kivette részét az ala...
2018-04-03 19:38:00
Megvan az egymillió aláírás!
Minority SafePack: megvan az egymillió aláírás!

Szinte az utolsó pillanatban, hat nappal a határidő lejárta előtt sikerült összegyűjteni az aláírásokat a nemzeti kisebbségek nyelvi és kulturális jogainak bővítéséért.

Csütörtökön, március 29-én, a déli órákban átlépte az 1 millió támogató aláírást az őshonos nemzeti kisebbségeket segítő európai ál...
2018-03-30 12:09:56
Semjén az aláírások további gyűjtését kéri a Minority SafePack kezdeményezéshez
... aláírások gyűjtését. Előfordulhatnak ugyanis rontott vagy hibás adatok, és ezért szükséges, hogy egy 10 százaléknyi biztonsági tartalék legyen.
A nemzeti kisebbségvédelmi kezdeményezés (Minority SafePack) 2017 májusában az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója (FUEN) 15. kongresszusán indult el. Hét uniós tagállamban egymillió aláírást kell gyűjteni április 3-ig, hogy az uni...
2018-03-29 22:05:37
Felhívás a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés támogatása
...Vagy a TÁMOGATÓ NYILATKOZAT
LETÖLTÉS ÉS NYOMTATÁS UTÁN KITÖLTHETŐ,
http://www.minority-safepack.eu/asse ts/downloads/forms/MSPI_Hungary_HU_v 2.pdf

Aláírási útmutató: http://jogaink.hu/Uploads/Kitoltesi_ Utmutato_MSPI.pdf


http://www.minori...
2018-03-25 23:19:05
Árpád János Potápi: conform aşteptărilor se vor aduna cele un milion de semnături necesare susţinerii iniţative
... insuficiente.
El a specificat că Ungaria şi minorităţile maghiare din alte ţări au fost foarte active în ultimii ani în domeniul extinderii drepturilor minorităţilor naţionale, adăugând că iniţiativa Minority SafePack se încadrează în rândul acestor eforturi.
Directorul de institut a explicat că au fost strânse foarte puţine semnături în Belgia, probabil din cauză că pro...
2018-03-19 19:02:57
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Zsolt Semjén, Semjén Zsolt, Gabay Dorka, MIGRÁCIÓ ELVÁLASZTHATATLANOK, Minority SafePack, Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés, Árpád János Potápi, János Martonyi, Martonyi János, Molnár Zsolt, Európai Unió, Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója, TÁMOGATÓ NYILATKOZAT, LETÖLTÉS ÉS NYOMTATÁS UTÁN KITÖLTHETŐ, magyar nemzet, külpolitika fontos, egymillió aláírás, aláírások további, fost susţinută, menţionat acesta, elkövetkező időszakban, viták középpontjába, európai polgári, minorităţilor autohtone, őshonos európai, nemzetközi jogrend, legfontosabb eszköz, kisebbségi magyarság, kormányzati kommunikáció, ellenzéket hazaárulónak, példás összefogást, akaratukat Európa, egyes kisebbse&#769, utolsó pillanatban, határidő lejárta, nemzeti kisebbségek, déli órákban, őshonos nemzeti, nemzeti kisebbségvédelmi, kisebbségvédelmi, kezdeményezéshez, előfordulhatnak, külügyminiszter, aláírásgyűjtése, megteremtéséért, kezdeményezést, ellenállásával, kongresszusán, kezdeményezte, összegyűjteni,
© 2013 TVN.HU Kft.