Belépés
25 méteren belül minden Szoboszlai-szabadrúgás gólhelyzet
... (0-1)
gól: Szoboszlai (60.), Schön (66.), ill. Matko (16.)
- Magyarország: Ásványi Balázs - Kovács Krisztofer, Mocsi Attila, Csóka Dániel, Majnovics Martin - Bokros Szilárd - Schön Szabolcs, Szendrei Norbert, Szoboszlai Dominik, Szerető Krisztofer (Kiss Tamás 58., Bencze Márk 83.) - Timári Norman (Torvund Alexander 74.)
Videón megnézhet...
2018-10-11 17:36:11
A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje az ügyészséghez fordul a Migration Aid párttá alakulása miatt
... NGO-támogatásai mindig a bevándorlást támogató szervezeteknél kötnek ki. Ezért kell monitoringozniuk, hogy a "Soroséktól" Magyarországra befolyó forintok útját pontosan lássák - mondta.
Németh Szilárd hangsúlyozta: több magyarországi törvény is rendelkezik az ilyen pénzek útjának átláthatóvá tételéről. Idézte továbbá a bevándorlási különadóról szóló jogszabályt, amely kötelez...
2018-10-05 12:31:43
Urmánczy Nándor néhai képviselőnek állítottak szobrot Csepelen
...
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a szoboravató ünnepségen arról beszélt, hogy az egykori politikus közéleti tevékenysége rendkívül sokoldalú volt, de valójában mindig egy cél lebegett a szeme előtt: a nemzeti összetartozás megőrzése.
Ezért küzdött egy olyan korban, amelynek "farkastörvényei" között is mindvégig hitt a nemzet felemelkedésé...
2018-10-01 22:55:02
Németh Szilárd: a Fidesz EP-képviselői kérjék számon Avramopuloszon az ENSZ-ben elmondott beszédét!
... kísérőrendezvényén a napokban sürgette az Európai Unió tagállamait, hogy tegyenek eleget a bevándorlók áthelyezésével, illetve áttelepítésével kapcsolatban tett ígéreteiknek.
Németh Szilárd szerint "van mit mazsolázni" ebből a "bevándorláspárti felszólalásból", példaként azt mondta, hogy "továbbra is nyomják" az európai menekültügyi ügynökség hatáskörbővítését, az illegális b...
2018-09-28 14:47:41
Birkózó-vb - Komoly prémium a magyar érmeseknek, nevezési rekord
...
A vb rajtja előtt egy hónappal rendezett pénteki sajtótájékoztatón Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöke jelezte, hogy a nevezési határidő még nem zárult le, további országok jelentkezése várható, így biztos, hogy ennél is többen lépnek majd szőnyegre. A tavalyi párizsi vb-n 75 ország 700 birkózója szerepelt, ami jól mutatja, hogy milyen komoly az érdeklődé...
2018-09-21 12:17:29
Alaposan megizzasztotta az olaszokat a férfi kosárlabda-....
... az arénában.
- A zárószakaszt egy 12-4-es sorozattal kezdték a "hosszabb" kispaddal rendelkező olaszok, így csakhamar kilenc pontra megléptek. Az utolsó perc 59-64-ről indult, Benke Szilárd faragott a hátrányon, de minden erőfeszítés ellenére csak három pontra sikerült csökkenteni a különbséget. A magyarok legjobbja Vojvoda lett 25 ponttal.

A válogatott november vé...
2018-09-18 12:30:35
Kocsis: nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk a határőrizet jogát
... terveit.
A frakció emellett úgy döntött, hogy két új kabinetet hoz létre: egy népesedéspolitikait, amelyet Novák Katalin vezet majd, valamint egy bevándorláspolitikai-migrációs kabinetet Németh Szilárd vezetésével.
Arra a kérdésre, hogy Manfred Weber néppárti frakcióvezető is megszavazta a Sargentini-jelentést, úgy reagált: Weber volt az egyetlen bajor, aki a jelentés me...
2018-09-14 13:31:54
Németh Szilárd: pontonhidat építettek katonák a Sajón
...
Németh Szilárd a katonák munkáját dicsérve úgy fogalmazott: a honvédség szentesi 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezredének katonái "katonásan" rakták le a hidat, a magyar honvédek minden körülmények között teljesítik, amit vállaltak, "számukra a parancs az elsődleges".
Mint mondta, a katonák megkapták a parancsot, idejöttek, megépítették a hidat. Kizárólag a Magyar Honvéd...
2018-09-11 19:03:33
Németh Szilárd: Magyarország területi integritásának letéteményese a honvédség
... biztonságpolitika fejlesztésére irányul a Zrínyi 2026 haderő- és honvédelemfejlesztési program, és a jövő évi költségvetésben is 86 milliárddal több forrás szerepel honvédelemre.
Németh Szilárd szerint katonákra van szükség, és a toborzás egyik eszköze a tavaly indított kadétprogram, amihez szervesen kapcsolódik a honvédelmi alapismeretek nevű tantárgy bevezetése.
A cél...
2018-09-07 14:13:18
Birkózó-vb - Átvették felszereléseiket a magyar versenyzők
... az Európa-bajnoki ezüstérmes Németh Zsanett is, aki most Ukrajnában tréningezik.
A bemutatót csapat- és egyéni fotózással kötötte egybe a magyar szövetség, melynek vezetői, Németh Szilárd elnök, Bacsa Péter, Komáromi Tibor és Kovács István alelnökök is formaruhát öltöttek.
Az eseményen megjelent a 2013-as, legutóbbi hazai rendezésű vb egyetlen magyar aranyérmese, Sastin...
2018-08-31 12:25:35
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Migration Aid, Urmánczy Nándor, Németh Szilárd, Fidesz EP-képviselői, Ásványi Balázs, Kovács Krisztofer, Mocsi Attila, Csóka Dániel, Majnovics Martin, Bokros Szilárd, Schön Szabolcs, Szendrei Norbert, Szoboszlai Dominik, Szerető Krisztofer, Kiss Tamás, Bencze Márk, Timári Norman, Torvund Alexander, Honvédelmi Minisztérium, Európai Unió, Magyar Birkózó Szövetség, Benke Szilárd, Novák Katalin, Manfred Weber, Rákóczi Ferenc Műszaki Ezredének, Magyar Honvéd, Németh Zsanett, Bacsa Péter, Komáromi Tibor, Kovács István, ügyészséghez fordul, magyar érmeseknek, férfi kosárlabda-, határőrizet jogát, magyar versenyzők, bevándorlást támogató, ilyen pénzek, bevándorlási különadóról, szoboravató ünnepségen, egykori politikus, szeme előtt, nemzeti összetartozás, olyan korban, nemzet felemelkedésé, napokban sürgette, bevándorlók áthelyezésével, európai menekültügyi, hónappal rendezett, nevezési határidő, tavalyi párizsi, 12-4-es sorozattal, utolsó perc, magyarok legjobbja, válogatott november, frakció emellett,
© 2013 TVN.HU Kft.