Regisztráció  Belépés
Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FC
... lövését öklözte ki magabiztosan Tomas Tujvel. Két perc múlva már ő is tehetetlen volt: egy szép kiugratást követően Jasse Tuominen passzolt éles szögből a hazai kapuba. A Vidi hátrányba kerülve nagyobb sebességre kapcsolt, Kovács István két alkalommal is nagy helyzetbe került, de először rosszul célzott, majd Gyenyisz Cserbiszkij védett nagyot.
A második félidőben továbbra is...
2018-09-20 21:13:27
Diák Oscar - Kovács István filmrendező: mindent az egyetem tanárainak köszönhetek
... pedig Freund Ádám rendezése, a Földiek című alkotása versenyzett a döntősök között.
Janisch Attila úgy vélte, hogy az egyetemen 2011-ben indított, úgynevezett 6×6-os filmes képzésnek nagy szerepe van abban, hogy az intézmény diákjai ilyen jól szerepelnek a nemzetközi mezőnyben, hiszen így "egy helyett hat tehetség munkája adódik össze" egy-egy munka elkészültekor.
A 6×6...
2018-09-20 14:42:57
Egyetemi sportfesztivál az Orczy-kertben
... hogy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) együttműködésével idén már harmadik alkalommal szervezte meg az egyik legnagyobb egyetemi szabadidősport rendezvényt, a budapesti egyetemi sportfesztivált, ami a központi eseménye az egyetemi sport nemzetközi napja alkalmából országszerte zajló sportprogramoknak....
2018-09-20 12:32:25
Asztalitenisz Eb - Ecseki főtáblás egyesben, még Majoros is versenyben
... párost az ötödik helyre rangsorolták. Hozzájuk csatlakozhatott Majoros és a dán Anders Lind, illetve Lakatos Tamás és a romániai Szőcs Hunor duója, de ez csak utóbbinak sikerült, előbbi ugyanis nagy csatában alulmaradt, így kiesett.
A főtáblás küzdelmek szerdán este, illetve csütörtökön kezdődnek, adöntőket pénteken (vegyes páros) és vasárnap rendezik az Eb-n.
Eredmények...
2018-09-19 18:53:23
NKA 25 - Fiatal képzőművészek munkái az NKA Fesztiválhajón
... az érdeklődők így városnézéssel egybekötve tekinthetik meg Ágoston Kristóf, Bilak Krystyna, Dóra Ádám, Farkas Gabriella, Gerber Márton László, Kalán Viktória, Kelemen Bíborka, Klájó Adrián, Nagy Dániel, Pertics Flóra, Süttő Anikó és Tüdős Anna munkáit.
Az Orgován Kinga által rendezett kiállítás megtekintése, illetve a sétahajózás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött a...
2018-09-19 14:42:06
Asztalitenisz Eb - Két magyar duó a főtáblán vegyes párosban
...
A magyar páros egy török riválissal csapott össze, és nagy csatában, 3-2-re nyert.
Majoros Bence és Póta Georgina kettőse tizedik kiemeltként alanyi jogon tagja az elitmezőnynek.
A versenyszám főtáblás küzdelmei este rajtolnak - a magyarok ellenfelei egyelőre nem ismertek -, délután pedig a férfi egyes selejtezőjében lesznek érdekeltek a magyarok.
A spanyolorsz...
2018-09-19 11:01:39
Prima Primissima - Nyilvánosságra hozták az idei jelölteket
... A magyar oktatás és köznevelés kategóriában "A zene mindenkié" Egyesületet; Falus Iván pedagógust, egyetemi tanárt és L. Ritók Nóra pedagógust jelölték, míg a magyar építészet kategóriában Nagy Csaba építész; Potzner Ferenc építész, művészettörténész és Tokár György építész szerepel a jelöltek között.
A magyar sajtó kategória jelöltjei Bősze Ádám műsorvezető, zenetörténész; ...
2018-09-18 17:21:35
Mi a baj a demokráciával? Miért menekülnek előle?
... belül!
https://lokal-b.mmcd.hu/wp-content/u ploads/2018/04/N%C3%A9z%C5%91pont-In t%C3%A9zet-v%C3%A1laszt%C3%A1snapi-k utat%C3%A1s-1280x821.png
Még a fityma is csak a KDNP-vel tudott gyözni, -nagy nehezen-
de ez messze nem a többség!

Itt van egy kis infó, olvastassd fel valakibel aki
el is magyarázza, hogy megértsd!
http://www.maszol.ro/index.php/h...
2018-09-17 12:12:09
A KGB titkos dokumentuma
... amelyeket a KGB Moszkvában székelő centruma dolgozott ki Varsóban működő sejtje számára. Hogy milyen úton-módon került ez a szöveg Bierut irodájába, nem tudni, de feltehetőleg nem kellett nagy vargabetűt leírnia, tudniillik Bierut egyike volt a KGB háború előtti lengyel ügynökeinek.
A hideg módszeresség, amellyel a KGB előkészítette Lengyelország teljes mértékű alárendeltségé...
2018-09-15 17:12:59
Davis Kupa - Valkusz kikapott, egyenlítettek a csehek
... magyar játékosnak megvoltak a lehetőségei a 4:4-hez, de nem élt velük, cseh riválisa pedig 5:4-nél kiszerválta a mérkőzést, amely 1 óra 35 percig tartott.
A szombati páros mérkőzésen Nagy Péter és Borsos Gábor száll szembe Adam Pavlasekkel és Roman Jebavyval 16 órától.
Davis Kupa, osztályozó:Magyarország-Csehország 1-1 - állás az első nap után----------------------------...
2018-09-14 22:02:47
1 2 3 .............327 328 .......491 492 .......653 654 655 
Címkék: Vidi FC, Diák Oscar, Kovács István, Asztalitenisz Eb, Prima Primissima, Davis Kupa, Tomas Tujvel, Jasse Tuominen, Gyenyisz Cserbiszkij, Freund Ádám, Janisch Attila, Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának, Anders Lind, Lakatos Tamás, Szőcs Hunor, Ágoston Kristóf, Bilak Krystyna, Dóra Ádám, Farkas Gabriella, Gerber Márton László, Kalán Viktória, Kelemen Bíborka, Klájó Adrián, Nagy Dániel, Pertics Flóra, Süttő Anikó, Tüdős Anna, Orgován Kinga, Majoros Bence, Póta Georgina, Falus Iván, Ritók Nóra, Nagy Csaba, Potzner Ferenc, Tokár György, Bősze Ádám, Nagy Péter, Borsos Gábor, Adam Pavlasekkel, Roman Jebavyval, egyetem tanárainak, főtáblán vegyes, idei jelölteket, szép kiugratást, hazai kapuba, második félidőben, döntősök között, egyetemen 2011-ben, intézmény diákjai, nemzetközi mezőnyben, egyik legnagyobb, budapesti egyetemi, központi eseménye, egyetemi sport, ötödik helyre, romániai Szőcs, főtáblás küzdelmek, sétahajózás ingyenes, magyar páros, török riválissal,
© 2013 TVN.HU Kft.