Belépés
Nyitrai Zsolt: megkezdődhet az intermodális csomópont tervezése Egerben
...
Nyitrai Zsolt elmondta: a megyeszékhely 327 millió forintot fordíthat az összességében több milliárd forint értékű közlekedési infrastruktúra-fejlesztés tervezésére. Maga a beruházás egységes rendszerbe szervezi, összehangolja, ésszerűsíti és korszerűsíti a helyi és távolsági vasúti- és autóbusz-közlekedést Egerben - húzta alá.
Emlékeztetett: az intermodális csomópont el...
2018-10-04 23:45:14
Megkezdődött a 100-as vasútvonal Debrecen-Ebes közötti szakaszának felújítása
... szempontjából.
A Debrecen-Budapest közötti vasúti összeköttetés Kósa Lajos szerint ma még nem versenyképes, de a fejlesztésekkel azzá kell tenni.
Mayer András, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. vezérigazgató-helyettese hozzátette: a hazai központi költségvetési forrásból, európai uniós társfinanszírozással megvalósuló beruházás 13,8 milliárdos összegének kéth...
2018-09-18 22:24:44
ITM: új forgalmi rend lesz az M0-ás déli szakaszának felújításánál
... felhajtók besorolását az autóút forgalmába a megszokottnál lényegesen hosszabb gyorsítósávok kiépítésével segítik majd - tették hozzá.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a közútkezelő Útinform szolgál...
2018-09-13 16:32:01
Építőmérnök konferencia - Palkovics: modern civilizáció nem létezik innovatív és felelősen gondolkodó mérnökök
... fővédnöke közösen adták át a Tierney Clark-díjat. Az elismerést idén Mátyássy László okleveles építőmérnök a mosoni Duna-híd szerkezeti tervezője vehette át, a projekt felelőse a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., kivitelezője a Hodút Kft. volt.
A zsűri különdíjaként elismerő oklevélben részesültek a szombathelyi Haladás Sportkomplexum tervezését és kivitelezését végző s...
2018-09-10 19:12:13
Megépültek Érden a TEN-T vasútvonalak felett a Szent István utcai felüljárók
... átadóünnepségen Aradszki András, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy a Modern Városok Programnak - ami csaknem 100 milliárd forintot jelent Érd városának - fontos eleme az infrastruktúra megújítása. A lakosság gyarapodása és a forgalom növekedése pedig indokolttá tette a hídak megépítését - idézték a képviselőt.
T. Mészáros András, Érd fideszes polgármestere...
2018-09-02 15:50:48
Három beruházás továbbra is jelentős torlódásokat okoz Szigetszentmiklós és Csepel térségében
... a legnagyobb forgalom és torlódás.
A közútkezelő közleményében kifejtette: a Szigetszentmiklós és Csepel térségében folyamatban lévő beruházások kivétel nélkül a közlekedési infrastruktúra fejlesztését és javítását célozzák az ott lakók és az arra közlekedők életszínvonalának javítása érdekében.
Július 13-án indult teljes útzár mellett a Massányi út felújítása Szigetszen...
2018-08-31 12:47:39
Szombaton is folytatódik a rendkívüli hídjavítás az M0-s autóút déli szektorában
... dolgozók és a többi járművezető biztonságáért arra kéri a közlekedőket, hogy a munk...
2018-08-10 13:27:48
Hatezer éves leletekre bukkantak az M76-os zalai nyomvonalán
...
A beruházást a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. koordinálja, a régészeti munkát a Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft. megbízásából a zalaegerszegi Göcseji Múzeum és a keszthelyi Balatoni Múzeum szakemberei végzik - ismertette Eke István.
A kutatást a nyomvonal teljes szélességében, majdnem 3 hektáros területen végzik. Tavaly nyáron végezték el a ...
2018-06-19 07:51:01
Hamarosan meghosszabbítják a felcsúti kisvasút vonalát
... információ, hogy pontosan mikor indul a munka, milyen forrásból és mennyibe kerül. Az információt kiszúró Magyar Narancs megkérdezte erről a Miniszterelnökséget, illetve a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-t, de egyelőre nem kapott válaszokat.

A felcsúti kisvasút, amely időnként szerelemvonattá válik, gazdaságosságáról már többször írtunk. Tavaly ősszel az EP költs...
2018-06-16 08:29:16
Helyére emelték az új komáromi Duna-híd első acél elemeit
... összeállítás után egy időre Szlovákia irányba tolják el, így párhuzamosan építhetik a hidat tartó pilont, amely 2400 tonnás és közel 95 méter magas lesz.
A Juhász Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese hozzátette, a híd átadását 2019 végére tervezik. A beruházásnak köszönhetően közvetlen teherforgalmi kapcsolat jön létre Komáromnál M...
2018-06-11 13:12:10
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Nyitrai Zsolt, Megépültek Érden, Szent István, Kósa Lajos, Mayer András, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, Tierney Clark-díjat, Mátyássy László, Hodút Kft, Haladás Sportkomplexum, Aradszki András, Modern Városok Programnak, Mészáros András, Budavári Ingatlanfejlesztő, Üzemeltető Nonprofit Kft, Göcseji Múzeum, Balatoni Múzeum, Magyar Narancs, Juhász Zoltán, Komáromnál, intermodális csomópont, 100-as vasútvonal, rendkívüli hídjavítás, felcsúti kisvasút, összességében több, beruházás egységes, fejlesztésekkel azzá, hazai központi, autóút forgalmába, megszokottnál lényegesen, közútkezelő Útinform, elismerést idén, mosoni Duna-híd, projekt felelőse, zsűri különdíjaként, szombathelyi Haladás, térség országgyűlési, infrastruktúra megújítása, lakosság gyarapodása, forgalom növekedése, hídak megépítését, legnagyobb forgalom, közútkezelő közleményében, közlekedési infrastruktúra, arra közlekedők, többi járművezető, régészeti munkát,
© 2013 TVN.HU Kft.