Regisztráció  Belépés
Novák Katalin: igazi családi szakma a vasutasoké
...
Novák Katalin közölte, a vasúttársaságnak számos olyan kezdeményezését ismerik, amely figyelembe veszi az ott dolgozók családi körülményeit, amellyel támogatják, segítik a családok életét.
Az államtitkár egy, a családok évéhez kapcsolódó programon vett részt a VI. kerületi Király utcai Minipolisz játszóházban, ahol péntektől a gyerekek közelebbről ismerkedhetnek a vasuta...
2018-06-22 14:32:46
Költségvetés - Novák Katalin: a biztonságos növekedés és a családok költségvetése a 2019-es
...
Novák Katalin azt hangoztatta, hogy ezt a forrást a kormányzat befektetésnek tekinti "a jövőbe, a gyermekeinkbe, a magyar családokba". Hozzátette: az Országgyűlés előtt lévő költségvetési javaslat tükrözi a kormány álláspontját.
Elmondta, 2019-ben családtámogatásokra 2004 milliárd forintot fordítanak majd, ez az ideinél 75 milliárddal több, és követi a gazdasági növekedé...
2018-06-22 12:51:48
Novák Katalin: Magyarország nem támogatja a kohéziós alapokból való magyar részesedés csökkentését
...
Novák Katalin az EU-tagországok szociális ügyekért felelős minisztereinek találkozóját követően hangsúlyozta, az új, 2020 utáni hosszú távú uniós költségvetés-tervezet kohéziós forrásainak felosztása során elfogadhatatlan az, hogy azokat az uniós országokat részesítenék előnyben, amelyek nem mutattak fel eredményt az elmúlt időszakban.
Magyarország nem fogadja el, hogy a...
2018-06-21 20:35:54
Novák Katalin: az élet minden területén jelenjen meg a családközpontú gondolkodás!
...
Novák Katalin az Összefogás a gyermek- és családbarát Magyarországért szakértői műhely rendezvényén kiemelte, azt szeretnék, ha Magyarország előbb-utóbb valóban családbarát országgá válna, és természetes lenne a generációk együttélése, valamint a családok a támogatása.
Ezért ősszel a nemzeti konzultációban arról is kérdezik majd az embereket, hogy a családpolitikában me...
2018-06-20 12:41:20
Novák Katalin: tartalmas és biztonságos időtöltés az Erzsébet-tábor
...
Novák Katalin azt mondta, az idei nyári szünet tizenegy hetes, a szülőknek pedig nagy fejtörést okoz lefedni, tartalmas programokkal megtölteni ezt az időszakot. Az Erzsébet-táborokban a gyerekek értelmesen és szép helyeken tudják eltölteni az idejüket - tette hozzá.
Idén harmincezer gyerek vesz részt a nyári táborokban, és további hatvanezer a napközis táborokban. Zánká...
2018-06-19 11:51:46
Novák: többen és hosszabb időn át nyaralhatnak idén az Erzsébet-táborokban
...
Novák Katalin a nyári Erzsébet-táborok elindulása alkalmából tartott sajtótájékoztatón közölte, hogy 11 héten át indítanak egyhetes turnusokat a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-táborokban, ezekben mintegy 30 ezer táborozó üdülhet idén nyáron, az ország ötszáz pontján megszervezett napközis táborokban pedig mintegy 60 ezer gyermek táborozhat a lakóhelyéhez közel.
Az áll...
2018-06-18 11:21:34
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kitüntette Novák Katalint
...
Novák Katalin a hírműsorban nemzetközi szinten is példamutatónak jellemezte a NOE és a kormány együttműködését. Szerinte ennek az együttműködésnek is köszönhető, hogy az elmúlt években nőtt a nagycsaládosok száma Magyarországon.
Az államtitkáért hangsúlyozta, a kormány bízik abban, hogy ez a növekedés folytatódik a következő időszakban is.
A nagycsaládok az ország ...
2018-06-14 11:31:34
Novák: fontos elismerni az apák teljesítményét is
...
Novák Katalin a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) és a Népesedési Kerekasztal szervezésében tartott rendezvényen hangsúlyozta, a kormány is igyekszik elismerni az apákat azzal, hogy a családtámogatások egésze elérhető a számukra is: mehetnek gyedre, gyesre, igénybe vehetik a gyed extrát és a családi adókedvezményt, és ma már mindkét szülő igénybe vehe...
2018-06-13 12:02:20
Emmi: már 75 ezernél több család vesz részt otthonteremtési programban
...
Novák Katalin közölte: a csok révén egyre többen tudnak jobb otthonba költözni, Magyarországon dinamikusan nő a kiadott építési engedélyek száma, és tavaly másfélszer annyi lakást adtak át, mint egy évvel korábban.
Az államtitkár a jövő évi büdzsé egyik legnagyobb eredményeként nevezte, hogy az otthonteremtési program - a családtámogatások mindegyikéhez hasonlóan - folyt...
2018-06-11 08:31:03
NMHH: tizenöt új dokumentumfilm készülhet mecenatúra-támogatással
... vezetőjéről, Haáz Sándorról készít portrét.
Maksay Ágnes a Szefket rejtélyben a kolozsvári születésű Széfeddin Sefket Tibor nemzetközi filmes karrierjét követi végig.
Moldovai Katalin Peremvidéken című filmjének középpontjában az erdélyi Szántó Sándor református lelkész és Farkas Béla, a szórványfelekezet gondnokának munkája és barátsága áll majd.
Répaszelet címmel ...
2018-06-08 11:45:58
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......78 79 80 
Címkék: Novák Katalin, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Novák Katalint, Kopp Mária Intézet, Népesedési Kerekasztal, Haáz Sándorról, Maksay Ágnes, Széfeddin Sefket Tibor, Moldovai Katalin Peremvidéken, Szántó Sándor, Farkas Béla, biztonságos növekedés, családok költségvetése, kohéziós alapokból, élet minden, családközpontú gondolkodás, apák teljesítményét, vasúttársaságnak számos, családok életét, családok évéhez, gyerekek közelebbről, kormányzat befektetésnek, magyar családokba, kormány álláspontját, gazdasági növekedé, uniós országokat, elmúlt időszakban, generációk együttélése, nemzeti konzultációban, idei nyári, szülőknek pedig, gyerekek értelmesen, nyári táborokban, napközis táborokban, nyári Erzsébet-táborok, ország ötszáz, lakóhelyéhez közel, hírműsorban nemzetközi, kormány együttműködését, elmúlt években, nagycsaládosok száma, államtitkáért hangsúlyozta, kormány bízik, növekedés folytatódik, következő időszakban, apákat azzal, családtámogatások egésze, gyed extrát, családi adókedvezményt,
© 2013 TVN.HU Kft.