Regisztráció  Belépés
Elhunyt Kányádi Sándor költő, író, műfordító
...
"Elment a legnagyobb. Isten Veled, Sándor Bátyám!" - búcsúzott az elhunyt szerzőtől Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán.
A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) közleményben emlékezett Kányádi Sándorra, aki a köztestület rendes tagja volt. Mint fogalmaztak, organikusan alakuló költészetének legfontosabb üzenete a szülőföld szeretetének a parancsa.
"Az ív, amely...
2018-06-20 17:41:55
Orbán Viktor az albán államfővel tárgyalt
... ország kapcsolatában, az áruforgalom 35 százalékkal 114 millió euróra növekedett, és megindult a két főváros közötti közvetlen repülőjárat is, amely maga...
2018-06-20 14:51:52
Krónika 4. rész (nemzetközi szerződések)
... vizsgálni.

Molnár Gyula (MSZP) ironikusan megjegyezte, az Ipoly tudja-e, hogy az elkövetkezendő években nem szabad olyan mozgást végeznie, amely változtat a határon. Emlékeztetett Orbán Viktor 2010-es szavaira, amely szerint viszonylag gyorsan kívánják rendezni a felvidéki magyarság kérdését. Szerinte azonban semmi nem történik, nincs érdemi kommunikáció a kérdésről a ...
2018-06-20 13:31:51
Modern városok - Elkezdődött a győri állatkert fejlesztése
... Közép-Ázsia-bemutató, fóka- és pingvinbemutató, elefántház, valamint állategészségügyi központ is létesül.
A Modern városok program megállapodást tavaly április 28-án írta alá Orbán Viktor miniszterelnök Borkai Zsoltpolgármesterrel. A megállapodás 18 győri fejlesztési elemet tartalmaz a közlekedést, a turisztikát, a kulturális infrastruktúrát, az egészségügyet, a felsőoktatás...
2018-06-20 12:32:08
Politológus: az EU támadássorozatot folytat Magyarország ellen
...
Deák Dániel kijelentette: ezzel a lépéssel próbálják elérni, hogy Magyarország politikai karanténba kerüljön.
A politológus felidézte Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatát, amely szerint a Fidesz a legerősebb európai néppárt, így az EPP-nek nagyobb szüksége van a magyar kormánypártokra, mint fordítva.
Az elemző szerint az Európai Unión belül Soros György szövets...
2018-06-20 11:21:15
A ruszkik végül hazamentek
... Sztálinnak Kelet-Közép-Európát.

A ,,Ruszkik, haza!" kívánsága bizony negyvenhat éven át feszült a magyar társadalom legmélyebb rétegeiben, de hangosan kimondani csak Orbán Viktor merte, 1989. június 16-án.

Tudjuk, 1989-ben már érezhető volt a szocialista blokkban az enyhülés szele, majd 1990. március 10-én Horn Gyula és Eduard Sevardnadze alá is ír...
2018-06-19 22:14:52
Orbán: Bunul cel mai valoros al ţării este suveranitatea ei
... se poate ceda nici un strop din suveranitatea Ungariei deoarece "ştim că dacă dăm doar degetul mic, imediat ni se va lua tot braţul".
Monumentul Gulag necesită o Ungarie - a declarat Viktor Orbán - unde evenimente similare nu mai pot apărea, şi prin urmare, toate ideile nerealiste, gânduri confuze, planuri care servesc interese străine trebuie păstrate în afara graniţelor....
2018-06-19 17:42:51
EU-csúcs - Megegyezés születhet a menedékkérelmek elbírálására szolgáló központok EU-n kívüli felállításáról
... kerülhet az EU, amiért más országokba "szervezi ki a problémáit". Az elemzők a lehetséges partnerek között elsősorban Tunéziát és Albániát említették.
A Politico megjegyezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök 2016-ban már javaslatot tett hasonló létesítmények létrehozására.
A zárónyilatkozat tervezetében a határellenőrzés finanszírozásának növelését is sürgették a 2021 és...
2018-06-19 17:26:26
DK: hozzák nyilvánosságra a focira költött tao-pénzek sorsát!
...
Az ellenzéki párt elnökségi tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: Orbán Viktor a magyar futball ügyében is elbukott. Amíg a világbajnokságon Izland bizonyítja, hogy árucsomagolókkal és fogorvosokkal is lehet sikereket elérni, addig Magyarországon "százmilliárdokból épült le teljesen a magyar futball" - jelentette ki Ráczné Földi Judit.
Úgy folytatta: a ...
2018-06-19 13:42:27
V4-Ausztria-csúcstalálkozó lesz csütörtökön Budapesten
...
Tájékoztatása szerint Orbán Viktor magyar, Peter Pellegrini szlovák, Andrej Babis cseh és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök, valamint Sebastian Kurz osztrák kancellár a megbeszélésük eredményeiről közös sajtótájékoztatón számolnak majd be délután a Várkert Bazárban.
Ezt követően Orbán Viktor és Peter Pellegrini külön is a sajtó elé áll majd, és tájékoztat a V4-el...
2018-06-19 13:22:34
1 2 3 .............1382 1383 .......2073 2074 .......2764 2765 
Címkék: Elhunyt Kányádi Sándor, Orbán Viktor, Isten Veled, Sándor Bátyám, Magyar Művészeti Akadémia, Kányádi Sándorra, Molnár Gyula, Emlékeztetett Orbán Viktor, Borkai Zsoltpolgármesterrel, Deák Dániel, Európai Unión, Soros György, Sztálinnak Kelet-Közép-Európát, Horn Gyula, Eduard Sevardnadze, Monumentul Gulag, Viktor Orbán, Ráczné Földi Judit, Peter Pellegrini, Andrej Babis, Mateusz Morawiecki, Sebastian Kurz, Várkert Bazárban, albán államfővel, győri állatkert, ruszkik végül, menedékkérelmek elbírálására, focira költött, elhunyt szerzőtől, köztestület rendes, szülőföld szeretetének, elkövetkezendő években, felvidéki magyarság, kulturális infrastruktúrát, lépéssel próbálják, politológus felidézte, legerősebb európai, magyar kormánypártokra, elemző szerint, magyar társadalom, szocialista blokkban, enyhülés szele, declarat Viktor, lehetséges partnerek, zárónyilatkozat tervezetében, határellenőrzés finanszírozásának, ellenzéki párt, magyar futball, világbajnokságon Izland, megbeszélésük eredményeiről,
© 2013 TVN.HU Kft.