Regisztráció  Belépés
Vihar - Hetvenezer helyen már helyreállították az áramszolgáltatást
... helyszíneken.
Felhívták a figyelmet arra, hogy a kidőlt fák sok helyen megrongálták a hálózatot, a leszakadt vezetékek megközelítése élet- és balesetveszélyes.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi tájékoztatása szerint szerda kora reggelig mintegy háromszáz esetben riasztották viharkárhoz a tűzoltókat, és még érkeznek újabb bejelentések. Éjjel elsősorban ...
2018-06-13 08:41:08
Két kamion karambolozott az M43-as autópályán
...
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján olvasható közlemény szerint a balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják.
Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták....
2018-05-03 08:51:29
Halálos vonatbaleset történt Szabadegyházán
...
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közleménye szerint a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, és segítette a sérültek ellátását, de az életüket már nem lehetett megmenteni.
A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a 62-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a rendőrök Szabadegyháza belterületére irányítják a ...
2018-05-01 12:23:18
Jamrik Péter: egymilliárd forint a Balaton biztonságosabbá tételére
... fordítható újabb, 1 milliárd forintos keretről - amely a KEHOP 1.6.0 operatív program forrása - december végén írták alá a támogatási szerződést. A kedvezményezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) konzorciumi partnerségével - ismertette.
Jamrik Péter elmondta, hogy a balatoni köz- és vízbiztonsá...
2018-03-19 07:04:47
Kisbusz és tehergépkocsi ütközött a 44-es főúton, többen megsérültek
... mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat Békéscsabán a 47-es számú főútra, Kondorosnál pedig Gyomaendrőd felé terelik.
Az Orsz...
2018-03-19 07:04:06
Hóvihar - HM: közúti és légi feladatokat is ellát a honvédség
... - köztük civil járművek, sószórók - mentésében is segített a Magyar Honvédség.
A honvédség a társszervekkel szoros együttműködésben - a Belügyminisztérium és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) irányításával - vesz részt a mentési feladatokban. Az OKF kérésére az autópályák pihenőhelyein is ott vannak a katonák. Ezen felül további erők állnak készenlétben, hogy...
2018-03-18 12:51:21
Hóvihar - HM: a katonák továbbra is készenlétben állnak
... szombat éjszaka és vasárnap reggel - több, árokba csúszott jármű mentésében nyújtottak segítséget az M3-as autópályán és a 4-es számú főúton.
A Magyar Honvédség - az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság segítésére - készenlétbe helyezte azokat a munkacsoportokat és haditechnikai eszközöket, amelyekkel szükség esetén segíteni tudnak a bajba jutott állampolgároknak, valami...
2018-03-18 08:50:58
Hófúvás - Kiadták a harmadfokú riasztásokat
... figyelmeztetésében kiemelte: éjjel gyorsan és nagymértékben romlanak a közlekedés időjárási feltételei, fokozatos javulás vasárnap délelőttől várható.
Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-nek elmondta: a katasztrófavédelem országos szinten és minden megyei igazgatóságon is operatív törzset működtet.
Sokan elutaztak a hosszú hé...
2018-03-17 23:33:36
Hófúvás - Magyar Közút: senki ne induljon útnak a hófúvásos területeken!
... szakemberrel, 24 órás szolgálatban végzi majd folyamatosan a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkálatokat a mintegy 32 ezer kilométeres országos közúthálózaton.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OFK) arra kérte az embereket, hogy szombat délutántól vasárnap délelőttig csak halaszthatatlan esetben induljanak útnak, kizárólag megfelelő mennyiségű üzemanyaggal ...
2018-03-17 12:01:30
Két autó ütközött Eger és Szarvaskő között, lezárták a 25-ös főutat
...
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közölte: a mentők megállapítása szerint ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg a balesetben.
A helyszínelés alatt Egerbakta, illetve Egercsehi irányába lehet elkerülni a lezárást....
2018-03-16 14:32:18
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Jamrik Péter, Magyar Közút, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Rádiós Segélyhívó, Infokommunikációs Országos Egyesület, Magyar Honvédség, Hajdu Márton, 44-es főúton, katonák továbbra, harmadfokú riasztásokat, hófúvásos területeken, 25-ös főutat, figyelmet arra, leszakadt vezetékek, megyeszékhely hivatásos, műszaki mentést, elsődleges információk, eset során, ember megsérült, mentők ápolják, érintett útszakaszt, műszaki mentés, helyszínelés idejére, pusztaszabolcsi hivatásos, sérültek ellátását, helyszíni szemle, rendőrök Szabadegyháza, támogatási szerződést, balatoni köz-, főút érintett, forgalmat Békéscsabán, 47-es számú, társszervekkel szoros, mentési feladatokban, autópályák pihenőhelyein, 4-es számú, bajba jutott, közlekedés időjárási, mentők megállapítása, helyszínelés alatt, állampolgároknak, együttműködésben, balesetveszélyes, helyreállították, munkacsoportokat, pusztaszabolcsi, halaszthatatlan, biztonságosabbá, kedvezményezett, társszervekkel, partnerségével, hóeltakarítási,
© 2013 TVN.HU Kft.