Regisztráció  Belépés
Jamrik Péter: egymilliárd forint a Balaton biztonságosabbá tételére
... fordítható újabb, 1 milliárd forintos keretről - amely a KEHOP 1.6.0 operatív program forrása - december végén írták alá a támogatási szerződést. A kedvezményezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) konzorciumi partnerségével - ismertette.
Jamrik Péter elmondta, hogy a balatoni köz- és vízbiztonsá...
2018-03-19 07:04:47
Kisbusz és tehergépkocsi ütközött a 44-es főúton, többen megsérültek
... mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat Békéscsabán a 47-es számú főútra, Kondorosnál pedig Gyomaendrőd felé terelik.
Az Orsz...
2018-03-19 07:04:06
Hóvihar - HM: közúti és légi feladatokat is ellát a honvédség
... - köztük civil járművek, sószórók - mentésében is segített a Magyar Honvédség.
A honvédség a társszervekkel szoros együttműködésben - a Belügyminisztérium és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) irányításával - vesz részt a mentési feladatokban. Az OKF kérésére az autópályák pihenőhelyein is ott vannak a katonák. Ezen felül további erők állnak készenlétben, hogy...
2018-03-18 12:51:21
Hóvihar - HM: a katonák továbbra is készenlétben állnak
... szombat éjszaka és vasárnap reggel - több, árokba csúszott jármű mentésében nyújtottak segítséget az M3-as autópályán és a 4-es számú főúton.
A Magyar Honvédség - az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság segítésére - készenlétbe helyezte azokat a munkacsoportokat és haditechnikai eszközöket, amelyekkel szükség esetén segíteni tudnak a bajba jutott állampolgároknak, valami...
2018-03-18 08:50:58
Hófúvás - Kiadták a harmadfokú riasztásokat
... figyelmeztetésében kiemelte: éjjel gyorsan és nagymértékben romlanak a közlekedés időjárási feltételei, fokozatos javulás vasárnap délelőttől várható.
Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-nek elmondta: a katasztrófavédelem országos szinten és minden megyei igazgatóságon is operatív törzset működtet.
Sokan elutaztak a hosszú hé...
2018-03-17 23:33:36
Hófúvás - Magyar Közút: senki ne induljon útnak a hófúvásos területeken!
... szakemberrel, 24 órás szolgálatban végzi majd folyamatosan a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkálatokat a mintegy 32 ezer kilométeres országos közúthálózaton.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OFK) arra kérte az embereket, hogy szombat délutántól vasárnap délelőttig csak halaszthatatlan esetben induljanak útnak, kizárólag megfelelő mennyiségű üzemanyaggal ...
2018-03-17 12:01:30
Két autó ütközött Eger és Szarvaskő között, lezárták a 25-ös főutat
...
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közölte: a mentők megállapítása szerint ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg a balesetben.
A helyszínelés alatt Egerbakta, illetve Egercsehi irányába lehet elkerülni a lezárást....
2018-03-16 14:32:18
Havazás - Mehetnek a kamionok Horvátországba, és újra közlekedhetnek a teherautók Katafa és Zalaegerszeg között
... azért rendelték el, hogy a hófúvásban a nehézgépjárművek ne akadjanak el, a közlekedés feltételei azonban javultak, így a korábbi rendelkezést visszavonták.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatott, hogy a horvát hatóságok visszavonták a kamionforgalmat korlátozó reggeli intézkedésüket, így 13 órától újra behajthatnak Letenyénél Horvátországba a 7,5 to...
2018-02-27 14:12:34
Hideg idő - Meteorológiai szolgálat: a jövő héten mínusz 20 fok is lehet
... szabad ég alatt, hanem a fűtetlen lakásokban, házakban élőket is fokozottan veszélyezteti a kihűlés, illetve a fagyhalál. Aki segíteni szeretne és tud, többek között az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Menhely Alapítvány és a diszpecserportal.hu honlapjain találja a szükséges információkat, telefonszámokat - tették hozzá.
Az előrejelzés szerint szombaton töb...
2018-02-23 19:43:34
Újra járható az M1-es autópálya Herceghalomnál
...
Egy nő könnyebben megsérült a balesetben, amely az autópálya 28-as kilométerénél történt - tették hozzá.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a műszaki mentés és a helyszínelés is befejeződött az érintett szakaszon, így megindult a forgalom, de még mindig több kilométeres a torlódás....
2018-02-10 12:49:30
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......93 94 95 
Címkék: Jamrik Péter, Magyar Közút, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Rádiós Segélyhívó, Infokommunikációs Országos Egyesület, Magyar Honvédség, Hajdu Márton, Letenyénél Horvátországba, Menhely Alapítvány, 44-es főúton, katonák továbbra, harmadfokú riasztásokat, hófúvásos területeken, 25-ös főutat, kamionok Horvátországba, teherautók Katafa, jövő héten, támogatási szerződést, balatoni köz-, főút érintett, forgalmat Békéscsabán, 47-es számú, társszervekkel szoros, mentési feladatokban, autópályák pihenőhelyein, 4-es számú, bajba jutott, közlekedés időjárási, mentők megállapítása, helyszínelés alatt, közlekedés feltételei, korábbi rendelkezést, horvát hatóságok, kamionforgalmat korlátozó, fűtetlen lakásokban, szükséges információkat, előrejelzés szerint, autópálya 28-as, műszaki mentés, érintett szakaszon, állampolgároknak, munkacsoportokat, nehézgépjárművek, együttműködésben, diszpecserportal, kedvezményezett, biztonságosabbá, halaszthatatlan, kamionforgalmat, telefonszámokat, hóeltakarítási,
© 2013 TVN.HU Kft.