Regisztráció  Belépés
Katasztrófavédelmi gyakorlat miatt lezárják a hétvégén a Mátraszentime és Mátraszentistván közötti utat
...
Pécsi Norbert Sándor közlése szerint november 18-án és 19-én - szombaton és vasárnap - az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) gyakorlata miatt a 2408-as számú összekötő utat teljes szélességében lezárják. Óránként rövid időre megnyitják ugyan a forgalom számára az érintett szakaszt, de aki teheti, kerülőúton közelítse meg a két mátrai települést - mondta.
A g...
2017-11-16 07:04:29
Kilenc jármű ütközött össze az M43-as autópályán a reggeli ködben
... rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál Nagylak Közúti-határátkelőhely felé terelik - tudatta a törzsőrmester.
Az Országos Katasztrófavéde...
2017-11-04 09:31:19
Vaddisznókat ütöttek el az M3-as bagi csomópontjánál, nagy a torlódás
... meg, azonban mindhárom állat elpusztult. A helyszínelés és a műszaki mentés idején egy sávon, lassan, rendőri irányítás mellett halad a forgalom - közölték.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közölte: a baleset miatt az egyik autó motortere kigyulladt. Az aszódi és a gödöllői tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az arra közlekedőknek jelentős torló...
2017-11-03 21:03:36
Véget ért a szezonális viharjelzés a tavaknál
...
Az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság MTI-hez kedden eljuttatott közös közleményéből az is kiderül, hogy a három tónál 1300-2600 órán át volt érvényben első- vagy másodfokú viharjelzés a hét hónap alatt, ami 300-400 órával több, mint az előző évben volt. 2010 óta az idei számítot...
2017-10-31 19:55:09
Teherautókat borított fel, fákat döntött ki a viharos szél a Dunántúlon
...
A 8-as főúton Öskünél, Sólynál és Pétfürdőnél, valamint a 77-es főúton Tótvázsony és Nagyvázsony közt történt balesetekben senki sem sérült meg.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint nemcsak a Dunántúlról, hanem Kelet-Magyarországról is érkeztek jelentések letört ágak, kidőlt fák miatt, amelyek vezetékeket szakítottak le, épületeket és keríté...
2017-10-24 16:23:49
Halálos baleset történt Bugyi közelében
...
Csámpai Attila elmondta: az autót vezető középkorú férfi a roncs alá szorult, a tűzoltók emelték ki, azonban a helyszínen elhunyt.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölte: a mentés idejére lezárták a Bugyi és Kunpeszér közötti utat....
2017-10-18 19:13:51
Krónika 3. rész (belügyi tárgyú törvények)
... politikai, hanem biztonsági kérdés - jelentette ki, hozzátéve: kifejezetten a családi házban élőket érinti hátrányosan.
Az ellenzéki politikus alkalmatlannak nevezte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot a kéményellenőrzés elvégzésére, de értékelése szerint a szakmára kellene hallgatni és nem megszüntetni a feladatot.
Azt is kiemelte: a rezsicsökkentés nem kerül...
2017-10-04 12:20:49
Lezárta a kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellenőrzését az ÁSZ
... hangsúlyozzák, hogy a terület jogszabályi környezete az elmúlt években többször és jelentősen megváltozott; így2016 júliusától 17 megye kéményseprő-ipari közszolgáltatása az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság feladatkörébe került. Ezt az időszakot azonban az ellenőrzés már nem érintette.
A tájékoztatás szerint az ellenőrzés megállapította, hogy a feladatellátásért fele...
2017-09-28 11:11:39
Az idei utolsó szúnyogirtás a Balatonnál
... lakott területeket nem érint. A költségeket a Balaton-parti önkormányzatok állják, a védekezést a Balatoni Szövetség koordinálja - mondta a szervezet elnöke.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által koordinált idei országos szúnyogirtási program az augusztus harmadik hetében végrehajtott munkálatokkal ért véget. Tájékoztatásuk szerint június elejétől 714 ezer hektár...
2017-09-14 19:13:56
Balesetben meghalt egy nő Tófű és Szászvár között
...
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat eltereli.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt írta, hogy az egyik jármű kigyulladt, a lángokat a bonyhádi és a komlói hivatásos tűzoltók fojtották el. Az ebben a kocsiban utazók könnyebb sérülésekkel vészelték át a karambolt.
A másik autó...
2017-09-03 20:54:20
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 ......91 92 93 
Címkék: Pécsi Norbert Sándor, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Nagylak Közúti-határátkelőhely, Országos Katasztrófavéde, Országos Meteorológiai Szolgálat, Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság MTI-hez, Csámpai Attila, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot, Balatoni Szövetség, reggeli ködben, szezonális viharjelzés, viharos szél, kéményseprő-ipari közszolgáltatás, idei utolsó, 2408-as számú, forgalom számára, érintett szakaszt, sztráda érintett, csanádpalotai lehajtónál, műszaki mentés, baleset miatt, egyik autó, gödöllői tűzoltók, vízsugárral eloltották, arra közlekedőknek, három tónál, előző évben, idei számítot, 8-as főúton, 77-es főúton, autót vezető, tűzoltók emelték, helyszínen elhunyt, mentés idejére, családi házban, ellenzéki politikus, kéményellenőrzés elvégzésére, szakmára kellene, terület jogszabályi, elmúlt években, időszakot azonban, tájékoztatás szerint, ellenőrzés megállapította, feladatellátásért fele, szervezet elnöke, augusztus harmadik, utat teljes,
© 2013 TVN.HU Kft.