Regisztráció  Belépés
Kigyulladt egy autóbusz az M0-son, teljes lezárás
... közelében. A tűzoltás idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: az autóbusz teljes terjedelmében égett. A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg átvizsgálják a járművet és visszahűtik a fém alkatrészeket. Minde...
2018-05-21 19:55:22
Gázolás miatt késnek a vonatok a debreceni és a szegedi vonalon
... kilométeres sebességkorlátozás van érvényben. A késések fokozatosan csökkennek, a menetrend szerinti közlekedés késő este, éjszaka állhat helyre.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, az elgázolt férfi meghalt. A gázolás miatt megállt az érintett vonat és a mögötte haladó is, a tűzoltók később mintegy kétszáz utast segítet...
2018-05-16 19:53:16
Hófúvás - Kiadták a harmadfokú riasztásokat
... figyelmeztetésében kiemelte: éjjel gyorsan és nagymértékben romlanak a közlekedés időjárási feltételei, fokozatos javulás vasárnap délelőttől várható.
Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-nek elmondta: a katasztrófavédelem országos szinten és minden megyei igazgatóságon is operatív törzset működtet.
Sokan elutaztak a hosszú hé...
2018-03-17 23:33:36
Kigyulladt egy családi ház Nagykőrösön; egy ember meghalt
... mentőknek, de az életét nem tudták megmente...
2018-02-23 15:52:38
Halálra gázolt egy embert a HÉV Dunaharasztinál
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, Dunaharaszti-felső állomásnál, a nyílt pályán áll a szerelvény. A mintegy 200 utast a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elszállította, jelenleg a baleseti helyszínelés zajlik, a holttestet a szerelvény alól csak ez után emelik ki.
A BKK tájékoztatása szerint a ráckevei HÉV Pes...
2017-12-29 20:13:19
Lakástűzben meghalt egy ember Mogyoródon
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a lángok egy száz négyzetméteres családi ház felső szintjén, az egyik szobában csaptak fel, a helyiség teljesen kiégett. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el.
A tűz okára a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálata fog fényt deríteni....
2017-12-11 07:04:07
Tűzoltóautó és kisteherautó karambolozott Szentendrén
... helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is zajlik. Tahitótfalu irányába a két sávból csup...
2017-12-06 10:51:50
Lakástűzben életét vesztette egy ember Pilisszentivánon
... épület átszellőzteté...
2017-12-02 13:20:04
Vihar - M1: még kedden is dolgoztak a károk felszámolásán
...
Varjassy László, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az M1 Híradójában elmondta: még kedden is érkeztek a viharral összefüggő bejelentések. Azt mondta: reményeik szerint este mindenhol sikerül megoldani a problémákat.
Hozzátették: a katasztrófavédelem mellett az áramszolgáltatók is folyamatosan dolgoznak a vihar okozta károk elhárításá...
2017-10-31 20:54:37
Vihar - Folyamatosan dolgoznak a helyreállításon az áramszolgáltatók
... még több települést érintett a vasárnapi vihar okozta áramkimaradás, például Ásotthalom és Forráskút egyes ingatlanjaiban nincs áram - tájékoztatta Molnár Krisztina, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Elmondta, vasárnap este mintegy kétezer fogyasztói helyen okozott áramkimaradást a vihar. Éjfélig száznyolc műszaki mentést végeztek el a megye hivatáso...
2017-10-30 09:52:12
1 2 3 7 8 .11 12 13 14 15 
Címkék: Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Hajdu Márton, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Budapesti Közlekedési Központ, Varjassy László, Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Molnár Krisztina, szegedi vonalon, harmadfokú riasztásokat, ember meghalt, ember Mogyoródon, ember Pilisszentivánon, károk felszámolásán, tűzoltás idejére, rendőrök teljes, arra közlekedőknek, autóbusz teljes, tűzoltók eloltották, késések fokozatosan, menetrend szerinti, elgázolt férfi, gázolás miatt, érintett vonat, mögötte haladó, tűzoltók később, közlekedés időjárási, nyílt pályán, baleseti helyszínelés, szerelvény alól, száz négyzetméteres, egyik szobában, helyiség teljesen, gödöllői hivatásos, műszaki mentés, viharral összefüggő, vihar okozta, vasárnapi vihar, megye hivatáso, áramszolgáltatók, pilisszentivánon, helyreállításon, dunaharasztinál, négyzetméteres, áramkimaradást, ingatlanjaiban, felszámolásán, közlekedőknek, szélességében, terjedelmében, áramkimaradás, tűzvizsgálata,
© 2013 TVN.HU Kft.