Regisztráció  Belépés
Halálra gázolt egy embert a HÉV Dunaharasztinál
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, Dunaharaszti-felső állomásnál, a nyílt pályán áll a szerelvény. A mintegy 200 utast a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elszállította, jelenleg a baleseti helyszínelés zajlik, a holttestet a szerelvény alól csak ez után emelik ki.
A BKK tájékoztatása szerint a ráckevei HÉV Pes...
2017-12-29 20:13:19
Lakástűzben meghalt egy ember Mogyoródon
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a lángok egy száz négyzetméteres családi ház felső szintjén, az egyik szobában csaptak fel, a helyiség teljesen kiégett. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el.
A tűz okára a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálata fog fényt deríteni....
2017-12-11 07:04:07
Tűzoltóautó és kisteherautó karambolozott Szentendrén
... helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is zajlik. Tahitótfalu irányába a két sávból csup...
2017-12-06 10:51:50
Lakástűzben életét vesztette egy ember Pilisszentivánon
... épület átszellőzteté...
2017-12-02 13:20:04
Vihar - M1: még kedden is dolgoztak a károk felszámolásán
...
Varjassy László, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az M1 Híradójában elmondta: még kedden is érkeztek a viharral összefüggő bejelentések. Azt mondta: reményeik szerint este mindenhol sikerül megoldani a problémákat.
Hozzátették: a katasztrófavédelem mellett az áramszolgáltatók is folyamatosan dolgoznak a vihar okozta károk elhárításá...
2017-10-31 20:54:37
Vihar - Folyamatosan dolgoznak a helyreállításon az áramszolgáltatók
... még több települést érintett a vasárnapi vihar okozta áramkimaradás, például Ásotthalom és Forráskút egyes ingatlanjaiban nincs áram - tájékoztatta Molnár Krisztina, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Elmondta, vasárnap este mintegy kétezer fogyasztói helyen okozott áramkimaradást a vihar. Éjfélig száznyolc műszaki mentést végeztek el a megye hivatáso...
2017-10-30 09:52:12
Kigyulladt egy busz, egy teherautó és öt személygépjármű Pomázon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy az oltást a szentendrei és a pomázi tűzoltók kezdték meg. Hozzátette, hogy a tüzet sikerült idejében megfékezni, ezért a környező házakra nem jelent veszélyt és a jelenlegi információk szerint személyi sérülés sem történt.
Az anyagi kár jelentős, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének az okát. ...
2017-10-22 20:53:38
Kigyulladt bakterházban meghalt egy ember Tárnokon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy az elhagyatott épületben a tűz oltása után az ágyon egy megégett ember holttestére bukkantak az érdi tűzoltók.
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás során vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit....
2017-10-01 16:22:39
Halálos baleset történt Újlengyelnél
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 405-ös úton, és az előbbiben ülő ember vesztette életét. Az árokba csapódó teherautó sofőrje beszorult járművébe, a dabasi hivatásos tűzoltók szabadították ki onnan.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közö...
2017-08-01 14:02:24
Vihar - Kidőlt fák okoztak gondot a vihar után
... károkat.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a tűzoltóknak a legtöbb esetben forgalmi akadályt képező kidőlt fák, illetve lehasadt ágak eltakarítása adott munkát - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel kedden.
Dojcsák Dávid tájékoztatása szerint Mezőkeresztesen egy-egy lakóházra dőlt fát távolítottak el, de egy családi ház tetőszerkezete is megr...
2017-07-25 11:28:39
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Budapesti Közlekedési Központ, Varjassy László, Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Molnár Krisztina, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Dojcsák Dávid, ember Mogyoródon, ember Pilisszentivánon, károk felszámolásán, ember Tárnokon, vihar után, nyílt pályán, baleseti helyszínelés, szerelvény alól, száz négyzetméteres, egyik szobában, helyiség teljesen, gödöllői hivatásos, műszaki mentés, viharral összefüggő, vihar okozta, vasárnapi vihar, megye hivatáso, pomázi tűzoltók, tüzet sikerült, környező házakra, jelenlegi információk, elhagyatott épületben, megégett ember, érdi tűzoltók, kisteherautó ütközött, 405-ös úton, árokba csapódó, dabasi hivatásos, rendőrség honlapján, legtöbb esetben, áramszolgáltatók, pilisszentivánon, helyreállításon, személygépjármű, dunaharasztinál, mezőkeresztesen, áramkimaradást, keletkezésének, négyzetméteres, ingatlanjaiban, tetőszerkezete, tájékoztatása, tűzvizsgálati, elszállította, áramkimaradás,
© 2013 TVN.HU Kft.