Regisztráció  Belépés
Hófúvás - Kiadták a harmadfokú riasztásokat
... figyelmeztetésében kiemelte: éjjel gyorsan és nagymértékben romlanak a közlekedés időjárási feltételei, fokozatos javulás vasárnap délelőttől várható.
Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-nek elmondta: a katasztrófavédelem országos szinten és minden megyei igazgatóságon is operatív törzset működtet.
Sokan elutaztak a hosszú hé...
2018-03-17 23:33:36
Kigyulladt egy családi ház Nagykőrösön; egy ember meghalt
... mentőknek, de az életét nem tudták megmente...
2018-02-23 15:52:38
Halálra gázolt egy embert a HÉV Dunaharasztinál
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, Dunaharaszti-felső állomásnál, a nyílt pályán áll a szerelvény. A mintegy 200 utast a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elszállította, jelenleg a baleseti helyszínelés zajlik, a holttestet a szerelvény alól csak ez után emelik ki.
A BKK tájékoztatása szerint a ráckevei HÉV Pes...
2017-12-29 20:13:19
Lakástűzben meghalt egy ember Mogyoródon
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a lángok egy száz négyzetméteres családi ház felső szintjén, az egyik szobában csaptak fel, a helyiség teljesen kiégett. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el.
A tűz okára a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálata fog fényt deríteni....
2017-12-11 07:04:07
Tűzoltóautó és kisteherautó karambolozott Szentendrén
... helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is zajlik. Tahitótfalu irányába a két sávból csup...
2017-12-06 10:51:50
Lakástűzben életét vesztette egy ember Pilisszentivánon
... épület átszellőzteté...
2017-12-02 13:20:04
Vihar - M1: még kedden is dolgoztak a károk felszámolásán
...
Varjassy László, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az M1 Híradójában elmondta: még kedden is érkeztek a viharral összefüggő bejelentések. Azt mondta: reményeik szerint este mindenhol sikerül megoldani a problémákat.
Hozzátették: a katasztrófavédelem mellett az áramszolgáltatók is folyamatosan dolgoznak a vihar okozta károk elhárításá...
2017-10-31 20:54:37
Vihar - Folyamatosan dolgoznak a helyreállításon az áramszolgáltatók
... még több települést érintett a vasárnapi vihar okozta áramkimaradás, például Ásotthalom és Forráskút egyes ingatlanjaiban nincs áram - tájékoztatta Molnár Krisztina, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Elmondta, vasárnap este mintegy kétezer fogyasztói helyen okozott áramkimaradást a vihar. Éjfélig száznyolc műszaki mentést végeztek el a megye hivatáso...
2017-10-30 09:52:12
Kigyulladt egy busz, egy teherautó és öt személygépjármű Pomázon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy az oltást a szentendrei és a pomázi tűzoltók kezdték meg. Hozzátette, hogy a tüzet sikerült idejében megfékezni, ezért a környező házakra nem jelent veszélyt és a jelenlegi információk szerint személyi sérülés sem történt.
Az anyagi kár jelentős, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének az okát. ...
2017-10-22 20:53:38
Kigyulladt bakterházban meghalt egy ember Tárnokon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy az elhagyatott épületben a tűz oltása után az ágyon egy megégett ember holttestére bukkantak az érdi tűzoltók.
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás során vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit....
2017-10-01 16:22:39
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Hajdu Márton, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Budapesti Közlekedési Központ, Varjassy László, Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Molnár Krisztina, harmadfokú riasztásokat, ember meghalt, ember Mogyoródon, ember Pilisszentivánon, károk felszámolásán, ember Tárnokon, közlekedés időjárási, nyílt pályán, baleseti helyszínelés, szerelvény alól, száz négyzetméteres, egyik szobában, helyiség teljesen, gödöllői hivatásos, műszaki mentés, viharral összefüggő, vihar okozta, vasárnapi vihar, megye hivatáso, pomázi tűzoltók, tüzet sikerült, környező házakra, jelenlegi információk, elhagyatott épületben, megégett ember, érdi tűzoltók, áramszolgáltatók, pilisszentivánon, személygépjármű, dunaharasztinál, helyreállításon, keletkezésének, áramkimaradást, négyzetméteres, ingatlanjaiban, elszállította, áramkimaradás, felszámolásán, tűzvizsgálata, főigazgatóság, nagymértékben, átszellőzteté, igazgatóságon, karambolozott,
© 2013 TVN.HU Kft.