Belépés
Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity
...
A közlemény szerint a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon közlekedő vonatok menetideje 20-30 perccel is meghosszabbodhat a hatósági intézkedések miatt.
Darázs Ágnes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjének közlése szerint az elgázolt férfi meghalt....
2018-09-19 11:31:28
A dunavarsányi horgásztóba fulladt egy férfi
...
A szemtanúk szerint a férfi bement a tóba, majd elmerült. A helyszínre érkeztek a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházai önkéntes tűzoltók, majd a fővárosi katasztrófavédelem búvárszolgálata - mondta el Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Rövid keresés után megtalálták a férfi holttestét - tette hozzá....
2018-09-02 10:03:18
Baleset miatt lezárták a 2-es főutat Sződligetnél
...
Mint írták, a rendőrség teljes útzár mellett kezdte meg a helyszínelést.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, egy ember a roncsokba szorult, őt a váci hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel mentették ki.
Rajta kívül két kiskorú is súlyosan megsérült - tette hozzá....
2018-08-29 10:43:00
Halálos baleset történt az M2-es autóúton Dunakeszinél, teljes útlezárás
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az ütközés után az autó árokba csapódott, a járműben egy nő ült, aki a helyszínen meghalt.
A baleset az autóút 23-as kilométerénél történt. A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte: teljes útlezárás van az M2-es autóúton D...
2018-08-21 20:19:17
Újra járható az M2-es autóút Dunakeszinél
...
A police.hu-ra feltett közlemény szerint a forgalom zavartalanul haladhat.
A rendőrség és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábban arról tájékoztatott, hogy tehergépkocsi és személyautó ütközött össze az autóút 23-as kilométerénél, és a balesetben az autót vezető nő a helyszínen meghalt....
2018-08-21 20:09:36
Avartűz miatt késnek a vonatok a ceglédi vonalon
... a vonatok, viszont az oltás miatt Pilis és Cegléd között csak óránkénti 20 kilométeres sebességkorlátozás mellett haladhatnak...
2018-08-09 15:12:45
Teljes szélességében járható az M5-ös autópálya
...
A police.hu-n olvasható közlemény szerint befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, a sztrádán minden sáv járható.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban azt mondta: a balesetnek két súlyos és egy könnyű sérültje van.
(FOTÓ)...
2018-08-06 22:10:20
Félpályán megindult a forgalom az M5-ösön Táborfalvánál
...
A megyei rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint hétfőn dél körül három kamion összeütközött az M5-ös autópályán, Táborfalvánál a Budapest felé vezető oldalon.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: a balesetnek további két súlyos és egy könnyű sérültje van....
2018-08-06 20:10:59
Baleset miatt lezárták az M2-es autóutat Kosdnál
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, a baleset az autóút 42-es kilométerénél történt. A járművek közül két kisteherautó frontálisan karambolozott, ennek következtében az egyik az oldalára borult. A sofőr beszorult a roncsba, a váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
A balesetben többen meg...
2018-07-27 12:39:00
Kigyulladt egy autóbusz az M0-son, teljes lezárás
... közelében. A tűzoltás idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: az autóbusz teljes terjedelmében égett. A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg átvizsgálják a járművet és visszahűtik a fém alkatrészeket. Minde...
2018-05-21 19:55:22
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Tokaj InterCity, M5-ösön Táborfalvánál, Darázs Ágnes, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Csámpai Attila, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, dunavarsányi horgásztóba, 2-es főutat, ceglédi vonalon, közlemény szerint, hatósági intézkedések, elgázolt férfi, szemtanúk szerint, férfi bement, helyszínre érkeztek, délegyházai önkéntes, férfi holttestét, rendőrség teljes, roncsokba szorult, váci hivatásos, ütközés után, autó árokba, helyszínen meghalt, autóút 23-as, tűzoltók megkezdték, műszaki mentést, rendőrség honlapján, forgalom zavartalanul, autót vezető, oltás miatt, műszaki mentés, sztrádán minden, könnyű sérültje, balesetnek további, autóút 42-es, járművek közül, oldalára borult, sofőr beszorult, balesetben többen, tűzoltás idejére, rendőrök teljes, arra közlekedőknek, autóbusz teljes, tűzoltók eloltották, meghosszabbodhat, búvárszolgálata, kilométerénél, főkapitányság, helyszínelést, karambolozott, terjedelmében, táborfalvánál, szélességében, összeütközött, közlekedőknek, alkatrészeket,
© 2013 TVN.HU Kft.