Belépés
Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-akadémia építése
... intézmény célja, hogy bentlakásos rendszerben működő csoportjai a Dunakanyar-régió, valamint Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megye legtehetségesebb leány kézilabdázóiból álljanak.
Rétvári Bence kiemelte, azt kívánja, hogy az érintett régiók legtehetségesebb fiatal kézilabdázóiból jobbnál jobb sportolókat, egyben példaképeket tudjon majd kinevelni az akadémia.
A par...
2018-10-11 16:29:41
Az újpesti szakrendelő is nyert felújítási forrást az Egészséges Budapest Programból
...
Rétvári Bence ismertette: az EBP-n keretében a kórházak mellett 32 szakrendelő újul meg Pest megyében és a fővárosban a következő években, 58 milliárd forint értékben. A programra, amely teljes egészében kormányzati forrásból valósul meg, több mint 700 milliárd forint jut.
A fejlesztések célja - folytatta -, hogy korszerű, és a lakossághoz minél közelebbi ellátások legye...
2018-10-11 14:13:07
Krónika 6. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... magánrendeléseken kötnek ki. Egyre inkább párhuzamos egészségügyi ellátórendszer alakul ki, amit a kormány nem akar megfékezni, sőt, inkább segíti azt - vélekedett az ellenzéki képviselő.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára válaszában kiemelte: a Fidesz-KDNP célja az állami és a magánegészségügy szétválasztása volt, s az előbbihez növekvő állami...
2018-10-08 15:42:29
Krónika 5. rész (kérdések)
... helyett. Rámutatott: a gyermekjogi törvény tiltja, hogy anyagi okok miatt szakítsák el a családjától a kicsiket, ez mégis rendszeres manapság, több ezer családot pedig kilakoltatnak.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára úgy felelt: a kormány számára a legfontosabb a gyermek érdeke, a gyermeket nevelő családok erősítése. Erőszakkal nem ...
2018-10-08 15:22:43
Krónika 4. rész (kérdések)
... kerületek alap és középfokú oktatási intézményeiben?
A kormány évek óta próbálkozik az oktatásban a központi irányítással, pedig jól látható, hogy az nem működik - fogalmazott.
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára azt felelte, hogy 2010-ben egy pedagógusra 11,5 diák jutott, most pedig 10,4. Ez nem jelenti azt, hogy bizonyos iskolákban, bizonyos időszakokban ne kellene arr...
2018-10-08 15:02:47
OGY Krónika 3. rész (kérdések)
... közzététellel másfél hónapos lemaradásban van a tárca, miközben szakmai szervezetek adatai szerint többen halnak ma meg Magyarországon kórházi fertőzésben, mint közúti balesetben.
Rétvári Bence, a tárca politikai államtitkára azt emelte ki: a Kúria előtt van az ügy, és az a döntés megszületéséig felfüggesztette az adatok kiadására kötelező bírósági döntés végrehajtását.
...
2018-10-08 14:52:06
CAFe Budapest - Koncerttel és kiállítással kezdődött el a fesztivál
... mutatott rá.
Magyarországon rengeteg új, színvonalas kulturális helyszín jött létre, mert bíznak abban, hogy a magyar nemzeti kultúrának reneszánsz időszaka következhet - hangsúlyozta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára. Kiemelte, hogy egy nemzet sem képzelhető el saját kultúrája nélkül.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra humá...
2018-10-05 20:12:46
Krónika 1. rész (napirend előtt: devizahitelek, önkormányzatok, gazdaság)
... -, naponta 20 családot lakoltatnak ki. Közölte, országgyűlési határozati javaslatot nyújtott be egy eseti bizottság létrehozására, illetve a kilakoltatási moratórium bevezetésére.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, hiányolta a képviselő bocsánatkérését azért, mert a szocialista kormányok politikai bosszút akartak állni az...
2018-10-02 11:11:19
Krónika 6. (interpellációk)
... is, a fővárosban a Honvéd kórházban elvették a túlórapénzt az orvosoktól. Mikor lesz végre valódi bérrendezés, mikor javítanak a feltételeken? - kérdezte a szocialista politikus.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a jobbikos Lukács László György képviselő társához irányította azzal kapcsolatban, hogy hol milyenek bérek, mondván ezek...
2018-10-01 17:34:32
Krónika 5. rész (interpellációk)
... státuszok 85 százaléka pedig a Fidesz kormányzása alatt üresedett meg, a kevesebb praxis közül több a betöltetlen, a kártyapénzek emelése pedig szerinte nem alkalmas a helyzet megoldására.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azzal kezdte válaszát: nagyon-nagyon nagy rombolást végeztek kormányon az egészségügyben a szocialisták, sorolv...
2018-10-01 17:13:44
1 2 3 ...............................99 100 ...............148 149 ................197 198 199 
Címkék: Egészséges Budapest Programból, CAFe Budapest, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Lukács László György, újpesti szakrendelő, érintett régiók, kórházak mellett, következő években, fejlesztések célja, lakossághoz minél, ellenzéki képviselő, magánegészségügy szétválasztása, előbbihez növekvő, gyermekjogi törvény, kormány számára, gyermek érdeke, gyermeket nevelő, kormány évek, központi irányítással, tárca politikai, adatok kiadására, magyar nemzeti, eseti bizottság, kilakoltatási moratórium, képviselő bocsánatkérését, szocialista kormányok, szocialista politikus, jobbikos Lukács, kevesebb praxis, kártyapénzek emelése, helyzet megoldására, magánegészségügy, legtehetségesebb, minisztériumának, kézilabdázóiból, felfüggesztette, bocsánatkérését, önkormányzatok, megszületéséig, magyarországon, interpellációk, intézményeiben, egészségügyben, ellátórendszer, szétválasztása, évszázadonként, devizahitelek, közzététellel, kilakoltatnak, végrehajtását,
© 2013 TVN.HU Kft.