Regisztráció  Belépés
Lamantin Jazz Fesztivál és improvizációs tábor Szombathelyen
... részt vesznek a koncerteken.
A jazzfesztiválon 25 hangverseny hangzik el, a programok négy helyszínen - a Bartók teremben, a zsinagóga udvarán, a sportcsarnokban, valamit a Weöres Sándor Színházban - zajlanak.
A nyitókoncerten, június 25-én a tanárok mutatkoznak be, a fesztivál során az előzenekar tagjai a Lamantin Tábor diákjai lesznek.
A jazzfesztiválon többek ...
2018-06-18 16:03:09
Gyermekvédelmi programot indított a Magyar Úszó Szövetség
...
Wladár Sándor, a MÚSZ elnöke a hétfői sajtóbeszélgetésen kiemelte, régi elmaradását pótolja ezzel a szervezet, amely egy olyan jelzőrendszert kívánt felállítani, ami bárki számára elérhető. Hozzátette, hogy bár jelentősen változott az edző-versenyző-szülő kapcsolatrendszer azóta, amióta ő volt versenyző, sokat változtak a módszerek is, de minden bejelentést a maximális körült...
2018-06-18 14:32:27
Botswana mögött Magyarország, Malajzia mutathat kiutat
... egyik példa arra, hogyan követheti a demokratikus rendszerváltást egy illiberális fordulat. Orbán Viktor miniszterelnököt autokrata vezetőkkel montírozták egy képre.

Komócsin Sándor, 2018. június 15. péntek, 11:47


Csaknem 30 év telt el azóta, hogy Francis Fukuyama japán történész közzétette legendás tanulmányát a történelem végéről. Ebben azt állította...
2018-06-16 08:48:39
125 éve hunyt el Erkel Ferenc
... verbunkost, a csárdást és a népies műdalt, operáinak több áriája “népdallá" lett. Erkel használt először cimbalmot operazenekarban, a Bánk bán bemutatóján a szólamot tizenöt éves Sándor fia játszotta, mert a zenekar tagjai közül senki sem értett a hangszerhez.

A zeneszerzőt 1865-ben “az országos daláregylet örökös főkarmesterévé" választották. Az...
2018-06-14 20:45:25
Levelezik a NER-értelmiség:
... "tizenegy fiatal srác összeáll és megalakítják a Kereszténydemokrata Munkáspártot, (...) hosszú üldözés és börtön lesz a jutalmuk" - írja négy folytatásban megjelent Lovas-interjújában Pósváry Sándor.2 Ahogy a lexikonszócikknek, úgy az internetriport pártalapítással foglalkozó részének is maga "az etalonnak számító rab" az egyedüli forrása. Mint a legtöbb Lovas-legendának.
...
2018-06-10 09:26:58
Petíciót indít a DK Nagy Imre szobrának eltávolítása ellen
...
Rónai Sándor, a párt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, aláírásgyűjtést kezdeményeznek, melynek célja annak megakadályozása, hogy a kormány elvigye Nagy Imre szobrát a Parlament közeléből.
Kifejtette: az Országgyűlés Hivatalának a költségvetési bizottság számára megküldött feljegyzésében "találtunk egy meglepő és számunkra aggodalomra okot adó fe...
2018-06-09 13:31:39
Június végén rendezik a 39. Kaláka Fesztivált Egerben
... kialakított színpadon tartják egy nappal korábban: június 28-án este.
Ugyancsak a fesztivál felvezetőjeként nyílik Dsida Jenő költő életét és munkásságát bemutató kiállítás a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban június 29-én délelőtt.
Az esti koncerteket péntektől vasárnapig két színpadon, felváltva rendezik az Eszterházy téren és a Líceum díszudvarán 17 és 23 óra...
2018-06-09 09:31:05
NMHH: tizenöt új dokumentumfilm készülhet mecenatúra-támogatással
... túlról érkezett pályázók közül támogatásban részesítette a testület A Fili karnagya című filmmel jelentkező Bajna György rendezőt, aki a székelyföldi Gyermek-filharmónia vezetőjéről, Haáz Sándorról készít portrét.
Maksay Ágnes a Szefket rejtélyben a kolozsvári születésű Széfeddin Sefket Tibor nemzetközi filmes karrierjét követi végig.
Moldovai Katalin Peremvidéken című f...
2018-06-08 11:45:58
Krónika 8. rész (Stop Soros)
... fel lehet lépni, akik "odasz...
2018-06-05 16:42:05
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... jogrendszernek.
A bírák kiválasztásakor a jövőben is bírósági igazgatási szervezet teszi majd meg a felterjesztéseket - hangsúlyozta.
Az MSZP egy kerékpárút megépítéséről
Szabó Sándor (MSZP) arról érdeklődött, hogy a terveknek megfelelően meg fog-e épülni a Csongrád megyei Klárafalva és Kiszombor közötti kerékpárút.
Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológi...
2018-06-04 18:00:29
1 2 3 ..............355 356 ........533 534 .......710 711 712 
Címkék: Lamantin Jazz Fesztivál, Magyar Úszó Szövetség, Erkel Ferenc, Nagy Imre, Kaláka Fesztivált Egerben, Stop Soros, Weöres Sándor Színházban, Lamantin Tábor, Wladár Sándor, Orbán Viktor, Komócsin Sándor, Francis Fukuyama, Kereszténydemokrata Munkáspártot, Lovas-interjújában Pósváry Sándor, Rónai Sándor, Országgyűlés Hivatalának, Dsida Jenő, Bródy Sándor Megyei, Városi Könyvtárban, Bajna György, Haáz Sándorról, Maksay Ágnes, Széfeddin Sefket Tibor, Moldovai Katalin Peremvidéken, Szabó Sándor, Cseresnyés Péter, programok négy, zsinagóga udvarán, tanárok mutatkoznak, fesztivál során, előzenekar tagjai, jazzfesztiválon többek, olyan jelzőrendszert, maximális körült, demokratikus rendszerváltást, illiberális fordulat, történelem végéről, népies műdalt, szólamot tizenöt, zenekar tagjai, zeneszerzőt 1865-ben, országos daláregylet, internetriport pártalapítással, etalonnak számító, egyedüli forrása, legtöbb Lovas-legendának, párt szóvivője, kormány elvigye, költségvetési bizottság, nappal korábban,
© 2013 TVN.HU Kft.