Regisztráció  Belépés
Die Presse: Kurz nem akar Orbán és a V4-ek által sarokba szo
... Magyarországra az osztrák kormánytagok: Karin Kneissl osztrák külügyminisztert Herbert Kickl belügyminiszter és Norbert Hofer közlekedési miniszter követheti majd, de Orbán Viktor miniszterelnök Sebastian Kurz kancellárt is Budapestre hívta.

A konzervatív, kormányközeli Die Pressének külpolitikai rovatvezetője szerint a magyar miniszterelnöknek nagyon is szüksége lehet ...
2018-03-01 16:06:13
EU-csúcs - Fico: a visegrádi országok nem támogatják a csúcsjelölti rendszer alkalmazását
... kormányfő a módszer használata ellen foglalt állást.
Hasonlóan vélekedett Mark Rutte holland miniszterelnök is, aki hangsúlyozta, kormánya nem támogatja a csúcsjelölti rendszert.
Sebastian Kurz osztrák kancellár viszont azt mondta, hogy mindig is pozitívan tekintett a rendszerre, és kiáll az álláspontja mellett.
"A folyamat nem automatikus, de gyakorlattá vált, és a...
2018-02-23 16:33:13
EU-csúcs - Nincs egyetértés az uniós pénzek feltételekhez kötéséről szóló javaslatokat illetően
... elsősorban az alapján osztaná el a strukturális alapokból származó pénzeket, hogy a támogatásokkal elérhetőek-e "a kívánt célok, a szükséges változások".
Rövid sajtótájékoztatóján Sebastian Kurz osztrák kancellárt is megkérdezték erről, aki hangsúlyozta, "alapvetően meg tudja érteni annak az ötletét, hogy bizonyos feltételeket szabjanak".
"Csak annyit kérnék, hogy ne min...
2018-02-23 15:12:35
Szerintem én is értek annyira a sertéságazathoz, mint egy an
... viccek, csak ezek ne volnának. Ha most bayerül kellene kifejeznem, akkor csak annyit mondanék: de ezektől mégis mi a fenét várjunk? Szomorú ez.

Legalább annyira szomorú, mint Sebastian Kurz osztrák kancellár interjúja, amelyet a bécsi Der Standard című liberális lapnak adott, és amely alighanem teljesen más színben tünteti fel azt a bizonyos találkozót, amiről a pávatán...
2018-02-05 21:02:53
Lázár: a kormány közép-európai szövetségépítésben gondolkodik
...
Orbán Viktor és Sebastian Kurz osztrák kancellár tárgyalását a miniszter eredményesnek, sikeresnek minősítette, azon - jelezte - minden kérdés szóba került. A schengeni határ megvédésével kapcsolatban alapvető érdeknek nevezte, hogy Ausztriával szoros biztonsági együttműködés alakuljon ki, abban pedig teljes volt az egyetértés, hogy Európa határait meg kell védeni.
Paks ...
2018-02-01 17:33:15
„Ausztriától 200 kilométerre időzített bomba ketyeg
...,,Ausztriától 200 kilométerre időzített bomba ketyeg"
2018. január 31. 08:47 - szerző: 168 Óra

A liberális Der Standard Orbán Viktortól félti Sebastian Kurzot. A konzervatív Die Presse szerint a félelemre építő politika dominál. Lapszemle.

Orbanizálódástól félti Ausztriát az osztrák ellenzék. Orbán Viktor az európai autoriter populisták példaké...
2018-02-01 16:44:47
Külföldi sajtó Magyarországról - Német lapok Orbán Viktor bécsi látogatásáról
...
A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív lap Hídépítő és határépítő címmel közölte Stephan Löwenstein összeállítását, aki kiemelte: Sebastian Kurz osztrák kancellár és Orbán Viktor lényegében egyetért a menekültek elosztásának kérdésében, "de nyitva hagytak retorikai kiskapukat".
Kifejtette: Kurz "egy kis szócskával finomítva" támogatta Orbán követeléseit:...
2018-01-31 15:22:22
Szeretitek-e a trollokat?
... kancellárral szimpatizáló orgánumokban.
A legélesebb bírálat az Österreich című napilapban jelent meg. (Ez egy olyan kiadvány, mint itthon a Lokál, a választási kampányban elég nyíltan Sebastian Kurz mellé álltak.)
A lap főszerkesztője azt írja kommentárjában, hogy Orbán remélhetőleg nem egy követendő példa az osztrák kancellárnak és alkancellárnak, mert "szélsőjobbolda...
2018-01-31 11:27:03
Éljen és virágozzék a korrupció posványa
... lépnie.

Ja, hogy most nem az van, hogy a senki által meg nem választott brüsszelitáknak a kurva anyja, hanem. Értjük, azt hiszem. Kínomban még ideteszem, hogy mit válaszolt az Sebastian Kurz kancellár, amikor az Orbán által elismeréssel emlegetett és a gyakorlatban is működtetett illiberális demokrácia fogalmáról kérdezték. A kancellár úr

örül annak, hogy Aus...
2018-01-31 09:20:28
Látja, nővérke, nem megmondtam, hogy hülyék?
... teljes ENSZ, hülye a menekültügyi egyezmény.

Egyelőre még nem hülye Trump, de ha záros határidőn belül nem fogadja a Kárpátok géniuszát, hülye lesz ő is. Nemsokára hülye lesz Sebastian Kurz osztrák kancellár is (pedig benne hogy reménykedtünk, erre felnyom minket az európai bíróságon a hülye labanc? Meg elveszi a családi pótlékot magyar véreinktől?)

Alig mara...
2018-01-31 09:14:50
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Orbán Viktor, Karin Kneissl, Herbert Kickl, Norbert Hofer, Sebastian Kurz, Mark Rutte, Standard Orbán Viktortól, Sebastian Kurzot, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Stephan Löwenstein, visegrádi országok, csúcsjelölti rendszer, uniós pénzek, kormány közép-európai, korrupció posványa, osztrák kormánytagok, magyar miniszterelnöknek, módszer használata, csúcsjelölti rendszert, álláspontja mellett, alapján osztaná, strukturális alapokból, támogatásokkal elérhetőek-e, kívánt célok, szükséges változások, fenét várjunk, bizonyos találkozót, miniszter eredményesnek, schengeni határ, félelemre építő, osztrák ellenzék, európai autoriter, menekültek elosztásának, legélesebb bírálat, olyan kiadvány, választási kampányban, követendő példa, osztrák kancellárnak, senki által, kurva anyja, menekültügyi egyezmény, európai bíróságon, hülye labanc, családi pótlékot, külügyminisztert, orbanizálódástól, belügyminiszter, magyarországról, sertéságazathoz, brüsszelitáknak, összeállítását, miniszterelnök, főszerkesztője,
© 2013 TVN.HU Kft.