Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Merkel: európai megoldásra van szükség, ahol ez lehetséges
... álláspontjaegybehangzó volt más résztvevők véleményével - közölte.
"A találkozó elvetette azokat megoldásokat, amelyek nincsenek összhangban az értékeinkkel" -emelte ki a francia államfő.
Sebastian Kurz osztrák kancellára szerint pozitív elmozdulást értek el a külső határok védelmét illetően és nagyon sokan támogatták azt a korábban, már 2015-ben felvetett osztrák javas...
2018-06-24 20:52:18
Kinek milyen ismerete van a diktatúra szó jelentéséről?
......Ja! 2.: ...És a mi VÉR-HÜLYÉNK, beszól, és ezzel csatlakozik a mi férgünk által, valamint a V4 maradék hülyéi, és Sebastian Kurz által alkotott idióta-slepphez!... :))

...
2018-06-24 18:26:34
Kinek milyen ismerete van a diktatúra szó jelentéséről?
......Persze, ami azt illeti, 'Meki', a többi társutas ,,ficsúr" - a korlátolt cseh Andrej Babiš (bal szélen), az osztrák-náci Sebastian Kurz (a mi férgünk mellett, közvetlenül balról), a szintén agybeteg, szlovák Robert Fico (a hízott disznó mellett, közvetlenül jobbról), és a vér-nacionalista lengyel Mateusz Morawiecki (a jobb szélen) - se különb ,,jószág...
2018-06-24 18:20:37
Illegális bevándorlás - Pellegrini: ha Ausztria határellenőrzéseket vezetne be, Szlovákiának reagálnia kellene
... volt a külső schengeni határok védelmének az alábecsülése.
Pellegrini elmondta: csütörtökön Budapesten a visegrádi országok csúcstalálkozóján nyíltan megmondta osztrák kollégájának, Sebastian Kurz kancellárnak, hogy Pozsonynak nem tetszenek az osztrák ellenőrzések a Horvátjárfalu-Kittsee (Jarovce-Kittsee) közúti határátkelőn.
"Nyíltan megmondtam neki, nem látom okát anna...
2018-06-23 17:51:49
Illegális bevándorlás - Babis: ha Berlin és Bécs lezárja határait, Prága követni fogja példájukat
... a migrációs probléma megoldásáról szóló, Angela Merkel kancellár (CDU) és Horst Seehofer belügyminiszter (CSU) között kialakult vita következménye.
A cseh kormányfő megjegyezte: Sebastian Kurz osztrák kancellár csütörtökön Budapesten a visegrádi országok miniszterelnökeivel megtartott találkozón jelezte, hogy amennyiben Németország elkezdi a migránsok visszaküldését határairó...
2018-06-22 19:03:29
V4-Ausztria - Alapjogokért: egyre többen értenek egyet a V4 migrációs politikájával
...
Törcsi Péter az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában elsősorban Ausztriát említette példaként, amelyet Sebastian Kurz kancellár képviselt a visegrádi négyek (V4 - Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) csütörtöki csúcstalálkozóján Budapesten.
Az európai közbeszédet, a brüsszeli döntéshozatal kérdéseit és a tagállamokban zajló választásokat régóta a migráci...
2018-06-22 08:51:25
V4-Austria - Prim-miniştrii ţărilor Grupului de la Visegrád şi-au exprimat acordul în problemele legate de migr
... poate ajunge la un consens. Şeful guvernului ungar a menţionat protecţia frontierelor, respectiv necesitatea înfiinţării în afara UE a unor tabere de refugiaţi.
Orbán a subliniat că Sebastian Kurz, cancelarul austriac a fost invitat la summit pentru a-şi prezenta planurile, întrucât în următoarea jumătate de an, Austria va conduce Consiliul Uniunii Europene. Premierul ungar a...
2018-06-21 20:46:01
V4-Ausztria - Egyetértésüket hangsúlyozták a visegrádi kormányfők a budapesti találkozón
... lehetséges, hogy az uniós átlagtól leginkább lemaradó országokat sújtják legjobban a kohéziós alapok és a mezőgazdasági támogatások csökkentésével - fejtette ki.
Örömét fejezte ki, hogy Sebastian Kurz osztrák kancellár is nagyobb rugalmassággal kezelné ezt a kérdést, és azt javasolta, hogy minden ország választhasson, hová ruházna be.
Meggyőződésének adott hangot, hogy ...
2018-06-21 18:05:33
V4-Ausztria - Kurz: Ausztria a biztonság kérdésére összpontosít az EU-elnökség során
...
Sebastian Kurz a V4 és Ausztria csúcstalálkozója után kiemelte, védelmező Európát szeretnének létrehozni, ezért elsősorban a biztonság- és védelempolitikára fókuszálnak majd, különös tekintettel az illegális migráció ellen folytatott harcra.
Azt szeretnék, hogy ne az illegális bevándorlók elosztásáról szóló vita álljon a középpontban, hanem a külső határok közös védelmér...
2018-06-21 18:05:23
V4-Ausztria - Orbán: Európának képesnek kell lennie megvédeni saját határait
... Pellegrini miniszterelnök fog átvenni. Az elnökség átvételénél csak egy jobb érzés van: amikor átadhatja azt az ember - fogalmazott Orbán Viktor, sok sikert kívánva kollégájának.
Sebastian Kurz osztrák kancellárt azért látták vendégül, hogy meghallgassák a terveiről, ugyanis Ausztria vezeti majd az Európai Unió Tanácsát a következő fél évben.
Magyarországnak azért is fon...
2018-06-21 16:26:01
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..30 31 32 
Címkék: Sebastian Kurz, Andrej Babiš, Robert Fico, Mateusz Morawiecki, Angela Merkel, Horst Seehofer, Törcsi Péter, Consiliul Uniunii Europene, Orbán Viktor, Európai Unió Tanácsát, visegrádi kormányfők, budapesti találkozón, biztonság kérdésére, találkozó elvetette, francia államfő, külső határok, többi társutas, korlátolt cseh, osztrák-náci Sebastian, szintén agybeteg, hízott disznó, vér-nacionalista lengyel, jobb szélen, külső schengeni, visegrádi országok, osztrák ellenőrzések, migrációs probléma, cseh kormányfő, migránsok visszaküldését, visegrádi négyek, európai közbeszédet, brüsszeli döntéshozatal, tagállamokban zajló, menţionat protecţia, unor tabere, fost invitat, uniós átlagtól, kohéziós alapok, mezőgazdasági támogatások, illegális migráció, illegális bevándorlók, elnökség átvételénél, jobb érzés, csúcstalálkozója, meggyőződésének, belügyminiszter, magyarországnak, egyetértésüket, miniszterelnök, rugalmassággal, visszaküldését, csökkentésével, politikájával, hangsúlyozták, választhasson, választásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.