Regisztráció  Belépés
Magyarország-Costa Rica - Győzelemmel zárta az évet a válogatott
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány együttese a 36. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját Nikolics Nemanja, az MLS gólkirálya révén. A szakvezető egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a kapitányi időszakát.
A magyarok három mérkőzést nyertek meg és hatot vesztettek el a 2017-es évben, és nem jutottak ki a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
...
2017-11-14 22:44:18
Magyarország-Costa Rica - Ismét három csatárt küld pályára Szélesi
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány a kapuban ezúttal a ferencvárosi Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat.
A találkozó 20.15-kor kezdődik az osztrák Alexander Harkam sípjelére a Groupama Arénában.
A magyar válogatott kezdőcsapata:Dibusz Dénes - Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János - Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel - Ugrai Roland, Nik...
2017-11-14 19:43:57
Magyar-Costa Rica-i - Sallai Roland visszatért a klubjához
... fájdalmat, és "bár lehet, hogy pályára tudott volna lépni kedden, egy komolyabb sérülés veszélye oly mértékű lett volna, hogy a szakmai stáb úgy döntött, nem szabad vállalni ennek a kockázatát". Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Sallai helyére nem hív meg újabb játékost a keretbe.
A Telkiben készülő kerettagok vasárnap délelőtt az edzőteremben dolgoztak, este pedig...
2017-11-12 21:14:08
Magyar-Costa Rica-i - Négy új játékost hívott be a keretbe Szélesi Zoltán
... Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia) és Varga József (Videoton) került be a keretbe.
Fiola Attilára, Guzmics Richárdra és Elek Ákosra már a luxemburgi barátságos mérkőzésen sem számíthatott Szélesi, míg a találkozót szintén kihagyó Varga Roland a 2-1-es vereséget követően, pénteken került ki a keretből.
A magyar válogatott kedden, 20.15-től a Groupama Arénában találkozik Cos...
2017-11-11 19:13:43
Magyar-Costa Rica-i - Varga Roland sérülés miatt kikerült a keretből
... góllövőlistáját 13 találattal vezető ferencvárosi csatárnak, aki csütörtökön nem lépett pályára Luxemburgban, ahol a csapat 2-1-es vereséget szenvedett barátságos mérkőzésen.
Varga kiesésével Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány immár négy futballistára nem számíthat, ugyanis Fiola Attila, Guzmics Richárd és Elek Ákos már Luxembourgban sem volt hadra fogható.
A m...
2017-11-10 17:22:56
Luxemburgi-magyar - Újabb kínos vereség
... visszatért Nikolics Nemanja egyenlített. A második játékrészben a több mint félórát emberelőnyben futballozó Luxemburg Marvin Martins révén a 85. percben szerezte meg a győztes gólt, így Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány, aki a kapus Kovácsik Ádám személyében újoncot is avatott, vereséggel mutatkozott be a kispadon.
A magyarok idei utolsó mérkőzésükön jövő hét kedd...
2017-11-09 22:23:28
Magyar labdarúgó-válogatott - Fiola és Guzmics kihagyja a barátságos meccseket
...
A hazai szövetség (MLSZ) honlapjának vasárnap esti híre szerint a Videoton FC és a kínai Jenpien Funde hátvédje egyaránt sérülés miatt nem csatlakozott Szélesi Zoltán keretéhez. A szakmai stáb hétfőn dönt arról, hogy a helyükre szükséges-e más játékosok meghívása.
A válogatott további alapemberei közül az ugyancsak sérült Szalai Ádám és Kleinheisler László játékára sem s...
2017-11-05 21:44:10
Luxemburgi-magyar - Elindult a jegyértékesítés
... 20 órától rendezik, majd a magyar válogatott öt nappal később idei utolsó meccsén a világbajnoki résztvevő Costa Ricá...
2017-10-31 17:24:21
Magyar labdarúgó-válogatott - Georges Leekens lesz a szövetségi kapitány
... korábban bejelentették, a következő két barátságos mérkőzésen, a Luxemburg elleni idegenbelin (november 9.), valamint a Costa Rica elleni hazain (november 14.) ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja majd a nemzeti csapatot, Leekens ez után veszi át az irányítást.
Eddig, 2015. július 20. és idén október 17. között a német Bernd Storck volt a szövetségi kapitány, ő a...
2017-10-30 14:22:38
Magyar labdarúgó-válogatott - Marco Rossi szívesen lenne szövetségi kapitány
... közös megegyezéssel bontott szerződ...
2017-10-26 22:14:55
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Magyarország-Costa Rica, Magyar-Costa Rica-i, Sallai Roland, Szélesi Zoltán, Varga Roland, Georges Leekens, Marco Rossi, Nikolics Nemanja, Dibusz Dénesnek, Alexander Harkam, Groupama Arénában, Dibusz Dénes, Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János, Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel, Ugrai Roland, Márkvárt Dávid, Puskás Akadémia, Fiola Attilára, Guzmics Richárdra, Elek Ákosra, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Elek Ákos, Luxemburg Marvin Martins, Kovácsik Ádám, Videoton FC, Jenpien Funde, Szalai Ádám, Kleinheisler László, Costa Ricá, Costa Rica, Bernd Storck, keretbe Szélesi, barátságos meccseket, szövetségi kapitány, találkozó egyetlen, szakvezető egy-egy, kapitányi időszakát, magyarok három, 2017-es évben, jövő nyári, kapuban ezúttal, ferencvárosi Dibusz, osztrák Alexander, magyar válogatott, komolyabb sérülés, szakmai stáb, edzőteremben dolgoztak, luxemburgi barátságos, találkozót szintén, 2-1-es vereséget, csapat 2-1-es, második játékrészben, több mint, győztes gólt, kapus Kovácsik,
© 2013 TVN.HU Kft.