Regisztráció  Belépés
MLSZ - Kemenes négy, Sousa egy meccsre szóló eltiltást kapott
... végignézni. A fehérváriak ezen kívül 150 ezer forintot fizetnek azért, mert a Debrecen elleni Szuperkupa-mérkőzésen nem tartottak be minden előírást.
További két kiállított fut...
2012-08-15 11:52:40
Szerdán kezdődik a Tokaji Írótábor
... másképp.
Az írótábor elindítóinak szellemi hátterét a Tokajjal szomszédos Tiszaladány szolgáltatta, amelynek lakói ma...
2012-08-14 17:18:52
Szabó Irénke szép képei és üdvözlete...
...

ISMET ELTELT 1 HET. LASSAN KOZELEDIK A NAP, AMIKOR INDULOK HAZA.
MAR ALIG VAROM. KELLEMES VASARNAPOT, VIDAM HETKEZDEST KIVANOK NEKED!
PUSZIM KULDOM : IRENKE...
2012-08-12 18:41:00
Érdi csatornarobbanás - Közveszélyokozás miatt nyomoz a rendőrség
... gondatlanságból történt - a Btk. szerint akár 3 éves börtönbüntetés is kiszabható. Ha bebizonyosodik, hogy szándékosan követték el a cselekményt, a büntetési tétel akár 8 év is lehet.
Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese szombat este tájékoztatta az MTI-t arról, hogy az érdi Harkály és Bagoly utca csatornarendszerében kisebb robbanás történt. Valós...
2012-08-12 10:11:54
Erdő Péter szerdán megáldja a Mária zarándokutat
... Kőszegen az esti szentmise keretében áldja meg a Mária út osztrák-magyar határ menti szakaszait, mely egyúttal a térségben megvalósult pályázat projektzáró rendezvénye is. A szentmise után Szabó Tamás, a Mária Út Közhasznú Egyesület elnöke tart előadást a Mária útról.
A katolikus hagyomány szerint Nagyboldogasszony napja, augusztus 15-e Jézus anyja, Mária mennybemenetelének ü...
2012-08-12 07:04:38
Eloltották a tüzet Dánszentmiklóson
...
A füst miatt tizenöt embernek kellett elhagynia az otthonát.
Szabó János, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes vezetője az MTI-nek korábban elmondta: egy családi ház tetőszerkezete, valamint egy melléképület gyulladt ki.
Az oltásban a dabasi, a monori, a nagykátai és a ceglédi tűzoltók vettek részt....
2012-08-11 22:09:07
London 2012 - Áder János az olimpiai faluban járt
...
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati tájékoztatása szerint a magyar államfőt Borkai Zsolt MOB-elnök, Molnár Zoltán, a MOB főtitkára, Szabó Bence, a MOB sportigazgatója és Nagy Zsigmond, a bizottság nemzetközi igazgatója kalauzolta körbe pénteken a faluban, ahol Czene Attila sportért felelős államtitkár és Csák János londoni magyar nagykövet is jelen volt.
Áder Jáno...
2012-08-11 21:51:16
London 2012 - A sport egész területét átfogja a MOB sportfejlesztési koncepciója
...
Borkai Zsolt szerint "jó és színvonalas anyagot"" állított össze Szabó Bence sportigazgató és csapata. Az MTI kérdésére a MOB elnök elmondta, reméli, hogy nagyon rövid időn belül döntés születik arról, a kormány mikor és milyen módon tudja finanszírozni a Sportfejlesztés irányai és területei című tervet, amely nyolc évre szól.
"A koncepció bemutatja a jelenlegi helyzetet...
2012-08-10 12:03:05
Kiállítás Békéscsabán a Csuta Nemzetközi Művésztelep alkotásaiból
...
A kiállítást Szabó István Oscar- és Kossuth-díjas filmrendező nyitja meg, a látogatók szeptember 4-ig tekinthetik meg a csaknem nyolcvan darabos, döntően festményekből álló anyagot - mondta el az MTI-nek Csuta György festőművész, a művésztelep alapítója.
Beszámolt arról, hogy a művésztelepet húsz évvel ezelőtt alapította és a vendég alkotók többsége rendszeresen visszaj...
2012-08-10 11:13:07
Kiraboltak egy takarékszövetkezetet Dunaújvárosban
...
R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint reggel háromnegyed nyolckor egy férfi lépett be Dunaújvárosban az Apáczai Csere János utcában lévő takarékszövetkezeti fiókba. Az alkalmazottak szerint a férfinél egy fegyver volt, az elkövető azzal a kezében követelte a kasszában lévő pénzt. A zsákmány megszerzését követően a tettes gyalogosan távozott.
A rablás során senki sem sérül...
2012-08-09 16:14:18
1 2 3 ..................240 241 242 .........360 361 .........479 480 481 
Címkék: Tokaji Írótábor, Szabó Irénke, Erdő Péter, Áder János, Kiállítás Békéscsabán, Csuta Nemzetközi Művésztelep, ISMET ELTELT, LASSAN KOZELEDIK NAP, AMIKOR INDULOK HAZA, ALIG VAROM, KELLEMES VASARNAPOT, VIDAM HETKEZDEST KIVANOK NEKED, PUSZIM KULDOM, Szabó János, Szabó Tamás, Mária Út Közhasznú Egyesület, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Magyar Olimpiai Bizottság, Borkai Zsolt MOB-elnök, Molnár Zoltán, Szabó Bence, Nagy Zsigmond, Czene Attila, Csák János, Áder Jáno, Borkai Zsolt, Szabó István Oscar-, MTI-nek Csuta György, Szabó Ágnes, Apáczai Csere János, meccsre szóló, tüzet Dánszentmiklóson, olimpiai faluban, sport egész, fehérváriak ezen, írótábor elindítóinak, büntetési tétel, érdi Harkály, esti szentmise, térségben megvalósult, szentmise után, katolikus hagyomány, füst miatt, melléképület gyulladt, ceglédi tűzoltók, magyar államfőt, bizottság nemzetközi, kormány mikor, koncepció bemutatja, jelenlegi helyzetet, kiállítást Szabó, látogatók szeptember, csaknem nyolcvan, művésztelep alapítója,
© 2013 TVN.HU Kft.