Regisztráció  Belépés
Rétvári: jövőre közel 80 milliárd forint jut gyermekétkeztetésre
... helyzetű járásban - tette hozzá.
A politikus a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hangsúlyozta, hogy az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat novemberi adatai szerint Magyarországon éppen a 18 évesnél fiatalabbak körében csökkent a legnagyobb mértékben a szegények aránya.
Továbbá az fejlett gazdaságokat tömörítő OECD tagországai közül GDP-arányosanMagyarorsz...
2017-12-21 08:51:18
Zonda Attila: Fenyőfák
... sarkokba is karácsonyfát kötöztek fel, még azzal sem törődtek, hogy ha fent a plafonon az ága meghajlott. Nem is tudom hány, talán tíz karácsonyfa is lehetett, és valahányon igazi, magyarországi szaloncukorka lógott.
Csodálkozok, hogy K.GY., a falu besúgója, hogy nem jelentette fel a pap bácsikat a sok szaloncukorkákért. Talán úgy sikerült nekik megúszni, hogy sem K.GY., sem...
2017-12-15 07:27:09
Beszámíthatatlan hazaárulók és követői
... Ferenc... Igen, mert Moliere Tartuffe-je tökéletes példája a gátlástalan pszichopatának! Sajnálatos tény, hogy nem tűzik a színházaink műsorra, mióta ennyi pszichopata politikus uralja Magyarország politikai színterét.
Bizony, amikor még - Orbán Viktor által is "félelmetes tehetségnek" tartott - pszichopata személyiségű egyén lett a miniszterelnök, azóta nem ajánlatos sem Tat...
2017-12-12 12:08:03
Molnár Gyula: az MSZP programjának fő üzenete, hogy miként lesz negyedik magyar köztársaság (1. rész)
... feltétel.
Karácsony Gergely elmondta, lehet, hogy azért nem bíznak a szavazók a baloldali pártokban, mert azok sem bíznak egymásban. Ha el akarjuk hitetni a magyar polgárokkal, hogy Magyarország lehet közös ország, akkor közös ajánlat kell, közös jelöltek, közös lista és közös miniszterelnök-jelölt - magyarázta.
Hiller István a Tegyünk igazságot! című programot ismertetv...
2017-12-09 16:12:23
MSZP: emeljék duplájára a gyerekek szünidei étkeztetésének összegét!
... politikusa szerint a Fidesz-KDNP kormány nem felszámolni, hanem különböző trükkökkel eltüntetni akarja a szegénységet, holott a gyermekszegénység az egyik legsúlyosabb probléma ma Magyarországon, minden harmadik gyermek érintett, a 7 éven aluliak közel 40 százaléka szegénységben nő fel.
Hozzátette: kíváncsian várják, hogy a kormány támogatja-e az MSZP javaslatát, fontos-e szá...
2017-12-08 15:13:08
Czibere: mérséklődött a szegénység, felére csökkent a munkanélküliség
...
Czibere Károly közölte: a deprivációs index, vagyis a javakhoz való általános hozzáférés jelentősen javult, és mérséklődött a szegénység Magyarországon. Az utóbbival kapcsolatban megjegyezte, hogy a szegények számát a 2008-as válság előtti szint alá sikerült szorítani.
Ennek okai között megemlítette a munkaerőpiac folyamatos bővülését, a reáljövedelem kiáramlásának növe...
2017-12-08 08:10:57
Wass Albert: Magyar karácsony az égben
... éheznek ...
2017-12-07 15:07:46
Szent Miklós püspök ünnepe
... Védőszentje továbbá Oroszországnak, Görögországnak, Szicíliának, Lotaringiának és Apuliának, a zálogházak tulajdonosainak, az illatszerészeknek, a gyógyszerészeknek, a pálinkafőzőknek és Magyarországon Kecskemét városának.

Szent Miklós ünnepe mintegy a karácsony vigíliája, bevezetése, hagyományai összemosódtak a karácsonyi ünnepkörrel. A középkor óta a tizennégy segítő ...
2017-12-06 10:28:02
Hamarosan az amerikai őslakosok sorsára jutunk?
... kitoloncolják, megint visszamegy. Megint kitoloncolják, megint visszamegy. Megint kitoloncolják, megint visszamegy...és így tovább a végtelenségig.

Ezért nem tartok attól, hogy Magyarország így járna. A Viktátor meg a sleppje gondoskodtak róla, hogy egyetlen "migrács" se akarjon ittmaradni, ahogy egyre kevesebb keresőképes munkavégzőnk van. Konkrétan a 4 millió koldus ...
2017-11-30 22:24:39
Hamarosan az amerikai őslakosok sorsára jutunk?
... százezres tömeg nem keletkezik szervezetlenül és nem is oszlik magától. Arra is kicsi az esély, hogy szegény migránsok, és elvetemült menekültek, eccer csak homlokukra ütnek és elindulnak Magyarország irányába.... majd ezt olyan navigációs eszközökkel teszik meg, amit a háború sújtotta hazájukban, nyomorpénzen vettek meg.

Meg kell nézni milyen szervezetek osztogatnak ha...
2017-11-29 07:02:31
1 2 3 4 5 ...............366 367 .......550 551 ........732 733 734 
Címkék: Zonda Attila, Molnár Gyula, Wass Albert, Szent Miklós, Kossuth Rádió, Európai Unió, Moliere Tartuffe-je, Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Hiller István, Czibere Károly, Magyarországon Kecskemét, gyerekek szünidei, amerikai őslakosok, legnagyobb mértékben, szegények aránya, fejlett gazdaságokat, falu besúgója, gátlástalan pszichopatának, színházaink műsorra, baloldali pártokban, magyar polgárokkal, egyik legsúlyosabb, kormány támogatja-e, deprivációs index, javakhoz való, szegénység Magyarországon, utóbbival kapcsolatban, szegények számát, 2008-as válság, munkaerőpiac folyamatos, reáljövedelem kiáramlásának, zálogházak tulajdonosainak, karácsony vigíliája, karácsonyi ünnepkörrel, tizennégy segítő, sleppje gondoskodtak, háború sújtotta, beszámíthatatlan, munkanélküliség, pálinkafőzőknek, tulajdonosainak, étkeztetésének, magyarországon, szervezetlenül, miniszterelnök, pszichopatának, oroszországnak, görögországnak, kitoloncolják, reáljövedelem, kiáramlásának, összemosódtak, végtelenségig, szegénységben,
© 2013 TVN.HU Kft.