Regisztráció  Belépés
Jogerősen 17 év fegyházra ítélték a dunaföldvári vállalkozó gyilkosát
...
A másodfokon eljáró bíróság helyben hagyta a Szekszárdi Törvényszék tavaly október 27-én hozott ítéletét.
A közlemény szerint az elsőrendű vádlottat, a 45 éves dunaújvárosi Gál Antal, visszaesőként elkövetett emberölés, kifosztás és magánlaksértés miatt mondták ki bűnösnek.
A per másod- és harmadrendű vádlottját, a szintén dunaújvárosi Szabó Józsefet és Gál Rolandot...
2018-06-14 18:32:38
Indulatkezelési terápiára kötelezett emberölés előkészülete miatt egy férfit a Pécsi Ítélőtábla
...
A táblabíróság MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint a 45 éves, büntetett előéletű férfit első fokon a Szekszárdi Törvényszék márciusban 1 év 3 hónap börtönre ítélte, annak végrehajtását három évre felfüggesztette.
A bíróság egyúttal elrendelte a vádlott pártfogói felügyeletét és külön magatartási szabályként előírta, hogy a vádlott vesse alá magát indulatkezelési te...
2017-08-29 13:32:20
Jogerősen öt év börtönre ítélték Szima Juditot, a TMRSZ főtitkárát
...
A TMRSZ főtitkárárára tavaly nyáron első fokon három év börtönbüntetést szabott ki a Szekszárdi Járásbíróság.
A Zalaegerszegi Törvényszék kedden folytatólagosan, üzletszerűen és bűnszövetségben elkövetett csalás és sikkasztás, valamint más bűncselekmények miatt ítélte jogerősen öt év börtönre Szima Juditot. A másodfokú ítéletben kis mértékben súlyosbították a másod- és ...
2016-11-29 12:52:29
Vádat emeltek a dunaföldvári gyilkosság ügyében
... fejében átadta a holttestről levett aranyláncot, később pedig a hallgatásáért 1 millió 300 ezer forintot adott neki.
Mindhárom vádlott előzetes letartóztatásban várja a Szekszárdi Törvényszék előtti bírósági tárgyalást - írta a főügyészség, amely az elsőrendű vádlottal szemben fegyház-, a másod- és harmadrendű vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza.
Gá...
2016-11-09 11:00:51
Zsolnay - A bíróság nem zárta ki Pécs önkormányzatát a Zsolnay-cégből
...
Az ítélőtáblai kijelölés folytán Zalaegerszegen indult tagkizárási pereket hétfőn egymást követően tárgyalta a törvényszék, ezeken nemcsak a két fél jogi képviselője, hanem a zrt. igazgatósági elnöke, Cséplő Petra is részt vett és nyilatkozatot tett.
A Zsolnay korábban a két elsőbbségi részvénnyel rendelkező pécsi önkormányzatnak és vagyonkezelő cégének, a 19 százaléknyi...
2016-10-17 16:22:06
Zsolnay - Nem döntött a bíróság a kisebbségi tulajdonosok kizárásáról a Zsolnayt működtető társaságból
...
Az ítélőtáblai kijelölés folytán Zalaegerszegen indult tagkizárási perben csütörtökön egymást követően két tárgyalást is tartott a törvényszék, miután a Zsolnay a két elsőbbségi részvénnyel rendelkező pécsi önkormányzat és a 19 százaléknyi részvénycsomaggal rendelkező Pécs Holding kizárását külön-külön kezdeményezte.
A Zsolnay egyebek mellett arra hivatkozva kérte a két ...
2016-09-01 17:42:49
Zsolnay - Megszüntették a porcelánmanufaktúra elleni felszámolási eljárást
...
Bodnár Imre, a Zsolnay jogi képviselője az MTI érdeklődésére elmondta: a törvényszék végzése nem jogerős.Vélekedése szerint ugyanakkor "megalapozott és nehezen támadható döntés született".
A bírósági végzés indoklásáról a zrt. közleményében azt írta, hogy "nem állapítható meg a fizetésképtelenség, és nem rendelhető el felszámolás a kérelem alapján".
A Zsolnay több...
2016-08-10 16:12:32
Zsolnay - Porcelánmanufaktúra: kifizette a cég tartozásait a főtulajdonos
... követelést jogszerűen értékesítették, miután a Zsolnay hosszú ideig nem törlesztette tartozását.
A csütörtöki közlemény szerint a Zsolnay csütörtökön kezdeményezte a Zalaegerszegi Törvényszéken a felszámolási eljárás haladéktalan megszüntetését és az ideiglenes vagyonfelügyelő visszarendelését, akinek működését a közleményben aggályosnak minősítették.
Mint írták: az elmú...
2016-08-04 17:32:44
Zsolnay - Pécsi Ítélőtábla: bejegyezhető a Ledina Kerámia Kft., a döntés bíróságon támadható meg
...
Elmondta, hogy az első fokon eljáró a Kaposvári Törvényszék cégbírósága július elején - összeférhetetlenségre hivatkozva - elutasította az LK bejegyzés iránti kérelmét, az ítélőtábla pénteken másodfokon hozott döntésével a bejegyzési kérelmet elutasító végzést megváltoztatta.
Az elsőfokú bíróság összeférhetetlennek tartotta két vezető tisztségviselő megbízatását, azonba...
2016-08-03 13:22:15
Zsolnay - Pécsi Újság.hu: jogerősen jóváhagyták a Ledina Kerámia Kft. bejegyzés iránti kérelmét
...
A hírportál szerint a táblabíróság hétfőn kelt végzésével megváltoztatta a Kaposvári Törvényszék korábbi, az LK cégbejegyzését elutasító döntését, így már nincs akadálya a kft. bejegyzésének.
A döntés jogerős, és ugyan felülvizsgálati kérelem még benyújtható a Kúriához, de annak nincs, illetve nem lenne halasztó hatálya - olvasható a cikkben.
A Pécsi Ítélőtábla az...
2016-08-02 18:16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Pécsi Ítélőtábla, Szima Juditot, Ledina Kerámia Kft, Pécsi Újság, Szekszárdi Törvényszék, Szabó Józsefet, Szekszárdi Járásbíróság, Zalaegerszegi Törvényszék, Cséplő Petra, Pécs Holding, Bodnár Imre, Zalaegerszegi Törvényszéken, Kaposvári Törvényszék, dunaföldvári vállalkozó, dunaföldvári gyilkosság, kisebbségi tulajdonosok, döntés bíróságon, másodfokon eljáró, közlemény szerint, elsőrendű vádlottat, szintén dunaújvárosi, táblabíróság MTI-hez, bíróság egyúttal, vádlott pártfogói, vádlott vesse, másodfokú ítéletben, holttestről levett, elsőrendű vádlottal, ítélőtáblai kijelölés, törvényszék végzése, bírósági végzés, kérelem alapján, csütörtöki közlemény, felszámolási eljárás, ideiglenes vagyonfelügyelő, közleményben aggályosnak, első fokon, ítélőtábla pénteken, bejegyzési kérelmet, elsőfokú bíróság, hírportál szerint, táblabíróság hétfőn, döntés jogerős, letartóztatásban, visszarendelését, folytatólagosan, bűnszövetségben, bűncselekmények, börtönbüntetést, felülvizsgálati, indulatkezelési,
© 2013 TVN.HU Kft.