Regisztráció  Belépés
Un ansamblu de dansuri populare din Transilvania a câştigat premiul publicului în finala concursului "Fölszállo
... transmis de postul ungar de televiziune Duna TV.Vineri seara a avut loc la Budapesta finala concursului. Câştigătorul premiului publicului a fost desemnat Ansamblul de Dansuri Populare "Tatrospart" (Valea Trotuşului) din Transilvania, format din tineri din Lunca de Sus, Lunca de Jos şi Ghimeş, localităţi de la graniţa dintre judeţele Harghita şi Bacău.
În categoria ansambluri...
2017-12-30 10:51:42
Fölszállott a páva döntője! 2017 évben
... Mihaela

Nemzet...
2017-12-29 23:40:47
Fölszállott a páva - A Tatrospart Néptánccsoport lett a közönségdíjas
...
A táncegyüttesek kategóriájában a Kalotaszeg Legénytársulat, szóló és párostánc kategóriában Fodor Mátyás, a hangszeres szólisták és zenekarok kategóriájában a Pósfa Zenekar, az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriájában pedig a Pendely Énekegyüttes vehette át a kettő-kettő millió forintos nyereményt.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egy-egy millió fo...
2017-12-29 23:23:57
Fölszállott a páva - Pénteken véget ér a népzenei és néptáncos tehetségkutató
... Helga citerás, Haraszti József, a Debreceni Hajdú Táncegyüttes és az Ördöngös Zenekar, a második középdöntőből pedig Sőregi Anna és Komáromi Kristóf, a Pósfa Zenekar, Fodor Mátyás, a Tatrospart Néptánccsoport és a Kalotaszeg Legénytársulat. Közülük kerülnek ki az év legjobb produkciói.
A kategóriagyőztesek mellett a közönség is kiválasztja 2017 legjobb produkcióját. Szavazni ...
2017-12-27 09:31:19
Fölszállott a páva - Az öt továbbjutóval kialakult a döntő mezőnye
... Sőregi Anna és kísérője Komáromi Kristóf, a hangszeres szólisták és zenekarok közül a Pósfa Zenekar, a táncos szólisták és táncos párok közül Fodor Mátyás, míg a néptáncegyüttesek közül a Tatrospart Néptánccsoport, így ők folytathatják a szereplést a döntőben. A közönség szavazatival a Kalotaszeg Legénytársulat jutott tovább.
Ezzel kialakult a végső lista, így a december 29-i...
2017-12-22 23:03:46
A második középdöntővel folytatódik pénteken a Fölszállott a páva
... (Gelle-Pósfa), Gellén Péter (Szentendre), Sőregi Anna és Komáromi Kristóf (Zenta), a Kalotaszeg Legénytársulat (Méra), a Pántlika Tamburazenekar (Báta), Marosy Gerda és Józsa Tamás (Budapest), a Tatrospart Néptánccsoport (Gyimes), Veres Mihaela (Pusztina), Fodor Mátyás (Gyenesdiás), Kőhidi Máté Péter (Pécs) és az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes (Nagyida) lép színpadra.
...
2017-12-20 10:31:34
Fölszállott a páva - Kialakult a középdöntő végső mezőnye
... elődöntőkből továbbjutott produkciók mellett a középdöntőben folytathatja a versengést: Marosy Gerda és Józsa Tamás (Budapest), a Pósfa zenekar (Gelle), Veres Mihaela (Szombathely) és a Tatrospart Néptánccsoport (Gyimesközéplok). Rajtuk kívül szabadkártyát kapott a zsűritől Gellén Péter (Szentendre) és az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes (Nagyida), így ők is a továbbjutók köz...
2017-12-08 22:44:34
Az utolsó élő elődöntőhöz érkezik pénteken a Fölszállott a páva
... (Nyíregyháza), Gellén Péter (Szentendre), Marosy Gerda és Józsa Tamás (Budapest), az ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes (Szombathely), az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes (Nagyida), a Tatrospart Néptánccsoport (Gyimesközéplok), Veres Mihaela (Szombathely), Borbáth Szilveszter (Vargyas), Gaál Kinga Magdolna (Dunakeszi), a Pósfa zenekar (Gelle), Juhász András (Békéscsaba) és Csenk...
2017-12-06 17:13:47
Fölszállott a páva - Teljessé vált az elődöntők mezőnye
... Varga József (Hajdúböszörmény); Eötvös Rémusz (Sepsiszentgyörgy); a Kalotaszeg Legénytársulat (Kalotaszeg); az Ördöngös zenekar (Szamosújvár); Szöllősi Katalin (Marosvásárhely) és a Tatrospart Néptánccsoport (Gyimesközéplok).
Az utolsó két területi válogatóval teljessé vált a Fölszállott a páva elődöntőjének mezőnye, ahol 48 produkciót láthatnak majd a nézől élőben november 1...
2017-11-10 21:33:28
1 
Címkék: Tatrospart Néptánccsoport, Duna TV, Dansuri Populare, Valea Trotuşului, Kalotaszeg Legénytársulat, Fodor Mátyás, Pósfa Zenekar, Pendely Énekegyüttes, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Haraszti József, Debreceni Hajdú Táncegyüttes, Ördöngös Zenekar, Sőregi Anna, Komáromi Kristóf, Gellén Péter, Pántlika Tamburazenekar, Marosy Gerda, Józsa Tamás, Veres Mihaela, Kőhidi Máté Péter, Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes, ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes, Borbáth Szilveszter, Gaál Kinga Magdolna, Juhász András, Varga József, Eötvös Rémusz, Szöllősi Katalin, câştigat premiul, páva döntője, döntő mezőnye, második középdöntővel, középdöntő végső, elődöntők mezőnye, fost desemnat, táncegyüttesek kategóriájában, hangszeres szólisták, énekes szólisták, kettő-kettő millió, második középdöntőből, táncos szólisták, néptáncegyüttesek közül, közönség szavazatival, végső lista, december 29-i, középdöntőben folytathatja, zsűritől Gellén, páva elődöntőjének, nézől élőben, minisztériumának, sepsiszentgyörgy,
© 2013 TVN.HU Kft.