Regisztráció  Belépés
Elhunyt Dr. Csomós Tamás 48 évesen.
Tragikus hirtelenséggel, életének 48. évében elhunyt Dr. Csomós Tamás, a Testnevelési Egyetem kancellárhelyettese - adta hírül az intézmény hivatalos honlapja.
A többek között vállalatgazdasági üzemmérnök, gazdasági agrármérnök és mérnöktanár végzettségű Csomós Tamás, aki gazdálkodás- és szervezéstudományokban szerzett PhD fokozatot, 2016 óta dolgozott a Testnevelési Egy...
2018-08-09 11:34:09
Minden korábbinál kevesebben élnek egészségesen Németországban
...
"Soha nem volt még annyira rossz a helyzet, mint most" - értékelte a felmérés eredményét Ingo Frobörse kutatásvezető, a kölni testnevelési egyetem (DSHS-Köln) sportegészségügyi szakértője a Süddeutsche Zeitung című lap összeállítása szerint.
A DKV egészségbiztosító társaság megbízásából végzett vizsgálat alapján a német lakosság csaknem kétharmada, 61 százaléka jónak va...
2018-07-31 12:52:09
Tíz magyar érem az Európai Egyetemi Játékokon
... (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem), evezés, egypárevezősOcsenász Gergő, Sőnfeld Álmos (Széchenyi István Egyetem), evezés, kormányos nélk...
2018-07-30 13:08:51
A korcsolya szakedzői képzés fejlesztéséről írt alá megállapodást a szövetség a TF-fel
...
A hétfői sajtótájékoztatón Kósa Lajos, az MOKSZ elnöke emlékeztetett rá, hogy a Testnevelési Egyetemen 2005-ben megszűnt a felsőfokú korcsolya szakedzői képzés (BA).
"Ez a megállapodás egy korábban indult folyamat része, mert három-négy éve merült fel az igény, hogy a korcsolyasportnak szüksége van a felsőfokú szakedzők képzésére" - jelentette ki az elnök, aki elmondta, ...
2018-07-23 13:21:31
Fitnesz lelkigyakorlat Pannonhalmán
... tölteni a monostorban.
A lelkigyakorlatot Dejcsics...
2018-07-09 13:21:14
Költségvetés - Folytatódnak a fejlesztések az oktatásban
... fejlesztések között említik a köznevelési ágazatban már ötödik éve működő tanuszoda, tornaterem, tanterem programot, és felsőoktatási területen megindult nagyberuházásokat, mint például Testnevelési Egyetem fejlesztését.
Mindezek mellett elindulhat a köznevelési intézményi épületek internetelérésének fejlesztése is, amely más ágazati célok megvalósulását is segítheti.
Ó...
2018-06-13 19:42:24
Új helyszínen a Mozgás Éjszakája
... kiemelkedő "ékkövének" nevezte a Mozgás Éjszakáját, amelyen tavaly 17 500-an vettek részt a Hősök terén. A szervezők vágya elérni, sőt, túlszárnyalni ezt a számot.
Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora kiemelte, hogy az intézmény már negyedik alkalommal vesz részt az eseményen.
"Egyetemünk rekreációs szakának tanárai, végzett szakemberei és mintegy 150 hallgatója ...
2018-06-06 13:40:14
Elek Gábor és Danyi Gábor is európai mesteredző lett
... Zoltán, Varga Márta, Velky Mihály és Woth Péter vehette át bizonyítványát a tavaly február végén indult kurzus lezárásaként az MKSZ székházában.
Az ünnepségen Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem (TF) rektora elmondta, nagy sikernek tartja, hogy Magyarországon egyedüliként a kézilabdában a szakszövetség és a TF olyan rendszert alakított ki, amelyben "összejöttek az értékek és...
2018-05-16 12:22:15
Fotópályázatot hirdet a Testnevelési Egyetem
...
A felsőoktatási intézmény a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal közösen május 9-10-én második alkalommal rendezi meg a Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciát a Groupama Arénában. Az esemény kísérőrendezvényeként hirdetik meg a fotópályázatot, amelyben három kategóriában avatnak győztest.
A Németh Ferenc-díjért profi fotósok versenyezhetnek minden évben egy-egy meghatároz...
2018-03-20 11:45:20
Miért nem tudja a baloldali ellenzék, hogy miért is szavaznának a választók sokan a jelen kormány mellett?
... 2002-ben!

"Levél Orbán Viktornak és Orbán V. szüleinek

Tisztelt Orbán Viktor/Viktor!
Önnek/Neked írjuk ezt a levelet, azért Önözünk/tegezünk, mert Ön/te is így beszéltél a Testnevelési Egyetemen.
Egyikünk 80 éves múlt, másikunk 60 lesz. Sok mindent láttunk, sok mindent megéltünk.
Szeretnénk néhány kérdést feltenni Neked. Tizenkettőt.
Tiszt...
2018-03-09 19:47:18
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: Elhunyt Dr, Csomós Tamás, Európai Egyetemi Játékokon, Mozgás Éjszakája, Elek Gábor, Danyi Gábor, Testnevelési Egyetem, Testnevelési Egy, Ingo Frobörse, Süddeutsche Zeitung, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetem, Sőnfeld Álmos, Széchenyi István Egyetem, Kósa Lajos, Testnevelési Egyetemen, Mozgás Éjszakáját, Mocsai Lajos, Varga Márta, Velky Mihály, Woth Péter, Magyar Nemzeti Kereskedőházzal, Innováció Nemzetközi Konferenciát, Groupama Arénában, Németh Ferenc-díjért, Levél Orbán Viktornak, Orbán, Tisztelt Orbán Viktor, korcsolya szakedzői, baloldali ellenzék, választók sokan, jelen kormány, intézmény hivatalos, többek között, felmérés eredményét, kölni testnevelési, német lakosság, hétfői sajtótájékoztatón, felsőfokú korcsolya, korábban indult, korcsolyasportnak szüksége, felsőfokú szakedzők, lelkigyakorlatot Dejcsics, köznevelési ágazatban, köznevelési intézményi, szervezők vágya, tavaly február, ünnepségen Mocsai, felsőoktatási intézmény, lelkigyakorlatot, versenyezhetnek, kereskedőházzal,
© 2013 TVN.HU Kft.