Regisztráció  Belépés
Költségvetés - Folytatódnak a fejlesztések az oktatásban
... fejlesztések között említik a köznevelési ágazatban már ötödik éve működő tanuszoda, tornaterem, tanterem programot, és felsőoktatási területen megindult nagyberuházásokat, mint például Testnevelési Egyetem fejlesztését.
Mindezek mellett elindulhat a köznevelési intézményi épületek internetelérésének fejlesztése is, amely más ágazati célok megvalósulását is segítheti.
Ó...
2018-06-13 19:42:24
Új helyszínen a Mozgás Éjszakája
... kiemelkedő "ékkövének" nevezte a Mozgás Éjszakáját, amelyen tavaly 17 500-an vettek részt a Hősök terén. A szervezők vágya elérni, sőt, túlszárnyalni ezt a számot.
Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora kiemelte, hogy az intézmény már negyedik alkalommal vesz részt az eseményen.
"Egyetemünk rekreációs szakának tanárai, végzett szakemberei és mintegy 150 hallgatója ...
2018-06-06 13:40:14
Elek Gábor és Danyi Gábor is európai mesteredző lett
... Zoltán, Varga Márta, Velky Mihály és Woth Péter vehette át bizonyítványát a tavaly február végén indult kurzus lezárásaként az MKSZ székházában.
Az ünnepségen Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem (TF) rektora elmondta, nagy sikernek tartja, hogy Magyarországon egyedüliként a kézilabdában a szakszövetség és a TF olyan rendszert alakított ki, amelyben "összejöttek az értékek és...
2018-05-16 12:22:15
Fotópályázatot hirdet a Testnevelési Egyetem
...
A felsőoktatási intézmény a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal közösen május 9-10-én második alkalommal rendezi meg a Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciát a Groupama Arénában. Az esemény kísérőrendezvényeként hirdetik meg a fotópályázatot, amelyben három kategóriában avatnak győztest.
A Németh Ferenc-díjért profi fotósok versenyezhetnek minden évben egy-egy meghatároz...
2018-03-20 11:45:20
Miért nem tudja a baloldali ellenzék, hogy miért is szavaznának a választók sokan a jelen kormány mellett?
... 2002-ben!

"Levél Orbán Viktornak és Orbán V. szüleinek

Tisztelt Orbán Viktor/Viktor!
Önnek/Neked írjuk ezt a levelet, azért Önözünk/tegezünk, mert Ön/te is így beszéltél a Testnevelési Egyetemen.
Egyikünk 80 éves múlt, másikunk 60 lesz. Sok mindent láttunk, sok mindent megéltünk.
Szeretnénk néhány kérdést feltenni Neked. Tizenkettőt.
Tiszt...
2018-03-09 19:47:18
Hallgatói világfórumot rendez a sportról a Testnevelési Egyetem
...
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) hétfői tájékoztatása szerint a MEFS és Testnevelési Egyetem a MozduljRá! program keretében közösen nyerte el a rendezési jogot.
A kétévente sorra kerülő esemény a 174 tagországot tömörítő FISU második legnagyobb rendezvénye az Universiade mögött. A megújuló Testnevelési Egyetemen a fiataloknak és fiatalokról szóló találko...
2018-03-05 13:22:38
Az Európai Beruházási Bank csoportja tavaly 772 millió euró forrást adott Magyarországnak
... az Európai Beruházási Bank és az Európa Tanács Fejlesztési Bankja együttesen 184 millió euró összegű kedvezményes hitelt nyújt Magyarországnak a Pécsi Tudományegyetem és a budapesti Testnevelési Egyetem kampuszfejlesztésére - közölte Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára a tárca közleménye szerint.
Hozzátette: a két, egyenként ...
2018-03-01 14:52:05
Sportlétesítmény-menedzser képzést indít a Zsigmond Király Egyetem
... csütörtöki sajtóreggelin elmondta, hogy február közepén 34 fővel kezdődik el a keresztféléves sportlétesítmény-menedzser képzés, amely három félévig tart majd, s képzési partnerükkel, a Testnevelési Egyetemmel már az első félévben nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra.
"A sportlétesítmények vezetése multifunkcionális képességeket és különleges menedzsereket igényel....
2018-02-01 12:42:41
Mocsai: többet kellene együtt dolgoznia a női válogatottnak
... évente 50-62 napot dolgozzon együtt a nemzeti együttes kerete.
"Miután Magyarországon van a női válogatott jelentős része, ezt a munkát el kell végezni" - nyilatkozta.
A Testnevelési Egyetem rektora elmondta, hogy a találkozási rendszeresség mellett az ülésen téma volt a szakmai tartalmak felépítése, a kondicionális képzés, az egyéni technikai tudás és a védőstratégia is...
2017-12-22 09:51:23
Új rektora lesz a Soproni Egyetemnek és a Magyar Képzőművészeti Egyetemnek
... Képzőművészeti Egyetem rektori feladatainak ellátás...
2017-12-12 22:12:39
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: Mozgás Éjszakája, Elek Gábor, Danyi Gábor, Testnevelési Egyetem, Európai Beruházási Bank, Zsigmond Király Egyetem, Soproni Egyetemnek, Magyar Képzőművészeti Egyetemnek, Mozgás Éjszakáját, Mocsai Lajos, Varga Márta, Velky Mihály, Woth Péter, Magyar Nemzeti Kereskedőházzal, Innováció Nemzetközi Konferenciát, Groupama Arénában, Németh Ferenc-díjért, Levél Orbán Viktornak, Orbán, Tisztelt Orbán Viktor, Testnevelési Egyetemen, Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, Európa Tanács Fejlesztési Bankja, Pécsi Tudományegyetem, Hornung Ágnes, Nemzetgazdasági Minisztérium, Testnevelési Egyetemmel, Miután Magyarországon, Képzőművészeti Egyetem, baloldali ellenzék, választók sokan, jelen kormány, köznevelési ágazatban, köznevelési intézményi, szervezők vágya, tavaly február, ünnepségen Mocsai, felsőoktatási intézmény, rendezési jogot, kétévente sorra, megújuló Testnevelési, budapesti Testnevelési, tárca közleménye, első félévben, gyakorlati oktatásra, nemzeti együttes, találkozási rendszeresség,
© 2013 TVN.HU Kft.