Regisztráció  Belépés
Friss lista: ennyit adózik Orbán, Rogán és a többiek!
... jövedelembe megegyezik az előző évi 13,2 millió forinttal.

Fotó: MTI Fotó: MTI
A most közzétett listában hirtelen megnőtt a vagyonos miniszterek száma. 2016-ban a topjövedelme Trócsányi László igazságügyi miniszternek volt, 25,9 millió forint, amit tavaly 27,9 millióra növelt, így 4,1 milliós adófizetési kötelezettsége keletkezett. Nála mostanra 3 miniszter is nag...
2018-06-28 10:47:46
Parlamentul ungar a adoptat cea de-a şaptea modificare a Constituţiei
... aprobare a necesitat susţinerea a două treimi din numărul total al deputaţilor a fost adoptat cu 159 de voturi pentru şi 5 contra.
Textul înaintat de ministrul Justiţiei, László Trócsányi, prevede că apărarea identităţii constituţionale şi a culturii creştine a ţării este datoria tuturor organelor statale.
Pasajele care reglementează exercitarea în comun a atribuţiunilor...
2018-06-20 19:12:25
Elfogadták a hetedik alaptörvény-módosítást
... kilépését frissen bejelentő Hadházy Ákos és a Párbeszéd-frakció négy tagja. Az MSZP és az LMP előre jelezte, hogy nem vesz részt a szavazáson, a DK-s képviselők sem nyomtak gombot.
A Trócsányi László igazságügyi miniszter által benyújtott módosítással az állam minden szervének kötelességévé vált az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme.
K...
2018-06-20 15:42:17
Trócsányi: sok kérdést kell még megvitatni a közigazgatási bíráskodás témakörében
...
Trócsányi László elmondta: a kormányfő azt a feladatot szabta a számára, hogy a Közigazgatási Felsőbíróság megteremtése révén tegyen jogalkotási javaslatot a közigazgatási bíráskodás szervezeti függetlenségének megteremtésére.
Az alaptörvény most zajló hetedik módosításából kitűnik, hogy a Közigazgatási Felsőbíróság a Kúriával azonos jogállású, a közigazgatási jogvitákba...
2018-06-18 14:22:26
LMP: Orbán Viktor ki akarja provokálni Magyarország kilépését az unióból
... Hivatal elnökét is a bírói kinevezési gyakorlata miatt, valamint azért is, mert szerinte megpróbálta ellehetetleníteni az Országos Bírói Tanács működését. A képviselő ug...
2018-06-11 11:01:52
Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek ót
Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek óta. Az pedig ön, drága jó Kövér úr!


Molnár Bálint | Ma | 8:00

Hétfő után kedd! Jó reggelt kívánok, egy ilyen hétfő után várhatóan a kedd is ilyen lesz, de mivel sem idő-, sem tenyérjós nem vagyok, inkább maradjunk annál, amit biztosan tudunk.

Az ilyen hétfő egyik emblematikus ...
2018-06-05 21:37:44
Trócsányi: a migráció és az uniós föderalizációs törekvések miatt szükséges módosítani az alaptörvényt
...
Trócsányi László Magyarország Alaptörvényének hetedik módosításáról kedden, az Országgyűlésben elmondta, a javaslat aktuális kihívásokra ad az alaptörvény szellemiségével, az európai alapértékekkel és a nemzetközi jog követelményeivel egyaránt összhangban álló válaszokat.

A miniszter közlése szerint a módosítás megerősítené a szuverenitás és az alkotmányos önazonos...
2018-06-05 14:51:50
Krónika 3. rész (alkotmánymódosítás)
...
Trócsányi: a migráció és az uniós föderalizációs törekvések miatt szükséges módosítani az alaptörvényt
Az igazságügyi miniszter szerint a globális migrációs folyamatok, az Európai Unióban előretörő föderalizációs törekvések és az egyén magánszféráját fenyegető kihívások szükségessé teszik, hogy az alaptörvény pontosítsa a magyar állam egyes szervezeti és jogi kereteit....
2018-06-05 12:11:36
Alaptörvény-módosítás és "Stop Soros" a napirenden
...
Az ülésnap 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd a Trócsányi László igazságügyi miniszter által benyújtott alaptörvény-módosítás vitája következik.
A javaslat szerint a változtatás célja, hogy védje a nemzeti szuverenitást, és tiltsa idegen népesség Magyarországra telepítését.
Az alaptörvény hetedik módosításának vitájában először csak az előterj...
2018-06-05 07:04:14
Trócsányi: Magyarország továbbra sem csatlakozik az Európai Ügyészséghez
... egyetemi professzorokból álló bizottság bevonásával jelentést készít a magyar igazságszolgáltatás előtt álló feladatokról és a bírósági igazgatás modelljeiről nemzetközi összehasonlításban. Trócsányi László a közeljövőben Berlinbe látogat, hogy elemezze a német igazságügyi tapasztalatokat.
A miniszter elmondta, hogy az uniós Igazságügyi Tanácsban a miniszterek vitát folytatta...
2018-06-04 19:00:22
1 2 3 ...........35 36 .....52 53 .....69 70 71 
Címkék: Orbán Viktor, Stop Soros, Európai Ügyészséghez, Trócsányi László, László Trócsányi, Hadházy Ákos, Közigazgatási Felsőbíróság, Országos Bírói Tanács, Molnár Bálint, Trócsányi László Magyarország Alaptörvényének, Európai Unióban, Igazságügyi Tanácsban, közigazgatási bíráskodás, uniós föderalizációs, most közzétett, vagyonos miniszterek, topjövedelme Trócsányi, necesitat susţinerea, două treimi, fost adoptat, culturii creştine, ţării este, állam minden, ország alkotmányos, feladatot szabta, alaptörvény most, közigazgatási jogvitákba, bírói kinevezési, ilyen hétfő, javaslat aktuális, alaptörvény szellemiségével, európai alapértékekkel, miniszter közlése, módosítás megerősítené, alkotmányos önazonos, igazságügyi miniszter, globális migrációs, egyén magánszféráját, alaptörvény pontosítsa, magyar állam, javaslat szerint, változtatás célja, nemzeti szuverenitást, alaptörvény hetedik, bírósági igazgatás, közeljövőben Berlinbe, német igazságügyi, miniszter elmondta, uniós Igazságügyi, miniszterek vitát,
© 2013 TVN.HU Kft.