Regisztráció  Belépés
Ingatlanfejlesztők szerint az új lakások kedvezményes áfakulcsának meghosszabbítása enyhítené az építőipar kapa
... 2019-2022 között, mint a kedvezményes áfa fennmaradása esetén, tekintettel a lakásépítések számának prognosztizálható visszaesésére.
A piaci szereplők továbbra is bizakodóak, miután Varga Mihály pénzügyminiszter a költségvetés június 13-ikai benyújtásakor jelezte, hogy egyelőre ugyan nem döntöttek az ügyben, de vizsgálják a kérdést.
Az IFK álláspontja szerint a kedvezmén...
2018-06-22 15:02:27
PM: külön nyilatkozatot fűzött Magyarország az országspecifikus ajánlásokhoz
...
A közlemény szerint Varga Mihály hangsúlyozta: az országspecifikus ajánlásokban az Európai Bizottság egyes területeken pozitív irányban változtatta meg az álláspontját azzal, hogy évek óta kritikaként szereplő pont került ki az ajánlásokból, vagy sokkal enyhébben fogalmaztak, mint korábban.
Ugyanakkor az idei ajánlások szövegének tervezetében továbbra is találhatók probl...
2018-06-22 14:42:03
Több mint százmilliós fejlesztés a budapesti Szent Margit kórházban
...
Varga Mihály pénzügyminiszter - aki a II. és III. kerület fideszes országgyűlési képviselője - a központban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány továbbra is olyan intézkedéseket hoz, amelyek mindenkinek jobb körülményeket biztosítanak az egészségügyben. Többet fordítanak a továbbiakban az egészségügyi intézmények korszerűsítésére, modern eszközök beszerzésére, vala...
2018-06-21 14:34:21
Varga Mihály: folytatódó felzárkózásra utalnak a kereseti adatok
... különbségek is csökkentek. A bíztató folyamatok mögött a 2016-ban kötött bérmegállapodás áll, amely idén is biztosította a minimálbér és a garantált bérminimum emelését - tette hozzá. Varga Mihály megjegyezte, hogy ennek köszönhető a szociális hozzájárulási adó jövőre tervezett 2 százalékpontos mérséklése is. A közterhek eddigi csökkentése - mint mondta - csaknem 170 milliárd fori...
2018-06-21 11:13:22
Fővállalkozóként jelenik meg a KÉSZ Csoport a németországi Ruhr-vidéken
... közleményében.
Az együttműködési megállapodást a Mulvany villában írták alá, az eseményen beszédet mondott Norbert Lammert, a német szövetségi parlament (Bundestag) volt elnöke, Varga Mihály, a KÉSZ Csoport alapító elnöke és Hubert Schulte-Kemper, a FAKT AG vezérigazgatója, Magyarország esseni tiszteletbeli konzulja.
Varga Mihály kiemelte, hogy az együttműködés az KÉSZ C...
2018-06-20 18:52:17
A parlament előtt az adótörvények módosításáról és a bevándorlási különadóról szóló törvényjavaslat
... adminisztratív terheinek csökkentését, valamint elősegítik az öregségi nyugdíjra jogosult munkavállalók munkaerőpiacra történő visszavezetését adó- és járulékkedvezményekkel.
Amint azt Varga Mihály pénzügyminiszter a benyújtott javaslatról az MTI-nek elmondta, a módosítás "minden idők legtöbb egyszerűsítését" tartalmazza, az adócsökkentések több százmilliárd forintot hagynak ...
2018-06-19 19:33:02
PM: támogatja a kormány a fejlett technológiákat alkalmazó kis- és középvállalkozásokat
... források gazdaságfejlesztést szolgáló felhasználásával, a beszállítói integrátori programmal, a szakképzés fejlesztésével és a tavaly novemberben kötött bérmegállapodással - mondta Varga Mihály a közlemény szerint.
A miniszter hozzátette: a 2016-ban elindított Irinyi terv célja a jövőben is az, hogy biztosítsa a magyar gazdaság hosszú távú és tartós növekedését. A feldolgozói...
2018-06-19 17:25:48
Varga Mihály: kedden nyújtja be a Pénzügyminisztérium az adóváltozásokról szóló törvényjavaslatot
... több százmilliárd forintot hagynak az adócsökkentések a családoknál, a lakosságnál és a vállalkozásoknál.
A kormány adócsökkentési politikája jövőre is folytatódik - emelte ki Varga Mihály. Jövőre is biztosítja a kormány az Európában egyik legalacsonyabb 15 százalékos személyi jövedelemadót és a vállalkozások számára Európa legalacsonyabb, 9 százalékos társasági adóját - isme...
2018-06-19 13:52:22
Banca Internaţională de Investiţii (IIB) vrea să deschidă un biroul regional la Budapesta
... important în domeniul investiţiilor din Europa Centrală şi de Est, al creditării mediului de afaceri, a apreciat ministrul ungar. Vorbind despre importanţa semnării declaraţiei de intenţie, Mihály Varga a spus că aspiraţiile Ungariei consolidează cooperarea economică dintre statele membre IIB.
Ministrul a amintit că Ungaria şi-a reînnoit statutul de membru al instituţiei fina...
2018-06-18 17:43:07
Varga: Magyarországra hozná regionális irodáját a Nemzetközi Beruházási Bank
...
Varga Mihály kiemelte: a vállalati hitelezés további bővülésére van szükség ahhoz, hogy az ország versenyképessége javuljon.
Az IIB az új irodán keresztül jelentős szereplőjévé válhat a közép-kelet európai beruházásoknak, a vállalati hitelezésnek - jegyezte meg.
A szándéknyilatkozat aláírásának fontosságáról beszélve Varga Mihály elmondta, Magyarország törekvése to...
2018-06-18 16:22:25
1 2 3 ...................231 232 .........347 348 ..........461 462 463 
Címkék: Szent Margit, Varga Mihály, KÉSZ Csoport, Banca Internaţională, Nemzetközi Beruházási Bank, Európai Bizottság, Norbert Lammert, Hubert Schulte-Kemper, FAKT AG, KÉSZ, Europa Centrală, Mihály Varga, építőipar kapa, országspecifikus ajánlásokhoz, budapesti Szent, kereseti adatok, németországi Ruhr-vidéken, parlament előtt, adótörvények módosításáról, bevándorlási különadóról, fejlett technológiákat, adóváltozásokról szóló, lakásépítések számának, piaci szereplők, költségvetés június, közlemény szerint, országspecifikus ajánlásokban, álláspontját azzal, idei ajánlások, központban tartott, kormány továbbra, egészségügyi intézmények, bíztató folyamatok, 2016-ban kötött, garantált bérminimum, szociális hozzájárulási, közterhek eddigi, együttműködési megállapodást, eseményen beszédet, német szövetségi, öregségi nyugdíjra, benyújtott javaslatról, adócsökkentések több, beszállítói integrátori, szakképzés fejlesztésével, tavaly novemberben, miniszter hozzátette, 2016-ban elindított, magyar gazdaság,
© 2013 TVN.HU Kft.