Regisztráció  Belépés
A Soros-terv magyar fordítása
... nem érő konfliktusok, illetve a klímaváltozás drámai hatásai következtében.


A problémákat más államokra, mások kárára áthárító migrációs politika, mint például a határon történő kerítésépítés nemcsak tovább töredezi az uniót, hanem súlyos károkat okoz az európai gazdaság számára, illetve az alapvető emberi jogok érvényesülése szempontjából is.


...
2017-11-11 09:38:47
Földi László: Migráció és hálózatépítés
... személy, hogy valójában milyen célokért dolgozik, azok az aktív intézkedések, amelyek után egyértel­műen kimutathatók a politikai és gazdasági szándékok. Ilyen a humán erővel és a technikával történő beépülés is.
Ezek mind titkosszolgálati eszközök és módszerek.
*
A politikai befolyásolásra az egyik legszemléletesebb példa azok a kiszivárgott kapcsolati listák, am...
2017-11-06 22:52:53
Földi László megtörte a szilenciumot
... személy, hogy valójában milyen célokért dolgozik, azok az aktív intézkedések, amelyek után egyértel­műen kimutathatók a politikai és gazdasági szándékok. Ilyen a humán erővel és a technikával történő beépülés is. Ezek mind titkosszolgálati eszközök és módszerek. A politikai befolyásolásra az egyik legszemléletesebb példa azok a kiszivárgott kapcsolati listák, amelyeken több mint k...
2017-11-06 21:54:52
Miniszteri biztos: az EESZT indulásából a betegek egyelőre keveset érzékelnek
... miniszteri biztos hangsúlyozta, a betegellátásnak, gyógyszerfelírásnak nem lehet akadálya, ha egy beteg olyan egészségügyi intézményben kezelteti magát, amely még nem fejezte be a rendszerhez történő végső csatlakozást.
Október 29-ig a 9591 kötelezett szolgáltató kezdte meg a csatlakozást, és 6221 szolgáltató már fizikailag is forgalmaz adatot az EESZT-ben.
Elhangzott, a...
2017-10-30 21:24:15
2017. október 11., szerdai Napiszöveg
...
emberek helyzetét. Jézus megkereste azokat,
akik segítségre szorultak. A példáját
követve továbbra is kutassunk a területünkön
azok ut...
2017-10-16 22:18:25
Ti értitek az elektromos autók problémáhját?
... feldolgozásakor keletkezik és igen szennyező anyag.
Maga a kőolaj bányászat és feldolgozás az egyik lekörnyezőszennyezőbb ipari tevékenység a világon és még ehhez hozzájön a használatával történő szennyezés is.
Hidd el, ha az elektromos autók előállítását és használatát összehasonlítanánk a benzines és gázolajos autók előállításával és használatával és mindent belevennén...
2017-09-30 17:20:47
Német választások - Hefty: hetekre megbénul az Európai Unió legnépesebb tagállama
... szempontból közelíti meg, hogy annak milyen előnye van a gazdaság számára. A szociális terheket éppen úgy el kívánja utasítani, mint a digitális eszközöknek a belbiztonság erősítése érdekében történő, erőltetett felhasználását.
Georg Paul Hefty szerint nehezen elképzelhető, hogy valóban sikerülne egy, a jamaicai zászló színeinek megfelelő, a CDU-ból és a CSU-ból, valamint az...
2017-09-26 09:24:58
Német választások - Lengyel belügyminiszter: Merkel remélhetőleg következtetéseket von le hibás migrációs polit
... választások alapján Merkel a kétsebességes Európa koncepciójára nézve von le. "Bárcsak ne olyanokat, amelyek a Brexithez vezettek" - jegyezte meg Blaszczak Nagy-Britanniának az Európai Unióból történő kilépésére utalva.
Blaszczak nyugtalanítónak nevezte a harmadik legerősebb parlamenti tömörülésként a Bundestagba bejutó AfD oroszbarát politikáját, valamint azokat a nyilatkoza...
2017-09-24 21:48:40
Az illuminátusok titkos terve Európa színes bőrűvé tételére
... elkülönülés maximumának a biztosítását, és következetesen elutasítják a más népekkel való keveredést. A jogegyenlőségen alapuló integrációt elfogadják, de az asszimilációt, a befogadó nemzetbe történő beolvadást már elutasítják és a népüket érhető egyik legnagyobb veszedelemnek tartják. Tény az, hogy más népek számára a keveredés minden változatát támogatják, sőt, erőltetik.
...
2017-09-12 20:15:25
Mosolyogtál már ma?
... formájában:
- Miért nem találják Palikát az erdőben?
- Mert Pál ma fa!

- Mi az, fémből van és utazik?
- Vas utas.

Illetve a szabályok alapján történő, de mégis szokatlan (helytelen)
szóalkotásmód:

- Mi az aperitif ellentéte?
- Az utó-pia.

Hogy a magyar vicc egyedülálló, minden ...
2017-08-25 11:26:02
1 2 3 ............................91 92 ...............137 138 ...............182 183 184 
Címkék: Földi László, Európai Unió, Georg Paul Hefty, Blaszczak Nagy-Britanniának, Európai Unióból, Mert Pál, betegek egyelőre, elektromos autók, illuminátusok titkos, klímaváltozás drámai, határon történő, európai gazdaság, alapvető emberi, aktív intézkedések, humán erővel, technikával történő, politikai befolyásolásra, egyik legszemléletesebb, kiszivárgott kapcsolati, beteg olyan, rendszerhez történő, 9591 kötelezett, kőolaj bányászat, használatával történő, gazdaság számára, szociális terheket, digitális eszközöknek, belbiztonság erősítése, jamaicai zászló, kétsebességes Európa, harmadik legerősebb, jogegyenlőségen alapuló, befogadó nemzetbe, népüket érhető, keveredés minden, szabályok alapján, aperitif ellentéte, magyar vicc, titkosszolgálati, belügyminiszter, jogegyenlőségen, nyugtalanítónak, feldolgozásakor, betegellátásnak, előállításával, következetesen, felhasználását, befolyásolásra, érvényesülése, szempontjából, koncepciójára, kétsebességes, hálózatépítés, következtében, használatával, kerítésépítés,
© 2013 TVN.HU Kft.