Regisztráció  Belépés
Szobanövények táplálása
... tojások héját jól mossuk meg, szárítsuk le majd őröljük meg. Csak ezután adjuk a talajhoz, Mivel a tojáshéj nagyon lassan bomlik le, ezért nagyon körültekintően járjunk el, csak módjával adagoljuk a talajhoz.

6. Banánhéj
A banánhéj esetén minden nagyon egyszerű és világos: ezen déligyümölcs héjában rengeteg kálium, kalcium és foszfor található, pontosan azok, amely...
2018-04-19 17:23:19
Pompás szelet
... felét felforraljuk, majd beleöntjük a lisztes masszát és kevergetve sűrűre főzzük. Kevergetve kihűtjük. A vajat és a margarint alaposan kihabosítjuk csipet sóval, majd a kihűlt krémhez adagoljuk és alaposan összekeverjük, majd a cukrokat, a mikróban felolvasztott csokit is hozzáadjuk és alaposan eldolgozzuk.

Az egyik diós lapot rátesszük egy tálcára, megkenjük a dzsem f...
2018-04-16 12:49:18
Megfázás elleni tea
Megfázás elleni tea

Teakeverék megfázásra, lázra, influenzára, reumára. Vigyázat, ne adagoljuk túl! Ollóval aprítsunk fel két marék réti legyezőfüvet, két marék hársvirágot, két marék bodzavirágot és két marék mezei kakukkfüvet. Keverjünk hozzá két marék zsenge rózsaszirmot vagy egy marék csipkebogyót. Ebből a keverékből 2 evőkanálnyit öntsünk fel 1 liter forró vízzel, 1...
2018-04-16 08:35:13
Boci szelet
... cukor
1 vaníliás cukor
25 dkg túró
2 dl 20 %-os tejföl
1 evőkanál búzadara
csipet só

Elkészítés:

A tojást a cukorral elkeverjük, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a többi alapanyagot. Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk. A túrótöltelékhez válasszuk szét a tojást. A sárgáját a kétféle cukorral elkeverjük. Hozzáadjuk a túrót, a tejfö...
2018-04-13 11:29:50
Gesztenyés kocka
... kakaópor

Elkészítés:

A tojást a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk fokozatosan az olajat, majd felváltva a lisztet és a tejet. Végül a diót is a tésztához adagoljuk. 180 fokon megsütjük.
A krémhez fél liter tejet felforralunk. A pudingport elkeverjük a cukorral, a maradék tejjel és ezt a felforrt tejhez adva besűrítjük. Langyosra hűtjük, majd hozz...
2018-04-13 11:19:25
Salty de Luxe P6 - Profi sóbontó készülék 80 m3-ig
használnunk a medencében.
A sósvizes rendszert a már meglévő vízszűrő berendezésünk (pl. cserélhető betétes szűrő, vagy homokszűrő) után csatoljuk, a szükséges sómennyiséget a medencébe adagoljuk, és bekapcsoljuk a sóbontó készüléket. A víz az elektrolízises rendszeren átpumpálódik, ott tiszta, természetes klór keletkezik, szabadul fel, és eredményül tiszta és zavarmentes vi...
2018-03-30 00:42:01
Salty de Luxe P4 - Profi sóbontó készülék 50m3 ig
használnunk a medencében.
A sósvizes rendszert a már meglévő vízszűrő berendezésünk (pl. cserélhető betétes szűrő, vagy homokszűrő) után csatoljuk, a szükséges sómennyiséget a medencébe adagoljuk, és bekapcsoljuk a sóbontó készüléket. A víz az elektrolízises rendszeren átpumpálódik, ott tiszta, természetes klór keletkezik, szabadul fel, és eredményül tiszta és zavarmentes vi...
2018-03-30 00:41:11
Tejszínes gesztenyetorta - sütés nélkül
... masszából.
Felfőzzük a zselatint, amíg kicsit visszahűl, kemény habbá verjük a tejszínt. (Két vizespohárnyit félreteszünk a díszítéshez.)
A robotgép lassú fokozatát használva, a tejszínhez adagoljuk a gesztenyemasszát.
Ízlés szerint beleöntjük a rumot, 4-5 ek porcukrot, majd vékonyan belecsurgatjuk a felfőzött zselatint.
A kész krémet a tortaalapba simítjuk....
2018-03-23 16:13:34
Kókuszos krémes, kakaós sütemény
... Hagyjuk kihűlni.

A zselatint langyos vízben megáztatjuk.

A tejszínt keményre verjük.

A kihűlt pudingos krémhez hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Apránként adagoljuk
hozzá a tejszínt és a kihűlt zselatint. Habosra keverjük, és hűtőbe tesszük,
míg a kakaós lap elkészül.

Piskóta készítés:
A tojásokat a cukorral 10 pe...
2018-03-17 09:34:52
Sajttorta pohárban
... belőle. Ezután hagyjuk kihűlni.
A sajttorta alapjához a kekszet ledaráljuk vagy összetörjük, majd összekeverjük a darált dióval és az olvasztott vajjal. A poharak aljába adagoljuk.
A krémhez a tejszínt 1 tk porcukorral habbá verjük. A krémsajtot kikeverjük a maradék porcukorral és a vanília kikapart belsejével, majd óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot. ...
2018-03-16 00:22:00
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............168 169 170 
Címkék: Luxe P6, Luxe P4, tojáshéj nagyon, banánhéj esetén, lisztes masszát, margarint alaposan, kihűlt krémhez, mikróban felolvasztott, egyik diós, marék csipkebogyót, cukorral elkeverjük, többi alapanyagot, túrótöltelékhez válasszuk, kétféle cukorral, cukorral fehéredésig, tésztához adagoljuk, pudingport elkeverjük, maradék tejjel, felforrt tejhez, sósvizes rendszert, szükséges sómennyiséget, medencébe adagoljuk, sóbontó készüléket, elektrolízises rendszeren, robotgép lassú, tejszínhez adagoljuk, felfőzött zselatint, kész krémet, tortaalapba simítjuk, zselatint langyos, tejszínt keményre, kihűlt pudingos, kihűlt zselatint, sajttorta alapjához, kekszet ledaráljuk, darált dióval, olvasztott vajjal, poharak aljába, krémsajtot kikeverjük, maradék porcukorral, vanília kikapart, gesztenyemasszát, kókuszreszeléket, túrótöltelékhez, körültekintően, gesztenyetorta, elektrolízises, vizespohárnyit, belecsurgatjuk, berendezésünk, sómennyiséget, összekeverjük, beleforgatjuk, szobanövények, felolvasztott, hozzákeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.