Regisztráció  Belépés
Ébresztő, hazafiak!
... középvállalkozások további erősítése is a multicégek rovására. És a rablóprivatizációkkal áron alul, törvénytelenül külföldi vagy posztkommunista kézbe került nemzeti vagyon, közérdekű üzemek, bankok és üzemek nemzeti kézbe történő visszavételére. Mindez nemzeti érdek.

És persze még több, még keményebb nemzeti radikális szellemű intézkedésre van szükség az élet minden t...
2018-04-06 18:30:44
VAN MIT VESZÍTENI AZ ÁPRILIS 8-AI VOKSOLÁSON
... akarták az országot tartani, és az első ciklus végére megteremtették a felemelkedés lehetőségét - mondta Kövér László.

Szólt arról is, hogy különadók formájában a multik, bankok, kereskedőláncok 670 milliárd forintot fizettek be tavaly a költségvetésbe.

Az adóssághelyzetet vázolva kifejtette: a kamatteher 450 milliárd forinttal kisebb, mint 8 éve.
...
2018-03-24 07:27:14
Választás 2018 - Kövér: van mit veszíteni az április 8-ai voksoláson
... amivel pórázon akarták az országot tartani, és az első ciklus végére megteremtették a felemelkedés lehetőségét - mondta Kövér László.
Szólt arról is, hogy különadók formájában a multik, bankok, kereskedőláncok 670 milliárd forintot fizettek be tavaly a költségvetésbe. Az adóssághelyzetet vázolva kifejtette: a kamatteher 450 milliárd forinttal kisebb, mint 8 éve.
Csak ez...
2018-03-23 20:12:42
Mentsük Európából azt, ami még menthető! – Renaud Camu
... magánkézbe adná a kórházakat, a vasutat, a társadalombiztosítást, még a rendőrséget és a börtönöket is. Az állam eltűnik, vagyis jobban mondva az állam ő, Macron, ő maga pedig nem más, mint a bankok, a pénzvilág, a Gafa, Davos és így tovább.

Ami a ,,vártnál keményebb" migrációs politikáját illeti, az csak egy rossz komédia.

Önmagában az a tény i...
2018-03-19 22:17:24
Ez az OLAF-ot is érdekelheti, pár óra alatt lezavarták a 12
... tenderről",

- mondta egy forrásunk. Szerinte az Európai Unió csalás elleni hivatalának, az OLAF-nak az ellenőrzését aligha állná ki ez a projekt. Úgy tudjuk, hogy még egyes bankok sem tudtak, arról, hogy megnyitják a pályázatot. Konkrétabban: az uniós pályázatban résztvevő konzorcium négy tagja, a Takarékbank, a B3 Takarékszövetkezet, az FHB Bank és a Budape...
2018-03-19 20:02:27
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: Matolcsy Györgynek le kell mondania!
... kormány még mindig nem segített 2 millió devizahitesnek, több mint 900 ezer végrehajtás van folyamatban, és több tízezer családot közvetlenül fenyeget a kilakoltatás.
A kormány eközben a "bankok, a lopás és a luxus oldalán áll" - fogalmazott, és megerősítette, az MSZP-Párbeszéd kormányra kerülve felfüggesztené az összes végrehajtást az Európai Bizottság döntéséig, a devizaárf...
2018-03-13 18:59:04
Család, haza, Európa
... védelmében.

A 2002 és 2010 között a szocliberális kormányzat kiforgatta vagyonából az országot. Politikai bűnözők kitolták a határon a nemzeti vagyon jelentős hányadát a külföldi bankok és multik segítségével. Ezt látva a magyar nép felébredt, és a választók stabil többsége által támogatott kormányával az elmúlt nyolc évben gazdasági és politikai tekintélyt szerzett Eur...
2018-03-12 21:00:25
MNB: a bankrendszer több mint kétszeresen teljesítette kkv-hitelezési vállalását
...
A közlemény szerint a bankok vállalásaikat az idei évre is teljes egészében fenntartották, ami előrevetíti, hogy a kis- és középvállakozóknak (kkv-knak) nyújtott hitelezés továbbra is kedvezően alakul.
Kitérnek arra: az MNB 2016-ban indította el a piaci hitelprogramot (php), amelynek célja a növekedési hitelprogram (nhp) lezárását követően a piaci alapú hitelezésre való ...
2018-03-05 14:42:16
Több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön?
... másik meg a főnök 800 ezres fizetése. Először is ehez semmi
közöd, mint alkalmazott. Másodszor ne menj oda alkalmazottként
ha kevesled a lét. Harmadszor, az ilyen vezetők fizetése (bankok is)
a forgalom X %-a. Tehát akkor is kap lét (és sokat) ha az adott cég,
(bank) minuszt terlemel és ráfizet vagy csődbe megy!

Ezért van az pl. hogy X bank vezetőj...
2018-03-03 19:55:46
Amit minden MAGYARNAK tudni kellene
... központi intézményünk irányítását. Ma a magyar föld megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem kerül a privatizáció kalapácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok szerzik meg a föld jelzálog terhelésével.

Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket ad...
2018-02-14 17:33:26
1 2 3 ...................118 119 ..........178 179 ..........236 237 238 
Címkék: VESZÍTENI AZ ÁPRILIS, Mentsük Európából, Renaud Camu, Matolcsy Györgynek, Kövér László, Európai Unió, Európai Bizottság, április 8-ai, bankrendszer több, multicégek rovására, élet minden, országot tartani, első ciklus, felemelkedés lehetőségét, adóssághelyzetet vázolva, állam eltűnik, rossz komédia, ellenőrzését aligha, uniós pályázatban, kormány eközben, luxus oldalán, összes végrehajtást, szocliberális kormányzat, nemzeti vagyon, külföldi bankok, választók stabil, elmúlt nyolc, közlemény szerint, bankok vállalásaikat, idei évre, piaci hitelprogramot, növekedési hitelprogram, piaci alapú, ilyen vezetők, magyar föld, privatizáció kalapácsa, idegen tulajdonban, föld jelzálog, adóssághelyzetet, kereskedőláncok, posztkommunista, magyarországról, hitelfelvételre, alkalmazottként, törvénytelenül, visszavételére, megteremtették, devizahitesnek, költségvetésbe, hitelprogramot, felfüggesztené, szocliberális, megerősítette, vállalásaikat, kényszerülnek, fenntartották, bankrendszer, intézkedésre, konkrétabban,
© 2013 TVN.HU Kft.