Regisztráció  Belépés
Levelezik a NER-értelmiség:
... mint amilyen Mohi Sándor Ahogy az Isten elrendeli címû filmjében hangzik el. Olga, a szép arcú roma hősnő otthonában ül, mellette férje új asszonya kuporog; a különös helyzethez Olga csak annyit fûz hozzá, megérti emberét, amiért másik lányt hozott a házhoz, elvégre őt már nagyon kiszikkasztotta az élet - tán huszonéves, ha lehet -, a férfi bizonyára tömör...
2018-06-10 09:26:58
Stressz alapú programozás
... szolgáltatva neki. Ezt a mindenható rendszert pedig külső és belső impulzusok irányítják. Nem tudjuk szívverésünket akaratlagosan felgyorsítani, azonban tudunk akaratlagosan futni és a helyzethez a vegetatív rendszer - kiszolgáló természetéből adódóan - alkalmazkodni fog.

A vegetatív idegrendszernek kétféle ún. ,,afferense" (gyakorlatilag vezérlési rendje) van - a szimp...
2018-04-17 09:43:04
A magyar vergődés Európa alján, ahogy még sosem láttad
... európaiak 84 százalékának (428 millió embernek) nagyobb, 16 százalékuknak (81 millió embernek) pedig kevesebb jövedelme volt a magyar társadalom közepénél lévőknél.

Ha a 2010-es helyzethez hasonlítjuk a legfrissebb adatokat, akkor nagyon érdekesen rajzolódik ki a tízszer egymillió magyar jövedelmi zárkózása.


Érdemes megfigyelni, hogy a magyar társadalo...
2018-04-07 11:14:51
Szép estét kívánok mindenkinek!
... teljességben. Munkahelyről hazaérve dolgozóként, és két perc múlva már nyitom az ajtót egy ismerősnek. Mindig más a szerep, sok jellegzetességünk van, tanult viselkedés minták az adott helyzethez, ösztönös és begyakorolt sémák, tanult elfogadott, társadalmi viszonyok, és vélemények, aminek mind csak megfelelünk, és bele sem gondolunk. De akkor a két percben, amikor éppen maszkot c...
2018-01-09 19:19:52
Megkezdődött a digitális nyelvstratégia kidolgozása
... használatát, most pedig már ott tartunk, hogy digitális kompetenciák nélkül csak lemaradni lehet a versenyben.
Hozzátette, kézenfekvő, hogy szövegeink is alkalmazkodnak ehhez az új helyzethez, így elengedhetetlen, hogy az iskolák is választ adjanak erre a kihívásra.
Pálfi Erika, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője a tanácskozáson azt emelte ki, 2022...
2017-11-24 12:42:14
Krónika 1. rész (társasági adó)
... hozzáadott értéket képviselő munkát végeznek.
Szerinte az a valós gond, hogy a kabinet nem a hazai kkv-k érdekeit tekinti elsődlegesnek, ami szerinte elszomorító munkaerőpiaci helyzethez vezetett.Mindez nem teszi kiszámíthatóvá, tervezhetővé az emberek életét - mondta.
Egyenlő esélyeket és versenyfeltételeket szorgalmazott minden vállalatnak, amit azonban szerinte az e...
2017-11-02 10:41:36
East-életműkoncert október 23-án az Arénában
... arra, hogy a csapat 1983-as Rések a falon albumának címadó, emblematikus dala egyértelműen erről szólt, akárcsak a Földközelben, mindkettő szövegét Ambrózy István írta. Szintén az akkori helyzethez, politikához kapcsolódott az Agymosás című szám eredeti szövege, amelyet azonban a cenzúra nem engedte át a szűrőn, csak átírás után.
Az East kilenc lemezzel a háta mögött 1994-ben...
2017-10-13 08:51:35
Pentagon: a miniszter nagyobb jogköre önmagában nem jelent csapatnövelést Afganisztánban
... Pentagon vezetője hangsúlyozta: Trump elnök döntése "lehetővé teszi a védelmi minisztériumnak, hogy "megkönnyítsük misszióink munkáj...
2017-06-15 07:04:14
Tudat Programozása - III.
... szolgáltatva neki. Ezt a mindenható rendszert pedig külső és belső impulzusok irányítják. Nem tudjuk szívverésünket akaratlagosan felgyorsítani, azonban tudunk akaratlagosan futni és a helyzethez a vegetatív rendszer - kiszolgáló természetéből adódóan - alkalmazkodni fog.

A vegetatív idegrendszernek kétféle ún. ,,afferense" (gyakorlatilag vezérlés...
2017-05-26 08:34:59
'56 a Moson Megyei Műhely 2012-2017-ben
... szovjet mintára kellett tennünk. Erre már sajnos készen állt egy árulásra
kész vezető réteg. A túlzott iparosítás, a mezőgazdaság tönkretétele, a torz
gazdaságpolitika súlyos helyzethez vezetett.
Az országot vezető kommunisták minden társadalmi csoportot
megsértettek - a parasztokat, a munkásokat és az értelmiségieket egyaránt. A
szavak elvesztették eredet...
2017-05-19 04:52:49
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Tudat Programozása, Moson Megyei Műhely, Mohi Sándor Ahogy, Pálfi Erika, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Ambrózy István, magyar vergődés, digitális nyelvstratégia, miniszter nagyobb, szép arcú, különös helyzethez, férfi bizonyára, mindenható rendszert, vegetatív rendszer, vegetatív idegrendszernek, magyar társadalom, 2010-es helyzethez, legfrissebb adatokat, tízszer egymillió, magyar társadalo, adott helyzethez, hazai kkv-k, emberek életét, csapat 1983-as, falon albumának, akkori helyzethez, háta mögött, védelmi minisztériumnak, túlzott iparosítás, mezőgazdaság tönkretétele, országot vezető, értelmiségieket egyaránt, minisztériumának, gazdaságpolitika, értelmiségieket, elengedhetetlen, minisztériumnak, idegrendszernek, kiszikkasztotta, csapatnövelést, afganisztánban, szívverésünket, nyelvstratégia, alkalmazkodnak, kiszámíthatóvá, megkönnyítsük, akaratlagosan, felgyorsítani, alkalmazkodni, gyakorlatilag, elsődlegesnek, életműkoncert, tanácskozáson, százalékuknak, szorgalmazott, természetéből,
© 2013 TVN.HU Kft.