Regisztráció  Belépés
Botond Bálint:A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG
... Nyugaton már elérték, hogy teljesen egészséges tízéves gyermekeket hormonkezelhessenek a biológiai nemük megváltoztatása céljából, azzal a címszóval, hogy a gyerekeknek, függetlenül a biológiai adottságaiktól, nemüktől, jogukban áll a nemüket ,,szabadon" megválasztani.

Jelenleg ehhez még kell a szülő kezdeményezése és beleegyezése, de folyik a nyomulás, hogy ...
2018-08-14 22:29:47
Jékely Zoltán: Kirándulás
... elveszettnek
tartván, a szénaeregető lyukba
rögtön utánam ugrott vakmerően,
hogy a borzasztó fekete gödörben
azonnal együtt pusztuljon velem...

Szerelem s barátság közt mily adottság,
milyen elem a testvérszeretet?
A barátságnál több és áldozatban
a szerelemnél tán nem kevesebb.
De ha ilyen, ki mondja meg, belőle
mért csa...
2018-08-06 08:07:02
Új nemzeti integrációs akciótervet készít a német kormány
... nem azonosulnának az országgal és a társadalommal - tette hozzá Ferda Ataman.
A többi között kiemelte: valamennyi politikai erőnek egyértelműen el kell ismernie, hogy a sokszínűség adottság, megváltoztathatatlan tény Németországban.
Az integrációs csúcstalálkozókon eddig rendre részt vett az éppen hivatalban lévő belügyminiszter. A tárca jelenlegi vezetője, Horst Seehofe...
2018-06-13 22:18:03
A bennünk élő gyilkos


A kriminológusok és pszichológusok régóta keresik a választ arra, hogy mitől lesz gyilkos egy emberből. A jelek szerint genetikai és nevelési okok állnak a háttérben.

Gyilkos agyak

Az elmúlt évtizedekben a ,,bűnöző hajlamú" emberekkel foglalkozó tudósok egyre inkább az agymű...
2018-04-18 19:10:41
Vágyódás
... helyett, koccintunk pezsgővel.

Elérhető lenne a magaslat,
s mindig híre volna tavasznak.
Állat-ember jólakottan nézne,
tehetség-tudomány...
2018-03-15 18:53:19
A reményben örvendezők
... bizakodás. Megérzik, hogy az erkölcsi rendnek van szerzője, s hogy az ember többre hivatott, mint amit konkrétan megél. Ezért mi keresztények könnyen megértjük, hogy a remény mint egzisztenciális adottság ott van az emberben, s állandóan sarkallja, bátorítja és keresésre ösztönzi.

A remény vagy a semmi

Az utóbbi évtizedek tudományos és technikai haladása te...
2018-02-03 21:09:20
Elindultak az első exportvonatok Budapestről Kínába
... közlekedési hálózat és a logisztikai infrastruktúra fejlesztésével lehet kiaknázni. A kedvező földrajzi fekvés az Európa és a Távol-kelet közötti hatalmas áruforgalom szempontjából is előnyös adottság - tette hozzá. Mosóczi László kiemelte, hogy az áruk gyors, olcsó és nagy tömegű szállítása a magyar vállalatok versenyképességét erősíti, a további bővülés érdekében pedig a logiszt...
2017-11-27 18:03:57
Adottság
..."Talán így gondolkodunk magunkban: 'Soha nem tudnék egyszerűen csak odamenni valakihez és megkérdezni, hogy mit gondol az adottságaimról.' Érthetőek az aggályaink. De lehet, hogy az indítékaink nem helyesek. Meglehet, hogy az, amit szerénységnek vélünk, valójában a büszkeség és az Isten iránti elkötelezettség hiányának az ötvözete. Ha őszintén meg szeretnénk ismerni az Úr akaratát,...
2017-11-25 18:09:45
Adottság
..."Nem mindenki ismeri fel természetes adottságait és lelki ajándékait, s vannak olyanok is, akiket az a veszély fenyeget, hogy elássák azokat... Nagy segítséget jelent ilyenkor, ha megoszthatjuk gondjainkat nagyobb tapasztalattal rendelkező keresztyénekkel."

- Sinclair B. Ferguson -...
2017-11-25 18:07:20
Adottság
..."Hogy az egyén milyen életutat járjon ezzel az alapvető létszükséglettel kapcsolatban (értsd: mindennapi munka), az a bizonyos adottság határozza meg, amellyel Isten megajándékozta. Ez az isteni akarat mutatója, s egyben az isteni elhívásé is."

- John Murray -...
2017-11-25 18:04:49
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 
Címkék: Botond Bálint, GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG, Jékely Zoltán, Budapestről Kínába, Ferda Ataman, Horst Seehofe, Mosóczi László, Sinclair, John Murray, német kormány, reményben örvendezők, első exportvonatok, biológiai nemük, biológiai adottságaiktól, nemüket &#8222, szülő kezdeményezése, szénaeregető lyukba, borzasztó fekete, barátságnál több, többi között, sokszínűség adottság, integrációs csúcstalálkozókon, éppen hivatalban, tárca jelenlegi, választ arra, jelek szerint, elmúlt évtizedekben, erkölcsi rendnek, ember többre, remény mint, remény vagy, utóbbi évtizedek, logisztikai infrastruktúra, kedvező földrajzi, áruk gyors, magyar vállalatok, további bővülés, egyén milyen, alapvető létszükséglettel, isteni akarat, isteni elhívásé, létszükséglettel, egzisztenciális, belügyminiszter, keresztyénekkel, testvérszeretet, elkötelezettség, megváltoztatása, kezdeményezése, németországban, pszichológusok, adottságaiktól, infrastruktúra, fejlesztésével, adottságaimról, kriminológusok, tapasztalattal, megajándékozta,
© 2013 TVN.HU Kft.