Regisztráció  Belépés
Iohannis: Romániában folytatni kell a jogállamiság erősítését
... nemzetközi téren. Nyomatékosan hangsúlyozta: Románia külpolitikájának főbb irányvonalai 2018-ban változatlanok, így Bukarest továbbra is az Egyesült Államokkal kötött stratégiai partnerségét akarja erősíteni és bővíteni, illetve növelni akarja Románia szerepét az Európai Unióban és a NATO-ban.
Leszögezte, hogy Románia a mélyebb EU-integráció híve. Úgy vélte, EU-párti nemzetké...
2018-01-23 14:53:26
Repedések a NATO-n: az egész szervezet megroggyanhat az invá
... állásaikat. Ankarának intenzív lobbizással sikerült azt elérnie, hogy Moszkva hallgatólagosan tudomásul veszi a török beavatkozást, sőt a Kreml Washingtont hibáztatta, mivel az az YPG-t akarja megbízni a szír-török határ ellenőrzésével.


Washington viszont nem adja föl az YPG támogatását, hiszen rajtuk keresztül sakkban tarthatja mind Ankarát, mind Damaszkuszt, min...
2018-01-23 10:14:23
Kedves nyugdíjasok és járulékot fizető magyar állampolgárok
... nyugdíjkasszánk. Akkor miért adjuk boldog-boldogtalan ukránoknak azt a rengeteg pénzt? Azoknak meg nem akarunk adni nyugdíjat, akik magyarként itt rokkantak bele a rengeteg munkába. A fiatalokkal akarja eltartatni a rokkant szülőt az állam, miközben itt a rokkantak a megrokkanásuk előtt az államnak átlag 30 éven át fizették a járulékot.

A fiatal magyar járulékfizetőknek...
2018-01-23 09:25:28
Kedves nyugdíjasok és járulékot fizető magyar állampolgárok
... nyugdíjkasszánk. Akkor miért adjuk boldog-boldogtalan ukránoknak azt a rengeteg pénzt? Azoknak meg nem akarunk adni nyugdíjat, akik magyarként itt rokkantak bele a rengeteg munkába. A fiatalokkal akarja eltartatni a rokkant szülőt az állam, miközben itt a rokkantak a megrokkanásuk előtt az államnak átlag 30 éven át fizették a járulékot.

A fiatal magyar járulékfizetőknek...
2018-01-23 09:25:26
A narratíva összeomlása
... Rogán-minisztérium nyilatkozata a fideszes narratíva másik felét is összeroppantja, amikor közli: az érkezők kilencven százaléka rögtön tovább is állt Nyugat-Európába.

Ez a valóság: senki nem akarja elfoglalni Magyarországot, csak minden tizedik menekült marad itt egyáltalán - százhúsz ember egy év alatt. És mi észre sem vettük.

Altuszra visszakanyarodv...
2018-01-23 08:51:31
Összevissza beszél Lázár János Tiborczék gyanússá vált közbe
... nyomozás után írt az Elios Zrt. által elnyert közvilágítási közbeszerzésekről. Lázár János a csütörtöki kormányinfón a jelentés visszatartását azzal magyarázta, hogy a kormány előbb meg akarja várni, mi lesz a vége annak a vizsgálatnak, amit majd az Európai Bizottság indít az ügyben az OLAF javaslatára.

Az OLAF súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Elios Zrt. által 201...
2018-01-23 08:25:30
"Ne félj..."
... az ige szavaival biztatja az Úr. Ő ismeri az övéit, és tudja, hogy sok népe van abban a városban vagy faluban is, amelybe téged állított őrállóul. Talán éppen a te bizonyságtételed által akarja őket előhozni az Úr. Hogyan hinnének abban, akiről még nem hallottak? Menj, mondd meg nekik, hogy meghalt érettük az Úr Jézus Krisztus. Akik az Úréi, azok elállnak majd a hamisságtól, és me...
2018-01-23 08:16:23
Isten szerette a világot
... világot mint káoszt. Isten látta, hogy a világ elromlott a bűn miatt, és nem kell neki az Isten szeretete. Ám hogy a káoszból újra kozmoszt teremtsen, Isten elküldte szeretett Fiát, azt akarja, hogy Fiának evangéliumát az egész világon hirdessék. A világ Üdvözítője a testét adja a világ életéért, hogy az ember abból egyék, és meg ne haljon (Ján 6,50.51). Aki hisz Benne, azt kiszab...
2018-01-23 08:01:23
Tenger az élet
... csendben.

Mély a víz hullámzik velünk több ezer éve
háborgó olykor szörnyű nagy a mélysége
röpít egy egy hullám hol jobbra hol balra
de csak ritkán oda ahova lelkünk akarja.

Olykor összesimulunk egy egy vízcseppel
fáradtsággal teli sok érzettel
keresünk, mindannyian keresünk valakit
hajt a vágy az utolsó előtti pillanatig.
|...
2018-01-22 21:35:46
Vajon kinek az érdekeit is szolgálja ez a véletlen?
... tért meg, hanem egyiok hazugságát a másikkal tetézi, miközben a saját egoját szeretné simogattatni....

Értem már m...
2018-01-22 20:15:59
1 2 3 ...........2268 2269 ......3402 3403 .....4535 4536 4537 
Címkék: Lázár János Tiborczék, Egyesült Államokkal, Európai Unióban, Kreml Washingtont, Elios Zrt, Lázár János, Európai Bizottság, Jézus Krisztus, jogállamiság erősítését, egész szervezet, narratíva összeomlása, mélyebb EU-integráció, török beavatkozást, szír-török határ, rengeteg pénzt, rengeteg munkába, fiatalokkal akarja, rokkant szülőt, megrokkanásuk előtt, államnak átlag, fiatal magyar, fideszes narratíva, érkezők kilencven, csütörtöki kormányinfón, jelentés visszatartását, kormány előbb, vége annak, városban vagy, világ elromlott, káoszból újra, egész világon, világ Üdvözítője, testét adja, világ életéért, ember abból, utolsó előtti, másikkal tetézi, saját egoját, bizonyságtételed, külpolitikájának, hallgatólagosan, nyugdíjkasszánk, visszakanyarodv, ellenőrzésével, magyarországot, összeroppantja, visszatartását, közvilágítási, állampolgárok, összesimulunk, változatlanok, megrokkanásuk, megroggyanhat, kormányinfón, partnerségét, simogattatni, fáradtsággal, minisztérium, nyilatkozata, vizsgálatnak, jogállamiság,
© 2013 TVN.HU Kft.