Belépés
Amikor az ellenség kívülről-belülről is támad
... megerősítve, még emeletet is lehetne rá építeni!!!! Miközben, a benne élőket nem kellene sehova költöztetni...
A KÜLSŐ ellenséget támogató- ellenzékinek álcázott BELSŐ ellenség - azonban porig akarja rombolni mindazt, ami magyar és teljesen új ország-építményt akar a helyére építeni.
*
Mint köztudott, a BONTÁST és ÉPÍTÉST ugyanaz a (háttér) hatalom irányítja Nekünk ...
2018-10-16 05:28:43
Nem öregszem
... tenném,
hisz szebb lesz a végeredmény,
hogyha azon nem agyalok,
hogy telnek s múlnak a napok.

Nem öregszem, nem tehetem,
magamat el nem temetem,
majd ha Isten úgy akarja,
szemem úgyis letakarja.

Addig is én nem öregszem,
én csakis arra törekszem,
ne törjenek meg az évek,
ezért csak a mában élek.

...
2018-10-15 22:29:50
Boldognak lenni
... közepén
Szédülten forogni a hegyek tetején
Ismer...
2018-10-14 15:02:08
Sargentini-jelentés - Trócsányi a Die Weltnek: nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
... próbálkoztunk a demokrácia exportjával vagy más országok destabilizálásával", most pedig Afrikából Nyugat-Európába igyekeznek emberek, Nyugat-Európa pedig a szolidaritása hivatkozva Magyarországra akarja erőltetni őket. "Meglátásunk szerint meg akarnak osztani velünk egy problémát, amelyhez semmi közünk" - mondta a miniszter.
"Látjuk, hogy milyen integrációs problémák vannak ...
2018-10-11 15:02:05
27. évközi hét csütörtök 10.11
... hasonlattal Jézus azt üzeni, hogy egyetlen feltétele van annak, hogy Isten meghallgassa az imát, bizalommal kell hozzá fordulni, azaz bízni kell abban, hogy kérésünket képes megtenni és akarja is teljesíteni, ha az lelkünk javára szolgál. E példák is megismétlik azt az alaphelyzetet, hogy úgy forduljunk Istenhez, miként egy gyermek az apjához. Elképzelhetetlen, hogy egy gyermekét ...
2018-10-11 13:50:31
Fidesz: Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni
...
Hidvéghi Balázs arra reagált, hogy az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményezte.
A Fidesz kommunikációs igazgatója ezt egy újabb bevándorláspárti javaslatként értékelte. Úgy fogalmazott: most éppen azt találták ki, hogy a migránsok gyakorlatilag automatikusan beutazási vízumot ka...
2018-10-11 12:41:56
Sargentini-jelentés - Bánki:A migránsok betelepítése hatalmas pénzügyi terhet jelentene
... költségvetésre több ezer milliárd forintos terhet róna, a költségvetés összeomlana - összegzett.
A kormánypárti politikus kiemelte: Magyarország ezeket a terheket nem tudja és nem is akarja vállalni, a nemzeti szuverenitás része az, hogy a magyar adófizetők pénzének elköltéséről a magyar parlament dönt.
"Nem adjuk fel azt az álláspontunkat továbbra sem, hogy Magyarország...
2018-10-11 12:21:48
Bódás János
... lett volna belőlem?

Ne csaljon meg, ha szép, ,,szelíd",
,,tiszta fehér" minden dalom.
Ami rossz bennem - valaki
nem engedi kimondanom!

Valaki, aki úgy akarja,
hogy szelíd virágot teremjek,
s gyarló, bűnös voltomban is
hirdetője legyek a mennynek.

Ha ő nem óvna, belőlem is
kitört volna régen az állat.
Kegyelem...
2018-10-10 21:30:04
Megbocsátás
... kibékülés ezzel szemben kölcsönösséget feltételez. Amikor megbocsátunk valakinek, az kizárólag ránk és Istenre tartozik, kibékülni viszont csak abban az esetben tudunk az illetővel, ha ő is akarja. A kibékülés annyiban múlik rajtunk, hogy hajlandónak kell lennünk és törekednünk kell a bizalom helyreállítására, de azt nem kényszeríthetjük ki a másikból."

-Dianne B....
2018-10-10 20:22:46
Felmérés: az oroszok és az ukránok mintegy fele még mindig jószomszédi viszonyt szeretne egymással
... százaléka vélekedett úgy, hogy az Oroszország és az Ukrajna közötti határnak nyitottnak kell lennie, ami a legmagasabb arány az elmúlt négy évben. A két ország egyesítését már csak 4 százalék akarja, pedig tíz évvel ezelőtt az egybeolvadást még minden ötödik ukrán szívesen fogadta volna.
Oroszországban 32, Ukrajnában pedig 39 százaléknyi azoknak az aránya, akik lezárt határt ...
2018-10-10 17:32:06
1 2 3 ...........2341 2342 ......3512 3513 ......4682 4683 4684 
Címkék: Bódás János, Afrikából Nyugat-Európába, Hidvéghi Balázs, Európai Parlament, ellenség kívülről-belülről, migránsok szervezett, migránsok betelepítése, ukránok mintegy, benne élőket, helyére építeni, mában élek, hegyek tetején, demokrácia exportjával, szolidaritása hivatkozva, lelkünk javára, újabb bevándorláspárti, migránsok gyakorlatilag, költségvetés összeomlana, kormánypárti politikus, nemzeti szuverenitás, magyar adófizetők, magyar parlament, álláspontunkat továbbra, kizárólag ránk, esetben tudunk, kibékülés annyiban, bizalom helyreállítására, legmagasabb arány, elmúlt négy, helyreállítására, kényszeríthetjük, elképzelhetetlen, bevándorláspárti, magyarországra, kölcsönösséget, oroszországban, költségvetésre, álláspontunkat, automatikusan, beutaztatását, szolidaritása, egybeolvadást, alaphelyzetet, kezdeményezte, próbálkoztunk, kommunikációs, gyakorlatilag, betelepítése, elköltéséről, kormánypárti, javaslatként, ellenzékinek, állampolgári, humanitárius, szuverenitás, meghallgassa, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.