Belépés
Lasagne-tekercsek sütőtök-lencse töltelékkel paradicsom ágyo
... forralunk 1 ek olajjal. A tésztát adagonként 2 perc alatt kifőzzük és egy szűrőn át lecsepegtetjük. A
tésztalapokat felezzük, vagy harmadoljuk, attól függően mekkora széles tekercseket akarunk készíteni. Egy konyharuhára helyezzük őket és fóliával letakarjuk, hogy ne száradjanak ki.
1-1 hagymát és fokhagymát megtisztítunk, finomra aprítunk. 2 ek olajat felforrósítunk és...
2018-10-13 22:06:21
Sargentini-jelentés - Trócsányi a Die Weltnek: nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
...
A miniszter a Magyarországról szóló Sargentini-jelentés európai parlamenti (EP-) elfogadásával kezdeményezett, hetes cikkely szerinti eljárásról elmondta, hogy annak története nem sikertörténet, hanem Európa megosztásának és gyengítésének története.
Arra a felvetésre, hogy a bírálók szerint éppen a kormány gyengíti az európai értékeket, kiemelte, hogy "nekünk másmilyen a...
2018-10-11 15:02:05
Orbán: vállalni kell a sikereinket!
... nemcsak a sportban van így, emelt fővel lehet veszíteni, "de nem válhatunk az ellenfél játékszerévé, sosem alázhatnak meg bennünket" - fogalmazott.
Kiemelte: "mi szurkolók játékosokat akarunk látni a pályán, nem játékszereket", hanem hősöket, akik "a magasba repítik a magyar kosárlabdát".
A kormányfő kitért rá: pár éve, amikor a kormány elé került az akadémia tervezete, ...
2018-10-11 11:31:57
Szkripal-ügy - A Kreml nem kommentálja a gyanúsítottal kapcsolatos sajtóhíreket
... incidens ügyében folytatott nyomozásról, de erre nem kapott választ.
"Olyan információval dolgozni, amely a tömegtájékoztatási eszközökön keresztül jut el hozzánk, nem tudunk és nem akarunk" - mondta Peszkov.
London szerint a Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök és a lánya ellen az orosz katonai hírszerzés (GU) két, feltehetően álnevet használó tisztje, Aleksza...
2018-10-09 17:22:24
Tallóztam
... és a fejbőrre is jó hatással van. Majd mossunk hajat a megszokott módon.
4. Használjuk fűszerként

Kávézaccal fűszerezhetjük a húst és a zöldségeket, amelyeket grillezni akarunk

5. Használjuk súrolószerként

...
2018-10-09 15:29:27
A banán 16 előnye, amit valószínűleg nem tudtál
... a cukor miatt, ha banánt eszel. Vicces, de két banán elfogyasztása, elég kitartást ad körülbelül 90 percnyi testmozgáshoz.

2. Boldoggá tesz

Mi mindannyian boldogok akarunk lenni, igazam van? A banánban lévő B6 vitamin valamint a triptofán aminosav szerotonint termel, ami biztosan mosolyra késztet.

3. Támogatja az immunrendszeredet

Ismét ...
2018-10-08 21:04:22
Vass Albert: Amikor a bujdosó Istennel beszélget vallásos
... sebeznek.
Bármerre indul céltalan nyomunk:
még az ösvény is átfordul keletnek.

Uram! Rendeld már, hogy hazamehessünk!
Mindegy hogyan és mindegy, milyen áron!
Nem akarunk örökké bujdokolni
ezen a zord, otthontalan világon!

Ha kell gyalog is, éhesen, vacogva,
tépett lélekkel és halálra váltan:
csak otthon legyünk egyszer a haz...
2018-10-08 00:00:29
Thomas Mann idézetek
... lemondani lehetetlenség.Élni és megöregedni, az csak az igazi, ott van a dolog nyitja. Minden hősiesség a kitartásban rejlik, abban, hogy élni akarunk, nem pedig meghalni, és nagyság csak az öregségnél van. Egy fiatal lehet lángész, de nagy nem lehet. Nagyság csak az öregkor hatalmánál, tartós súlyánál és szelleménél lehetséges. Hatalom és...
2018-10-07 06:53:58
Metafizikai egyedüllét
... figyelünk, ami éppen ,,kéne", s amiről azt hisszük, hogy okvetlenül szükségünk van rá: állandóan menekülünk önmagunk elöl, nehogy találkozzunk magunkkal, mert folyton csak birtokolni akarunk valamit, ahelyett hogy volnánk valamik, ahogy Erich Fromm mondaná. (Riemann: Az öregedés művészete)

Csak az az ember képes felülemelkedni a szenvedésen, aki önmagának me...
2018-10-07 06:09:42
Illegális bevándorlás - Az olasz államfő aláírta az új migrációs intézkedéseket
... kormányfőhelyettes és belügyminiszter közösségi oldalán üdvözölte az elnöki aláírást. Salvini kijelentette: "tiszteletben tartjuk a konvenciókat, az alkotmányt és a nemzetközi szerződéseket, de nem akarunk balekok lenni". Az olasz kormány politikusa arra utalt, hogy a migrációs biztonsági intézkedések véget akarnak vetni annak a korábbi gyakorlatnak, hogy az Olaszországba érkező b...
2018-10-05 13:01:38
1 2 3 ................785 786 ........1178 1179 ........1569 1570 1571 
Címkék: Vass Albert, Thomas Mann, Szergej Szkripal, Erich Fromm, gyanúsítottal kapcsolatos, bujdosó Istennel, olasz államfő, tésztát adagonként, konyharuhára helyezzük, bírálók szerint, kormány gyengíti, európai értékeket, ellenfél játékszerévé, magasba repítik, magyar kosárlabdát, kormányfő kitért, akadémia tervezete, lánya ellen, orosz katonai, megszokott módon, cukor miatt, banánban lévő, triptofán aminosav, dolog nyitja, kitartásban rejlik, fiatal lehet, öregkor hatalmánál, öregedés művészete, elnöki aláírást, nemzetközi szerződéseket, olasz kormány, migrációs biztonsági, korábbi gyakorlatnak, magyarországról, belügyminiszter, felforrósítunk, lecsepegtetjük, fűszerezhetjük, kezdeményezett, súrolószerként, felülemelkedni, intézkedéseket, megosztásának, gyengítésének, sikertörténet, elfogadásával, tésztalapokat, megtisztítunk, szerződéseket, játékszereket, hazamehessünk, lehetetlenség, testmozgáshoz, elfogyasztása, gyanúsítottal, információval, olaszországba, játékszerévé, kijelentette, találkozzunk, valószínűleg,
© 2013 TVN.HU Kft.