Regisztráció  Belépés
Apáti Bence: A HARC SZAGA
... azok, akik a hazájukat mindig örömmel, készségesen és kéjjel árulták el. Sziszegve, fröcsögve kezdték gyalázni a magyar kormányt és a miniszterelnököt. Gyávák. Olyan bukott politikusok, akikről a nép április 8-án harmadszorra is elmondta, mit gondol róluk. És nem. Nem azt mondták, Feri.

A magyar emberek április 8-án elmondták, mit gondolnak a kerítésről, elmondták, mit ...
2018-09-18 19:29:41
A harc szaga
... azok, akik a hazájukat mindig örömmel, készségesen és kéjjel árulták el. Sziszegve, fröcsögve kezdték gyalázni a magyar kormányt és a miniszterelnököt. Gyávák. Olyan bukott politikusok, akikről a nép április 8-án harmadszorra is elmondta, mit gondol róluk. És nem. Nem azt mondták, Feri.

A magyar emberek április 8-án elmondták, mit gondolnak a kerítésről, elmondták, mit ...
2018-09-18 13:00:48
2018.augusztus 29., szerdai Napiszöveg ELMARADT
... szellemi
pásztorokként szolgálnak, és
ezért nem szeretnék, ha hírességként
bánnánk velük. Teljesen másak,
mint a mai vallási vezetők többsége,
vagy mint azok, akikről Jézus
ezt mondta az első században:
,,Kedvelik a főhelyet a vacsorákon,
az elöl levő ülőhelyeket a zsina-
gógákban, az üdvözléseket a piactereken" ...
2018-09-15 15:44:06
Szász János rendezi a Nándorfehérvár hőseiről készülő történelmi filmet
... történettel lehetőségem nyílik arra, hogy ez az álom megvalósuljon" - magyarázta.
A rendező szerint ezzel az alkotással megteremthetők végre azok az elképesztő erejű magyar hősök, akikről sokféle feltáratlan, egymásnak sokszor ellentmondó életrajzi adat maradt fenn, mint például Hunyadi János esetében.
Hunyadi János zseniális hadvezér és Kapisztrán János alakja is megje...
2018-09-13 16:32:55
Sargentini-jelentés - KDNP: Európa nagy veszélyben van
... szerint az érintett képviselők Európa keresztény gyökereit nem veszik tudomásul, sőt kifejezetten tagadják, egyidejűleg azonban óvakodnak attól, nehogy bármivel is megsértsék a muzulmánokat, akikről azt képzelik, hogy örömmel veszik majd át az ő világi, multikulturális világképüket.
Európában ma a hamis szabadság eszméje uralkodik, mert olyan emberek irányítják Brüsszelből é...
2018-09-12 14:03:31
Illegális bevándorlás - Német rendőr-szakszervezeti vezető: tovább erősödhetnek a szélsőségesek, ha nem hajtják
... vezető.
Az utóbbi három év migrációs politikája sok félelmet keltett az emberekben, és "a kontrollvesztés érzése nem is alaptalan, hiszen még mindig jönnek olyan migránsok Németországba, akikről nem tudjuk, kik ők és honnan jönnek" - tette hozzá Rainer Wendt.
Hangsúlyozta: az emberek úgy érzik, az állam kettős mércével mér, amikor a német állampolgároktól még egy horgász...
2018-09-09 19:53:10
János jelenései Magyarország szentháromság végével
... mely Kex együttes zöld-sárga hangyák lejárata kezdetű dala szerint állandó magyar kislány gyilkos és gyalázó azóta, amióta János egykor meghalt, darazsak harcoltak Japánból a kislányokért, akikről nem is tudtak. Hatalmas címergyűjteményüket be tudom mutatni a világ-Magyarországnak, amiket ki is tettek a városokba a Vatikánja segítségével a tort ülő népeknek.

Bibliai jel...
2018-09-09 10:24:25
A kurtizánok élete
... udvar persze a nemesi, akár királyi udvarokat hivatott jelölni. Hisz a kurtizánok a társadalom legmagasabb köreiben forogtak, igazi hírességnek számítottak: amolyan korabeli celebeknek, akikről mindenkinek megvolt a véleménye, de mindenkit érdekelt a csillogó életük (és mögötte esetleg a személyes tragédiáik) — és bizony sokan titokban irigykedtek is rájuk.
A kurtizá...
2018-09-01 12:23:38
Tallóztam
...
Olyan nőkkel szemben, akiknek csak a külseje tetszik, akikről kiderül, hogy se szívük, se lelkük, olyan gonosz tudok lenni, mint maga az ördög. Nem bírom a közönségességüket, a kicsinyességüket, a butaságukat, a szeszélyeiket. De a tiszta szeműekhez, a tiszta szívűekhez, az őszinte szavúakhoz, a törhetetlen jelleműekhez - azokhoz, akik gyöngédek, mégis szilárdak, hajlékonyak,...
2018-08-24 07:37:58
Olyan nőkkel

Olyan nőkkel szemben, akiknek csak a külseje tetszik, akikről kiderül, hogy se szívük, se lelkük, olyan gonosz tudok lenni, mint maga az ördög. Nem bírom a közönségességüket, a kicsinyességüket, a butaságukat, a szeszélyeiket. De a tiszta szeműekhez, a tiszta szívűekhez, az őszinte szavúakhoz, a törhetetlen jell...
2018-08-21 19:08:41
1 2 3 .........................159 160 .............239 240 .............318 319 320 
Címkék: Apáti Bence, HARC SZAGA, Napiszöveg ELMARADT, Szász János, Hunyadi János, Kapisztrán János, Rainer Wendt, harc szaga, kurtizánok élete, hazájukat mindig, magyar kormányt, magyar emberek, első században, elöl levő, álom megvalósuljon, rendező szerint, alkotással megteremthetők, elképesztő erejű, érintett képviselők, hamis szabadság, utóbbi három, kontrollvesztés érzése, állam kettős, német állampolgároktól, társadalom legmagasabb, csillogó életük, személyes tragédiáik, külseje tetszik, tiszta szeműekhez, tiszta szívűekhez, őszinte szavúakhoz, törhetetlen jelleműekhez, törhetetlen jell, állampolgároktól, kicsinyességüket, miniszterelnököt, kontrollvesztés, multikulturális, magyarországnak, nándorfehérvár, szakszervezeti, megteremthetők, pásztorokként, szeszélyeiket, németországba, szentháromság, szélsőségesek, megvalósuljon, hírességként, világképüket, magyarország, harmadszorra, kislányokért, muzulmánokat, erősödhetnek, segítségével, kifejezetten, jelleműekhez, üdvözléseket, hangsúlyozta, bevándorlás, történettel,
© 2013 TVN.HU Kft.