Regisztráció  Belépés
Rizslisztes palacsinta
... Lapát (így hívják?) segítségével középen óvatosan alányúlunk, majd egy hirtelen mozdulattal átfordítjuk. Ha szépen átsült az alsó fele és sehol nem tapad le, miközben fel szeretnénk emelni, akkor nem fog törni a tészta.
Ebből az adagból nekem 9 db palacsinta lett.

A végeredmény finom lesz, de nem lesz olyan puha, mint mondjuk ha egy kis süteménylisztet hozzákeverné...
2018-02-20 11:40:23
Fitnesz túrótorta liszt és cukor nélkül
... során minél tovább turmixoljuk a krémet, annál cseppfolyósabb lesz, és annyál könnyebben lehet a formába önteni. Azonban vigyázzunk arra, hogy a krém ne legyen túlságosan folyékony, mert akkor nem sül meg.)
A tortát 175 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ezután a sütő hőmérsékletét levesszük 150 fokra és további 30 percig sütjük.
A megsült tortát kivesszük a s...
2018-02-20 11:32:21
A gyümölcstermő élet titka
... százannyit, hatvanannyit terem, és ez az öröme, vigasza a magvetőnek. Vessetek bőven, mert aki szűken vet, szűken arat. Lehet, hogy könnyhullatással vetünk, de biztos, hogy vigadva aratunk. Még akkor is, ha más fogja a mi magvetésünket learatni.

GYÜMÖLCS * Egy halk szavú, nehéz beszédű ifjút Isten Lelke nyugtalanított a kárhozat útját járó barátai miatt. Elindult a léle...
2018-02-20 11:29:19
Berde Mária
... izzó nyárra ősz borul,
S te sose nyitod többé meg kilincsem,
Hogy még egyszer elémbe hullj.

De néha látlak. Holdtalan, vak éjen
Dermedve fekszem párnáim ölén:
Akkor lehull a tér s idő közöttünk,
Testetlenül, némán hajolsz felém.
Az élet nem, csak álom köt már össze.
Kihunytak egymásért a nagy tusák,
S csak nézzük egymást. Két árny...
2018-02-20 09:55:18
A cékla minden mérget kipucol
... cékla (hámozva, mosva)
2 piros alma (hámozva, mosva)
6 kellevél
1/2 hüvelyknyi gyömbér
1/2 citrom, hámozott
Elkészítése:
Ha nincs kéznél gyümölcscentrifuga, akkor egy turmixgép is megteszi egy-két csésze víz hozzáadásával.
Az összes hozzávalót tegyük a készülékbe és turmixoljuk le vagy préseljük ki a levét.
Ha centrifugával készült a dzsú...
2018-02-20 09:53:05
Takács Tamara
... add most nekem,
minden egyes rezdülését csokorba szedem!

Hogy a szépség viruljon, életvízbe rakom,
minden szá...
2018-02-20 09:52:23
Mi a baj a kenyérrel és a gluténnal?
... középpontjába.

Miért, régebben nem volt lisztérzékenység?

Ezt nem tudjuk, de nem valószínű. Ha a népesség arányában hasonló mértékben okozott volna problémát a gabona, akkor már biztos felfigyeltek volna a tünetcsoportra, és már korábban is betegségként kezelték volna, még ha nem is tudták beazonosítani a kiváltó okot. De nincs ,,volna" - mert ilye...
2018-02-20 08:57:23
Ahol a miniszterelnök megszállottan háborúzik, hadakozik és
... hatalommániával védi a hont Bulgáriában, mert a Magyarországnál is korruptabb balkáni ország látja el az Európai Unió soros (höhö) elnökségét, és oda kellett rohanni sürgősen, mert ha nem rohan oda, akkor még a végén kérdésekre kellett volna válaszolnia a tisztelettel lehányt parlament falai között, ugye. A reménytelen helyzetben lévő ellenzéki képviselők kényelmetlen kérdéseire, ...
2018-02-20 08:03:11
Mennyi a végeredmény?
... humán tárgyat tanító volt osztálytársaim kollégái) ugyanúgy nem értik
A 100 éve elfogadott eredményre azért hivatkoztam, mert belinkelték ide, a feladat jelenlegi megoldásával együtt. Akkor még nem éltem, így nem is számoltam. Ez hogyan függ össze azzal, hogy be szoktam ismerni, ha nincs igazam?

A következő kérdésem:

Igaz-e, hogy a törtvonalat, amely zá...
2018-02-20 07:53:06
Megelőzte a jobboldali AfD a szociáldemokrata pártot
... hogy a kedden kezdődő pártszavazással befejezhetik a vitákat. A március 2-ig tartó szavazáson a 463 ezer párttag a CDU/CSU-val kidolgozott koalíciós szerződésről dönt. A szociáldemokraták akkor folytathatják a 2013-ban kezdett kormányzást a CDU/CSU-val, ha a tagság legkevesebb 20 százaléka részt vesz a szavazáson, és a többség a koalíciós szerződés elfogadására voksol.

...
2018-02-20 07:49:27
1 2 3 ............25208 ......37812 .......50415 50416 
Címkék: Berde Mária, Takács Tamara, Isten Lelke, Európai Unió, gyümölcstermő élet, cékla minden, miniszterelnök megszállottan, szociáldemokrata pártot, hirtelen mozdulattal, alsó fele, adagból nekem, végeredmény finom, formába önteni, sütő hőmérsékletét, megsült tortát, halk szavú, kárhozat útját, nagy tusák, összes hozzávalót, szépség viruljon, népesség arányában, kiváltó okot, hont Bulgáriában, végén kérdésekre, tisztelettel lehányt, reménytelen helyzetben, feladat jelenlegi, következő kérdésem, kedden kezdődő, március 2-ig, szociáldemokraták akkor, 2013-ban kezdett, tagság legkevesebb, koalíciós szerződés, lisztérzékenység, szociáldemokrata, könnyhullatással, süteménylisztet, hatalommániával, magyarországnál, pártszavazással, miniszterelnök, tünetcsoportra, cseppfolyósabb, nyugtalanított, osztálytársaim, beazonosítani, megszállottan, előmelegített, gyümölcstermő, folytathatják, hőmérsékletét, magvetésünket, hozzáadásával, centrifugával, középpontjába, kényelmetlen, tisztelettel, elfogadására, hatvanannyit,
© 2013 TVN.HU Kft.