Regisztráció  Belépés
Manchesteri robbantás - Szakértő: több a veszélyes ember, mint amennyit ellenőrizni tudnak
...
Horváth Józsefet az M1 aktuális csatornán hétfőn a múlt hétfő éjjeli öngyilkos merényletettel kapcsolatban kérdezték, amelyet a líbiai származású, de manchesteri születésű és brit állampolgárságú, 22 éves Salman Abedi követett el a Manchester Arena rendezvényközpontban. A merényletben 22-en meghaltak, 117 ember sérült meg úgy, hogy kórházban kellett ellátni.
Horváth Józs...
2017-05-29 21:24:52
BÉT - Szakértő: az OTP és a Richter húzta le a BUX-ot
...
A részvénypiac forgalma 3,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével gyengültek a pénteki záráshoz képest.
Sándor Dávid, a KBC Equitas vezető elemzője az M1 aktuális csatornán kifejtette: elsősorban az OTP és a Richter húzta le a BUX indexet. Megjegyezte, hétfőn kereskedési szünet van az amerikai piacon és a londoni börzén is szünnap volt, ami meglátsz...
2017-05-29 17:53:36
Parragh: az MKIK kezdeményezi, hogy a kisvállalkozások adóbevallását is az adóhatóság készítse
... 300 ezer magyar dolgozik külföldön, ez a 10 százalék pedig "a magyar munkavállalók színe-java" - mondta.
A kamara elnöke szerint a tudás és a gazdaság összekapcsolása az egyik legaktuálisabb feladat. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: a kutatás-fejlesztés-innováció területén "nem állunk jól", szigorítani kellene például a költségek kiáramlásán.
A közoktatás helyzetére ...
2017-05-29 17:13:08
Tippek a boldogsághoz
... éléskamrája. Ha ezt meguntad, vetíts színes fantáziaképeket a jövődre, ezzel visszanyered a hited és az életkedved.

15. Kutya, macska Rex és Kormi mindig érdeklődve hallgatják aktuális bánatodat, és nem fárasztanak jó tanácsokkal. Ezenkívül a kutyus a szobád mélyéről is kicsalogat a napfényes parkba.

16. Erős paprika Miért olyan jókedvűek az ázsiai emberek? M...
2017-05-29 15:23:57
Legutóbbi lemezéről, a Coming of Age-ről fog játszani Ben Williams a MOMkultban
... két albumán is. A magyar fővárosban elsősorban legutóbbi anyagáról, a Coming of Age-ről fog játszani a zenekarával - mondta Kleb Attila, a szervező Get Closer művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli adásában.
Mint megjegyezte, a jelenleg Japánban turnézó Williams Magyarországon egyelőre kevésbé ismert, holott a múlt hónapban ott volt a nemzetközi dzsessznap g...
2017-05-29 10:11:47
Harmóniakártyám
... tudattalan tartalmak kerülhetnek elő, melyeknek még a létezéséről sem tudtunk korábban.

Szerelmi üzenete: Akár kapcsolatban élsz, akár párt keresel, a józan ész legyen erősebb aktuális kérdésedben. Állj két lábbal a földön, hogy a megfelelő döntésekre juthass.

Ezt mondja neked:

Mondj köszönetet lábaidnak azért, mert eddigi életed során szolgáltak, ...
2017-05-29 06:31:34
Építészmérnök: Magyarország és az ingatlanfejlesztő szakma sikerét jelzik a nemzetközi elismerések
...
Kovács Attilát - aki a Horizon Development alapítója - az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában annak kapcsán is kérdezték, hogy a Horizon Development Kft. által magántőkéből megújított Váci 1 épület örökségvédelem kategóriában első díjat kapott. Emellett a műemléki védettséget élvező Váci 1 a legjobb kereskedelmi létesítmények nemzetközi rangsorában a második lett, az...
2017-05-28 19:54:25
Szilágyi Péter: a kormánynak kiemelten fontos a magyar diaszpóra
...
A helyettes államtitkár délután előadást tartott a Mikes Kelemen Kör találkozóján az aktuális nemzetpolitikai kérdésekről és a magyar diaszpórapolitikáról, az előző napon pedig köszöntőt mondott a Hollandiai Magyar Szövetség fennállásának 60. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.
Szilágyi Péter az MTI-nek adott telefonos interjújában elmondta, hogy hétvégi látogat...
2017-05-28 19:04:13
Illegális bevándorlás - Bakondi: a magyar kerítés segíthette az EU-török megállapodást
...
Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, a határőrizet szempontjából sikeres lépés volt a kerítés megépítése, mivel addig folyamatosan érkeztek a menekültek, és a kerítés megállítottaáramlásukat.
Elmondta, hogy ezzel az emberek biztonságérzetét is sikerült javítani, mert az a határvédelemmel kezdődik. Hozzátette: százszázalékos biztonság ...
2017-05-27 21:08:32
Közgazdász: a klímaváltozás befolyással lehet az Európát érintő migrációra is
...
A szakértő az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában elmondta, a klímaváltozás lassítása Észak-Afrikában is változásokat hozna, amely most gócpont az Európába tartó migrációban.
Lóránt Károly megjegyezte: az amerikai elnök álláspontja a klímaváltozásról nem teljesen alaptalan. A hit sokszor több, mint amit bizonyítani lehet - mondta. Felvetette, hogy a környezetvéd...
2017-05-27 19:28:14
1 2 3 ....................991 992 ..........1487 1488 ...........1982 1983 1984 
Címkék: Szilágyi Péter, Horváth Józsefet, Salman Abedi, Manchester Arena, Horváth Józs, Sándor Dávid, Kleb Attila, Williams Magyarországon, Kovács Attilát, Horizon Development, Horizon Development Kft, Mikes Kelemen Kör, Hollandiai Magyar Szövetség, Bakondi György, Lóránt Károly, veszélyes ember, kisvállalkozások adóbevallását, adóhatóság készítse, ingatlanfejlesztő szakma, nemzetközi elismerések, kormánynak kiemelten, magyar diaszpóra, magyar kerítés, klímaváltozás befolyással, múlt hétfő, líbiai származású, merényletben 22-en, részvénypiac forgalma, vezető részvények, pénteki záráshoz, amerikai piacon, londoni börzén, magyar munkavállalók, kamara elnöke, gazdaság összekapcsolása, egyik legaktuálisabb, költségek kiáramlásán, közoktatás helyzetére, szobád mélyéről, napfényes parkba, ázsiai emberek, magyar fővárosban, jelenleg Japánban, múlt hónapban, nemzetközi dzsessznap, megfelelő döntésekre, műemléki védettséget, legjobb kereskedelmi, második lett, helyettes államtitkár, aktuális nemzetpolitikai,
© 2013 TVN.HU Kft.