Regisztráció  Belépés
Roma konyha
...az alábbi receptekből is látható, hogy a romák konyhája ahhoz igazodott, amijük volt - ha éppen bővelkedtek húsban, ételeiket gazdagon készítették, ha meg nem, akkor megelégedtek az üres csucsogóval vagy a lecsóval. Ez utóbbi, a lecsó az egyik legelterjedtebb ételük volt; szalonnát, tojást is tettek bele - ha éppen volt otthon -, köretnek pedig leggyakrabban kovás...
2018-01-17 14:37:20
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
... nominálisan, de az inflációnál magasabb évi emeléssel és a rezsicsökkentéssel kb. egyhavi értékükkel nőttek.

Nem maradt ki a ,,rablásból" az egészségügy sem, így az alábbi kórház-felújításokra került sor:

Szent Imre kórház 6,8 milliárd Ft.,
Egri Markot Ferenc Kórház 6 milliárd Ft.,
Sport Kórház 10 milliárd Ft.,
Körmendi Kórház 1,4 mi...
2018-01-14 14:46:27
Rrecept makacs köhögés, asztma és tüdőbetegségek ellen
... betegségek, mint például asztma, allergia, tüdőproblémák, bronchitis, hörghurut, erős köhögés, egy közös dolgot rejtenek magukban: mindeniknél legtöbb esetben a tüdővel is probléma van.
Az alábbi recept azért fantasztikus, mert bármilyen légúti problémával is küzdjünk, megoldást jelent, hiszen a fő kiindulópontot a tüdőt gyógyítja és regenerálja. A régi öregek rendszeresen al...
2018-01-10 08:44:16
Újévi köszöntő 2018
... is meghatározza! Ezért is nagyon fontos ilyenkor az év elején, a nagy döntések meghozatala előtt átelmélkedni Istennel, embertársainkkal, s önmagunkkal való kardinális viszonyunkat!! Az alábbi 20 perces elmélkedésben egy mankót ajánlok fel, hogy valóban az új esztendőben, új szívvel, jó döntésekkel tudjunk elindulni!!

Sok szeretettel ugyanakkor áldott, boldog új eszten...
2018-01-06 19:46:37
15 gyors vacsora, 3 hétre ötlet
... ételből főzünk jó nagy adagot, akkor abból 20 napra való vacsora is kijöhet. Az őszi szünetben akár ezt a technikát is érdemes kipróbálni, de ha ilyen nagy főzésre nincs idő, akkor érdemes az alábbi gyűjteményt elmenteni, az alábbi receptek bármikor előkaphatók, ha nincs ötletetek esti vacsorára.
Welsh rarebit Jamie módra
...
2018-01-05 16:28:45
Borotai mézes krémes
... cukorral kikevert krémmel.

A kihűlt lapokat ezzel a krémmel töltjük. Másnapra megpuhul. Kockára vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.

Megjegyzés: A krém készülhet az alábbiak szerint: 2 vaníliás pudingport 10 dkg cukorral és 8 dl tejjel készre főzünk. Amikor kihűlt akkor összekeverjük 1 margarinnal és 15 dkg cukorral kikevert krémmel.
facebook, SÜSSÜNK ...
2018-01-01 12:23:01
Gyógytea receptek
... küzdünk megfázással. Sok gyógynövény a segítségünkre lehet ezekben a nehéz időszakokban. Ha nem is gyógyulunk meg tőlük azonnal, sok kellemetlen tünetet enyhíthetünk a segítségükkel. Az alábbi receptekben említett gyógynövényeken kívül sok olyan gyógynövény létezik még, amelyek enyhíteni tudják a megfázás tüneteit. Ilyen például az ánizsmag, a körömvirág, a kamilla, a kapor, az éd...
2017-12-03 22:15:17
Ezt a forralt bort a gyerek is ihatja!
... borra
Ha nem szeretnéd kihagyni a gyerekeket a forralt borozásból, esetleg van olyan a társaságban, aki vezet vagy várandós, készítsd el az ünnepi ital alkoholmentes változatát is. Az alábbi recepteknek természetesen nem bor, hanem szőlőlé, illetve tea az alapjuk, de a fűszerezés miatt nagyon hasonlít az ízviláguk az eredetihez.
Hamis, fehér forralt bor - t...
2017-12-01 19:01:08
Hajhullás ellen...
... számoltak be azok, akik hagyma levével kezelték fejbőrüket naponta kétszer, mint azok, akik ugyanezt csapvízzel tették. Az eredmények férfiak körében jobbak voltak, mint nőknél.

Az alábbi recept a hozzáadott méz miatt simává és fényessé varázsolja haját, hiszen a méz antioxidánsokat tartalmaz és igen hidratáló hatású.

A kén a haj egyik fő építőeleme. Szükség...
2017-10-23 20:46:26
Köhögés ellen - otthoni gyógymód
... ember keresi fel az orvost.

A köhögés azonban tartósan, hetekig is eltarthat. Számos gyógyszer ígér köhögés enyhítést, de egyik sincs olyan hatékony, mint a házi gyógymódok. Az alábbi recept annyira hatékony, hogy ha egyszer is kipróbálod, soha többé nem vásárolsz majd köhögés elleni készítményeket a gyógyszertárban!

Hozzávalók:
néhány friss citrom leve...
2017-10-10 22:47:24
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Szent Imre, Egri Markot Ferenc Kórház, Sport Kórház, Körmendi Kórház, fityisz csinált, forralt bort, alábbi receptekből, romák konyhája, üres csucsogóval, egyik legelterjedtebb, inflációnál magasabb, közös dolgot, alábbi recept, tüdőt gyógyítja, régi öregek, nagy döntések, őszi szünetben, alábbi gyűjteményt, alábbi receptek, kihűlt lapokat, krémmel töltjük, krém készülhet, alábbiak szerint, segítségünkre lehet, nehéz időszakokban, alábbi receptekben, megfázás tüneteit, forralt borozásból, ünnepi ital, alábbi recepteknek, fűszerezés miatt, eredmények férfiak, köhögés azonban, házi gyógymódok, embertársainkkal, legelterjedtebb, gyógynövényeken, antioxidánsokat, gyógyszertárban, tüdőbetegségek, kiindulópontot, készítményeket, felújításokra, tüdőproblémák, segítségükkel, alkoholmentes, természetesen, leggyakrabban, segítségünkre, összekeverjük, elmélkedésben, enyhíthetünk, meghatározza, fantasztikus, rendszeresen, megelégedtek, időszakokban, viszonyunkat, átelmélkedni, kellemetlen, önmagunkkal, regenerálja, receptekből,
© 2013 TVN.HU Kft.