Belépés
Széll Tamás, az Onyx étterem séfje jutott be a Bocuse d'Or európai döntőjébe
... tudunk felkészülni, ráadásul az európai döntő itt lesz Budapesten: sokan állnak majd mögöttem" - tette hozzá a séf.
A magyarországi döntősök már most az európai döntő - magyar - alapanyagaival dolgozhattak: a halételhez szolgáló dunai kecsege és kaviárja, valamint a hústál alapjául szolgáló gímszarvasborjúcomb és -gerinc.
A Bocuse d'Or történetében ez lesz az első alka...
2016-02-18 19:09:39
Hat séf versenyez a Bocuse d'Or februári magyarországi döntőjén
... szaktekintélyből áll. A versenynek a Hungexpón tartott FeHoVa (Fegyver, horgászat, vadászat) kiállítás ad otthont.
A döntősök már a februári megmérettetésen is az európai döntő alapanyagaival dolgozhatnak, melyek magyarok lesznek: a halételhez szolgáló dunai kecsege és kaviárja, valamint a hústál alapjául szolgáló gímszarvasborjú comb és gerinc.
"A Bocuse d'Or történet...
2016-02-03 17:22:51
Válogatós gyerekek a konyhában
... ránk.

A bento kifejezetten alkalmas a bennünk rejtező kreativitás kiélésére és melyik gyerek ne enné szívesen a rizsből, zöldségből megformázott kedvenc mesefiguráit. A magyar konyha alapanyagaival is készíthetünk különféle mulatságos figurákat, a szendvicseket egy kevés zöldséggel átalakíthatjuk egy-egy mesehőssé vagy kedvelt állatkává, a desszertek esetében is eljátsz...
2015-10-15 23:28:10
Tuti ajándék sütni-főzni szeretőknek


Ajándékozz ételeket darabokban!

Rémisztően hangzik, de egyszerűen csak arról van szó, hogy a sütni-főzni szerető barátainkat vagy az anyukánkat meglephetjük a kedvenc kenyere alapanyagaival -- ízléses csomagolásban.
Címkék: muffin, ajándék, karácsony, v...
2013-12-01 11:00:02
Pálinkamúzeum nyílt Visegrádon
... ingatlanban mindig is működött valamilyen üzlet.
A múzeumban elhelyezett monitorokon az érdeklődők végigkísérhetik a pálinka lepárlásának folyamatát, megismerkedhetnek a szeszes ital alapanyagaival, változataival (például a gyógypálinkákkal), és a zugfőzés kulisszatitkait is elleshetik. Az egyik tárlóban kiállított tárgyak tanúsága szerint sokan akár tejeskannát vagy permetez...
2013-07-30 13:13:17
Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok 2012
... a faluban:
A község barokk templomában pálosrendi bútorok és történelmi értékű üvegcsillár található. Bükki Üveghuták Ipartörténeti
Múzeuma: a múzeumban az üveggyártás alapanyagaival, eszközeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. Séta a Boldogasszony kövéhez valamint a Lófő tisztáshoz, ahol menekülő királyunk, IV. Béla csapatai megütköztek a tatárokkal.

Szeretet...
2012-07-17 18:55:23
SÓS NASI AJÁNLAT a MAI NAPRA:
... fej apróra vágott hagyma
* só
* bors
* 1 dl tejföl

Elkészítés:

1.) Az élesztőt a tejben felfuttatjuk, majd összedolgozzuk a tészta alapanyagaival. 10 perc pihenés után alaposan megdagasztjuk, és 40 percig kelni hagyjuk.

2.) A káposztát lereszeljük, olajon megpároljuk.

3.) A hagymát olajon megpároljuk, rátesszük...
2011-11-09 09:49:23
Válogatós gyerekek a konyhában
... ránk.

A bento kifejezetten alkalmas a bennünk rejtező kreativitás kiélésére és melyik gyerek ne enné szívesen a rizsből, zöldségből megformázott kedvenc mesefiguráit. A magyar konyha alapanyagaival is készíthetünk különféle mulatságos figurákat, a szendvicseket egy kevés zöldséggel átalakíthatjuk egy-egy mesehőssé vagy kedvelt állatkává, a desszertek esetében is eljátsz...
2011-10-29 07:05:26
Orosz hússaláta
... csíkokra vágjuk. Az uborkát, az almát és
a kemény tojást is csíkokra vágjuk. A tartármártás keverjük ...
2011-10-06 12:56:16
Orosz hússaláta
... csíkokra vágjuk. Az uborkát, az almát és
a kemény tojást is csíkokra vágjuk. A tartármártás keverjük a mustárt,
a citromlevet, sót és borsot, majd összekeverjük a saláta
alapanyagaival. Végül a főtt-füstölt nyelvet felkozkázzuk, és a saláta
tetejére szórjuk. Hűtőben 2-3 órát érleljük....
2011-09-03 14:55:20
1 2 
Címkék: Széll Tamás, Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok, NASI AJÁNLAT, Bükki Üveghuták Ipartörténeti, európai döntő, magyarországi döntősök, halételhez szolgáló, hústál alapjául, első alka, februári megmérettetésen, bento kifejezetten, bennünk rejtező, magyar konyha, kevés zöldséggel, desszertek esetében, sütni-főzni szerető, anyukánkat meglephetjük, kedvenc kenyere, múzeumban elhelyezett, érdeklődők végigkísérhetik, pálinka lepárlásának, szeszes ital, zugfőzés kulisszatitkait, egyik tárlóban, község barokk, üveggyártás alapanyagaival, tejben felfuttatjuk, tészta alapanyagaival, káposztát lereszeljük, hagymát olajon, kemény tojást, tartármártás keverjük, főtt-füstölt nyelvet, gyógynövénynapok, szaktekintélyből, gyógypálinkákkal, kulisszatitkait, gímszarvasborjú, megmérettetésen, végigkísérhetik, ismerkedhetnek, alapanyagaival, átalakíthatjuk, összedolgozzuk, szendvicseket, pálinkamúzeum, csomagolásban, magyarországi, változataival, összekeverjük, boldogasszony, megdagasztjuk, ipartörténeti, felkozkázzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.