Regisztráció  Belépés
Katalán népszavazás - A spanyol kormányfő észszerű cselekvésre szólította fel a katalán elnököt
... képviselő azt kérdezte, hogy Mariano Rajoy szerint megoldja-e Katalónia problémáját a Carles Puigdemont katalán elnök által felkínált párbeszéd elutasítása, és az alkotmány 155-ös cikkének alkalmazása. A passzus lehetőséget ad akár Katalónia autonómiájának ideiglenes felfüggesztésére is.
A spanyol miniszterelnök válaszában arra kérte a PDeCAT képviselőjét: tegyenek erőfeszíté...
2017-10-18 13:12:02
Lepsényi: a Knorr-Bremse Budapesten építette fel a világ legnagyobb vasúti fékgyárát
...
Lepsényi István a Knorr-Bremse Rail Systems átadó ünnepségén kiemelte, hogy a legtöbb német vállalkozás hosszú távra tervez Magyarországon, arra a bizalomra alapozva, amely a kormánnyal való együttműködésben alakult ki.
Lepsényi István kiemelte: az országok nemzetközi versenyben kivívott helyzete nagymértékben függ attól, hogy az ipari termelés mennyire képes az innováci...
2017-10-17 17:26:34
Krónika 2. rész (nemzeti felsőoktatási törvény)
...
Trócsányi: a tárgyalások sikerességéhez hozzájárulhat a határidő meghosszabbítása
Trócsányi László, igazságügyi miniszter expozéjában kiemelte: a nemzeti felsőoktatási törvény tavaszi módosítása rég nem látott hullámokat, indulatokat váltott ki, alapvetően politikai össztűz alá került. Szavai szerint nincs még egy olyan törvény, amit ekkora érdeklődés övezett volna, még ...
2017-10-17 11:43:10
Tallóztam
... nystatin-kezelés kudarcot vall, gombaellenes gyógyszer javasolt, aminek hatékonysága közel 100 százalékos. Ez felszívódik a bélrendszerből felszívódik, okozhat haspuffadást, hányingert, hasmenést, alkalmazása kizárólag orvosi javaslatra történhet. Fontos az eszközök sterilizálása, szükség esetén az anyai mell kezelése is, hogy a visszafertőződést megelőzzük.

Mi az a szá...
2017-10-17 11:22:48
Okos telefonra letölthető evangelium 365
Okos telefonra letölthető evangelium 365 Horváth István Sándor atya írása
Idézet Dr. Szederkényi Károly atya beszédéből:
Evangelium 365 alkalmazása, Ingyenesen elérhető bárki számára. Szívünkön hordhatjuk az Úr Jézus evangeliumát. A napi evangelium olvasása hozzá segít, hogy az evangeliumhoz méltóan éljünk .

.................
2017-10-17 11:21:06
Varga Mihály: tartós marad a következő hónapokban az építőipar dinamikus teljesítménye
... Varga Mihály kifejtette: a kormány tervei között szerepel egy olyan támogatási program elindítása, ahol a munkaerő kiváltására a gépesítés, az automatizálás, új technológiai megoldások alkalmazása kap majd teret. Az építőipari vállalkozásoknak akarnak segítséget adni, hogy olyan gépeket, eszközöket tudjanak vásárolni, amelyekkelkezelni tudják a munkaerőhiányt.
A miniszter sze...
2017-10-17 10:52:00
Rákossy Balázs: vállalkozások, oktatási intézmények és önkormányzatok nyertek 13 milliárdos támogatást
...
Rákossy Balázs telefonon azt mondta, a bölcsődei és óvodai fejlesztésekre közel 1,5 milliárd forintot nyertek a fővárosi intézmények, amelyek vállalták együttesen 551 bölcsődei és 263 óvodai férőhely fejlesztését, továbbá 106 bölcsődei és 20 óvodai férőhely létrehozását.

A kormány célja a fejlesztésekkel, hogy a lehető legközelebb biztosítson bölcsődei és óvodai e...
2017-10-17 09:41:48
Magyarországon nem várnak érdemi hatást az uniós cukorkvóta eltörlésétől
...
Azzal, hogy immár korlátozások nélkül termeszthető cukorrépa és állítható elő cukor az unió országaiban Magyarországon várhatóan nem nő majd számottevően a cukorrépa termőterülete, az előállított cukor mennyisége. A cukorrépa-termelés ugyanis csak jelentős állami támogatás mellett gazdaságos - mondta Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős...
2017-10-16 16:33:31
Katalán népszavazás - A spanyol kormány sajnálja, hogy a katalán elnök nem válaszolt a feltett kérdésre
... amennyiben nem dönt, ő lesz az egyedüli felelőse annak, hogy az állam alkalmazni fogja Katalóniával szemben az alkotmány 155. cikkét.
A kormányfő kifejtette: a szóban forgó cikk alkalmazása nem az autonómia felfüggesztését, hanem a törvényesség helyreállítását jelenti. A törvényességhez visszatérés pedig megelőz bármilyen demokratikus párbeszédet - tette hozzá.
A spanyo...
2017-10-16 13:43:05
Letartóztatta a rendőrség az Agrokor volt vezetőit
...
Az ügyészség azzal vádolja őket, hogy hamis pénzügyi jelentéseket fogadtak el és megtévesztették üzleti partnereiket, valamint Ivica Todoric tulajdonost jogellenesen juttatták haszonhoz és hiányos dokumentációt vezettek a vállalatnál.
Hétfőre virradóra 300 rendőr tartott házkutatást 60 helyszínen Zágrábban és eddig öt embert tartóztatott le. Ivan Crnjac volt ügyvezető pé...
2017-10-16 12:52:44
1 2 3 ..............528 529 .......792 793 .......1055 1056 1057 
Címkék: Knorr-Bremse Budapesten, Varga Mihály, Rákossy Balázs, Mariano Rajoy, Carles Puigdemont, Lepsényi István, Knorr-Bremse Rail Systems, Trócsányi László, Horváth István Sándor, Idézet Dr, Szederkényi Károly, Czerván György, Földművelésügyi Minisztérium, Ivica Todoric, Ivan Crnjac, spanyol kormányfő, katalán elnököt, világ legnagyobb, következő hónapokban, építőipar dinamikus, uniós cukorkvóta, spanyol kormány, katalán elnök, feltett kérdésre, alkotmány 155-ös, passzus lehetőséget, spanyol miniszterelnök, legtöbb német, bizalomra alapozva, kormánnyal való, országok nemzetközi, ipari termelés, tárgyalások sikerességéhez, határidő meghosszabbítása, nemzeti felsőoktatási, olyan törvény, bélrendszerből felszívódik, eszközök sterilizálása, anyai mell, visszafertőződést megelőzzük, napi evangelium, evangeliumhoz méltóan, kormány tervei, olyan támogatási, munkaerő kiváltására, építőipari vállalkozásoknak, fővárosi intézmények, kormány célja, lehető legközelebb, unió országaiban, cukorrépa termőterülete,
© 2013 TVN.HU Kft.