Regisztráció  Belépés
Deloitte: jelentős változásokat hoz az adókikerülés elleni direktíva a vállalkozások számára
... osztályának partnere szerint a hazai vállalatok számára jó hír lehet, hogy az ATAD számos mentességi jogcímet, illetve kedvezményt tartalmaz, a tagállamok döntenek arról, hogy ezeket alkalmazzák-e.
Ilyen mentesség például, hogy a cégek az EBITDA mértékétől függetlenül adózási szempontból 3 millió euróig érvényesíthetik kamatköltségeiket, vagy a tagországok mentesíthetik azok...
2018-09-20 15:43:08
Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel és román lap a Sargentini-jelentésről
... baloldal ideológusai" tervük megvalósításához habozás nélkül erőszakhoz folyamodnak, kihasználják jelenlegi politikai túlsúlyukat, s az engedetlenekkel szemben a fenyítés eszközeit alkalmazzák - állapítja meg. Ez a gőg és elvakultság megnyilvánulása - írja, és arra figyelmeztet, hogy az EU-ban mindez az euroszkeptikus hangulatokat erősíti.
Magyarország esetében a szankciókkal...
2018-09-18 17:44:51
ITM: több mint ezermilliárd jut az innovatív ötletek felkarolására
... Magyarországon működő vállalkozások 97 százaléka magyar tulajdonú, de a hazai hozzáadott érték 51 százalékát a külföldi vállalkozások állatják elő, miközben a foglalkoztatottak 26 százalékát alkalmazzák. Ezért is fontos növelni a hazai vállalatok hozzáadottérték-termelési képességét - jelezte az államtitkár.
A zalaegerszegi konferencia keretében György László az ITM részéről ...
2018-09-18 17:44:35
KKM: egyre inkább hídfőállásnak tekintik Magyarországot a kínai cégek
... azok egyedi igényekhez való igazítása. Termékeiket- például a hálózati k...
2018-09-18 17:28:17
Illegális bevándorlás - Seehofer: aláírás előtt áll a német-olasz menekültügyi megállapodás
... fejezetéről tartott parlamenti vitában Horst Seehofer kiemelte, hogy a határon feltartóztatott menedékkérők visszaküldéséről Spanyolországgal és Görögországgal kötött megállapodást már alkalmazzák a határigazgatási gyakorlatban.
A német határon feltartóztatott menedékkérők visszaküldéséről szóló kétoldalú megállapodások kidolgozásáról július elején egyeztek meg a német koalíc...
2018-09-13 11:21:22
Páncélvonat, Lenin-fiúk, komisszárok... EU-Tanácsköztársaság
... módszerekkel, hazugsággal és aljassággal erőltetik a partnerekre, hogy a vérbírók és vérügyészek, a ,,szamuelitiborok" és a ,,pétergáborok" gyilkos gyűlöletét alkalmazzák.

Megszavazták, de ez nem meglepetés. Inkább felkészítés egy újabb honvédelemre, észhez térítés abban, miszerint nem a régi, áruló, hazudozó partnereket kell megreguláznunk, hanem ...
2018-09-12 19:30:27
Digitális művészeti triennálét rendeznek Szekszárdon
... robotinstallációja, amelyben egy robot irányította fény-árnyék játék zajlik.
A közelgő triennálén a korábbinál több művész vesz részt, szélesebb körben mutatják be azt, hogy hogyan alkalmazzák a számítógépet, az elektromos áramot az alkotási folyamatban, hogyan tágítják a művészi kifejezést - jegyezte meg.
A szekszárdi bemutató után novemberben a fővárosi Próféta Galériá...
2018-09-12 14:44:03
Latorcai: a kormány támogatja a Pető-módszer képzésének Kárpát-medencei kiterjesztését
... keresztül.
Az 1967-ben elhunyt Pető András volt a világhírűvé vált konduktív mozgásterápiai képzés megteremtője. A nevét viselő, különleges pedagógiai módszerét a világ számos országában alkalmazzák.
Az államtitkár szerint Pető András mellett Semmelweis Ignác, Szentgyörgyi Albert, boldog Batthyány-Strattmann László, Selye János, Bárány Róbert és Békési György olyan orvos...
2018-09-11 17:23:58
Dízelbotrány - Pert indítottak részvényesek a Volkswagen csoport ellen Németországban
... felsőbíróságon egy úgynevezett mintaperben próbálják tisztázni a helyzetet, ami azt jelenti, hogy csak egy részvényesi csoport ügyében döntenek, és az ítéletet az összes többi esetben alkalmazzák. A bíróság 13 tárgyalási napot tűzött ki. Ágazati szakértők szerint viszont a per elhúzódhat, akár évekig is tarthat.
Amennyiben a bíróság arra a megállapításra jut, hogy a VW megsé...
2018-09-10 20:12:20
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
... salkozni pénz eltüntetése ügyében az uniós szabályokkal! Márpedig, ha a multi innen elpucol, akkor űr keletkezik..... Majd valaki betölti.... BMW, Audi, Mercedes???? Nem Okádék Bélát alkalmazzák, mégis ise nyomulnak.... És megy nekik a bót, márpedig nem a Kenóból! Valamit tudnak! Vagy azt, hogy távozunk az eu-ból (vagy így, vagy úgy...) Vagy azt, hogy a "nyugat" megdöglött!.
...
2018-09-08 09:03:35
1 2 3 ............336 337 ......505 506 ......672 673 674 
Címkék: György László, Horst Seehofer, Próféta Galériá, Pető András, Semmelweis Ignác, Szentgyörgyi Albert, Batthyány-Strattmann László, Selye János, Bárány Róbert, Békési György, Okádék Bélát, adókikerülés elleni, vállalkozások számára, innovatív ötletek, kínai cégek, német-olasz menekültügyi, kormány támogatja, hazai vállalatok, tagállamok döntenek, tagországok mentesíthetik, engedetlenekkel szemben, fenyítés eszközeit, euroszkeptikus hangulatokat, hazai hozzáadott, külföldi vállalkozások, zalaegerszegi konferencia, határon feltartóztatott, határigazgatási gyakorlatban, német határon, német koalíc, újabb honvédelemre, robot irányította, közelgő triennálén, korábbinál több, elektromos áramot, alkotási folyamatban, művészi kifejezést, szekszárdi bemutató, fővárosi Próféta, 1967-ben elhunyt, világhírűvé vált, nevét viselő, világ számos, államtitkár szerint, úgynevezett mintaperben, részvényesi csoport, összes többi, bíróság arra, uniós szabályokkal, multi innen, visszaküldéséről, megvalósításához,
© 2013 TVN.HU Kft.