Regisztráció  Belépés
Fogyókúrás recept
... édes és sós ételek értékes, magas C-vitamin tartalmú ízesítője, ezért ahol lehet ezt használjuk. Savanyíthatunk még mustárral, de erősen savfokozó hatása miatt a fogyókúrás diétánál ne alkalmazzuk.
Szegfűbors: Kissé csípős ízű, enyhébben izgató hatású fűszer, ezért ahol megengedett a bors helyettesítésére adható.
Szegfűszeg: Minden diétában használható.
Szerecsendió...
2018-08-11 06:57:17
Az Egység Törvénye
... entitás-komplexumai teljes skálájában 632 millió tudat/test/lélek komplexumotok hívja. Ezek a számok le lettek egyszerűsítve.

7.7 Kérdező: Meg tudnád mondani, milyen eredményt kapunk, ha alkalmazzuk a Négyzetek Törvényét ezekre a számokra?

Ré: A szám közelítőleg semmitmondó a véges értelemben, mivel igen-igen sok a számjegy. Mindenesetre egy nagy hívást jelen...
2018-08-06 13:45:26
2018. augusztus 4., szombati Napiszöveg
... biztosak? Azért,
mert a megfelelő üzenetet hirdet-
jük, hiszen Isten királyságáról
beszélünk. Azzal, hogy felkeressük
az embereket, a megfelelő módszert
alkalmazzuk. Helyes indítékkal
végezzük a munkánkat: nem anyagi
haszon reményében, hanem szeretetből.
A mi tevékenységünk terjed ki a
legnagyobb területre, mivel minden-
fé...
2018-08-04 00:12:22
Szegfűszeg
...

A szegfűszegolajjal hatékonyan védekezhetünk a kullancsokkal és más élősködőkkel szemben. Nagyobb mennyiségben alkalmazva távol tarthatjuk vele a szúnyogokat is.

Hogyan alkalmazzuk a szegfűszeget?
Torokfájás esetén cseppentsünk 5 csepp szegfűszeg olajat fél csésze vízbe, és ezzel gargalizáljunk, Sérült vagy gyulladt ínyünket szegfűszegolajjal ecseteljü...
2018-08-03 21:11:08
A negatív érzelem, stressz, harag
... negatív érzelmek fáját. Kivágtuk, elpusztítottuk, és az összes negatív érzelem is kihal ezzel egy időben....És hogyan csináljuk ezt?

Úgy hogy, alkalmazzuk a helyettesítés törvényét!Tudjuk, a helyettesítés törvénye szerint a tudat egyszerre csak egy gondolatot tart.

Ez a tudatunkat elfoglaló gondolat határo...
2018-07-18 00:10:33
Bírjuk virágzásra az orchideát fokhagymával!
... virágba borul a növény, és sokkal tovább fog virágozni, mint eddig!


Ezt a szuper módszert érdemes minden hónapban megismételni, de fontos, hogy havonta csak egyszer alkalmazzuk! A fokhagymás vizet minden használat után öntsd ki, ne tedd félre, és ne használd fel újra, minden alkalommal, amikor el akar végezni a tápoldatozást, készíts frisset!
2018.02.18. S...
2018-07-06 13:23:56
Az emberi psziché manipulálása
... magánéletedbe egy időben, akkor egy nagyon komoly depresszióba esel, olyan állapotba, melyben cselekvésképtelenné válsz. Ez "jól ismert", bizonyos körökben. Nos úgy gondolják, hogy akkor alkalmazzuk ezt a technikát egy egész populációra! A helyzet az, hogy ezek közül a válságok közül, amelyekkel szembesítenek téged, egyetlen olyan sincsen, amellyel kapcsolatban tehetnél bármit is....
2018-07-03 05:33:52
Csak egy kanál ebből az oldatból és a virágaid ...
... és adjunk hozzá egy teáskanál ricinusolajat.
A keveréket rázzuk jól össze. Locsoljuk a virágok gyökérrészéhez ebből a vízből.
Ezt az oldatot minden hónapban egysze...
2018-06-30 15:55:50
Gyom- ,és rovarirtó-szerek házilag
... érdemes egy nagyon kevés nikotin keverni, mert így a locsolás során a nikotin átjárja a virágföldet és megmérgezi a benne rejlő élősködőket. Természetesen csak minimális mennyiségben alkalmazzuk, hiszen a nagy mennyiségű nikotin a növényt is kipusztíthatja.

Ha van olyan növény, amelyet megtámadtak a levéltetvek, szintén érdemes egy kevés nikotint szórni a föld tetejére,...
2018-06-06 21:01:59
Az aszpirin természetes alternatívája: gyömbér
... fekélyben szenvedőknek kerülniük kell a gyömbér használatát, hiszen ez súlyosbíthatja az állapotokukat. A ...
2018-06-05 10:43:39
1 2 3 .................111 112 .........167 168 .........221 222 223 
Címkék: Egység Törvénye, Négyzetek Törvényét, negatív érzelem, orchideát fokhagymával, emberi psziché, kanál ebből, aszpirin természetes, fogyókúrás diétánál, bors helyettesítésére, szám közelítőleg, véges értelemben, nagy hívást, megfelelő üzenetet, megfelelő módszert, szegfűszegolajjal hatékonyan, összes negatív, helyettesítés törvényét, helyettesítés törvénye, tudat egyszerre, gondolatot tart, tudatunkat elfoglaló, szuper módszert, fokhagymás vizet, nagyon komoly, egész populációra, válságok közül, teáskanál ricinusolajat, keveréket rázzuk, virágok gyökérrészéhez, oldatot minden, nagyon kevés, locsolás során, nikotin átjárja, benne rejlő, nagy mennyiségű, kevés nikotint, föld tetejére, gyömbér használatát, helyettesítésére, súlyosbíthatja, gyökérrészéhez, kipusztíthatja, savanyíthatunk, tevékenységünk, elpusztítottuk, gargalizáljunk, királyságáról, magánéletedbe, tápoldatozást, helyettesítés, alternatívája, egyszerűsítve, ricinusolajat, kullancsokkal, állapotokukat, védekezhetünk, komplexumotok, természetesen,
© 2013 TVN.HU Kft.