Regisztráció  Belépés
Kekszes-almás sütés nélkül
... meghámozzuk, kicsumázzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, 8-10 perc alatt puhára főzzük. Ha mézzel készítjük, akkor azt a már puha almához keverjük.
2. lépés

Közben a vanília ízű pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik.
...
2018-07-10 19:11:27
A 4 legjobb fűszer a hideg végtagok ellen
... ismert vérhígító tulajdonsága, mely szintén a keringést javítja. Akik fázósak, fogyasszanak minden nap egy kevés fahéjat, ezzel segítik szervezetük védekezését a hideggel szemben. Ehetjük almához, banánhoz vagy belekeverhetjük a reggeli müzlibe is.

3, Fokhagyma
A fokhagyma a fahéjhoz hasonlóan természetes vérhígító, segíti a vér szabad áramlását az erekben. Már az ...
2018-01-10 13:46:39
Rizspelyhes meggyes és almás torta
... elkészítjük az almásat. Ez majdnem megegyezik az almás krémes torta töltelékével, de azért ideírom.
A pudingporokat elkeverjük egy kis kristálycukorral, majd 1 dl vízzel. A reszelt almához adjuk a többi vízzel együtt, és sűrűre főzzük, majd kis hűlés után a torta aljára öntjük. Ha kihűlt, tejszínhabbal díszítjük, és karamellás szaloncukrot reszelünk rá. A nagy családi összej...
2017-02-09 12:15:16
Almás receptek
... Hulala
csokireszelék

Az almákat megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük, majd a cukrot, és 2 dl vizet hozzáadva megpároljuk. Közben a pudingokat kikeverjük 2,5 dl vízzel, és a megpárolt almához adjuk, azaz besűrítjük vele. Végén fahéjjal, és pár csepp citromlével ízesítjük. Egy tortaforma alját kirakjuk babapiskótával, megkenjük az almapép felével, újra egy sor babapis...
2017-01-27 07:49:10
3 mákos guba reept
... szikkadt is)
6-7 dl tej
20 dkg darált dió
fél citrom reszelt héja
12 dkg porcukor + ízlés szerint a tálaláshoz, de használhatunk mézet is

Az almához:

4 alma
fél citrom reszelt héja
5 dkg vaj
4-5 dkg cukor

Megmossuk, meghámozzuk, majd vékony cikkekre vágjuk az almákat. A vajat felfor...
2016-12-18 00:43:22
Almás,kígyórétes
... kisebb darabokra vágjuk.
Egy lábosban ízlés szerinti mennyiségű cukorral 10-15 percig pároljuk, nem kell, hogy teljesen elpárologjon a leve.
A pudingot kevés vízben elkeverjük, az almához öntjük, felforralva besűrítjük, végül fahéjjal ízesítjük.
Langyosra hűtjük.
A tésztához 100 ml meleg tejben, egy kávéskanál cukorral felfuttatjuk az élesztőt.
A többi hoz...
2016-05-30 16:20:37
Péter Jánosné, Marika receptje
... meghámozzuk, kicsumázzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, 8-10 perc alatt puhára főzzük (ha mézzel készítjük, akkor azt a már puha almához keverjük).

Közben a vanília pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik.
Egy kb. 28-23 cm-es tepsi al...
2016-02-14 15:51:55
Kekszes almás süti
... meghámozzuk, kicsumázzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, 8-10 perc alatt puhára főzzük (ha mézzel készítjük, akkor azt a már puha almához keverjük).
Közben a vanília ízű pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik.
Egy kb. 28 x 23 cm-es tepsi al...
2015-04-27 19:41:36
Bécsi almás rétes
... hagyjuk.

Az almát kinyomkodjuk, a levet felfogjuk. A vajat megolvasztjuk, rádobjuk a kinyomkodott almát, párolni kezdjük a fahéjjal. Közben a felfogott lében elkeverjük a vaníliás pudingport, az almához öntjük, és néhány perc alatt besűrítjük, majd lehúzzuk a tűzről és hűlni hagyjuk.

Közben a tésztát vékonyra nyújtjuk, megszórjuk a darált dióval, majd a szélé...
2015-04-13 21:21:56
Almás kekszes
... meghámozzuk, kicsumázzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, 8-10 perc alatt puhára főzzük. Ha mézzel készítjük, akkor azt a már puha almához keverjük.



2.Közben a vanília ízű pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik.


...
2015-02-28 09:17:13
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Péter Jánosné, hideg végtagok, cukorral ízesítjük, almához öntjük, keringést javítja, kevés fahéjat, hideggel szemben, reggeli müzlibe, fahéjhoz hasonlóan, almás krémes, pudingporokat elkeverjük, reszelt almához, többi vízzel, torta aljára, nagy családi, almákat megmossuk, pudingokat kikeverjük, megpárolt almához, tortaforma alját, almapép felével, vajat felfor, lábosban ízlés, pudingot kevés, kávéskanál cukorral, vanília pudingport, almát kinyomkodjuk, levet felfogjuk, vajat megolvasztjuk, kinyomkodott almát, felfogott lében, vaníliás pudingport, tésztát vékonyra, darált dióval, kristálycukorral, belekeverhetjük, babapiskótával, tejszínhabbal, csokireszelék, megolvasztjuk, pudingporokat, használhatunk, kinyomkodjuk, felfuttatjuk, tulajdonsága, fogyasszanak, kinyomkodott, töltelékével, szaloncukrot, elpárologjon, lereszeljük, kicsumázzuk, meghámozzuk, besűrűsödik, megpároljuk, természetes, felforralva, rizspelyhes, elkészítjük, védekezését, szervezetük, citromlével, kevergetve, elkeverjük, pudingport, kikeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.