|
|
|
... levét, majd állandó keverés mellett 25 percig nagy lángon főzzük. Ha kelő sűrűségű lesz, üvegekbe töltjük, a tetejére tartósítószert szórunk, s ha langyosra hűlt, lezárjuk.
Almalekvár körtével
Hozzávalók: 75 dkg alma, 25 dkg körte, 50 dkg cukor, kevés víz, 1 citrom leve, tartósítószer.
Az érett, borízű almát és érett körtét mosás után meghámozzuk, magházát e... |
2008-11-29 16:53:53 |
|
|
|
|
|
|
... percig nagy lángon főzzük. Ha kelő sűrűségű lesz, üvegekbe töltjük, a tetejére tartósítószert szórunk, s ha langyosra hűlt, lezárjuk.
Almalekvár körtével
Hozzávalók: 75 dkg alma, 25 dkg körte, 50 dkg cukor, kevés víz, 1 citrom leve, tartósítószer.
Az érett, borízű almát és érett körtét mosás után meghámozzuk, maghá... |
|
2008-11-14 09:39:09 |
|
|
|
|