Belépés
A tartósítás
... levét, majd állandó keverés mellett 25 percig nagy lángon főzzük. Ha kelő sűrűségű lesz, üvegekbe töltjük, a tetejére tartósítószert szórunk, s ha langyosra hűlt, lezárjuk.

Almalekvár körtével
Hozzávalók: 75 dkg alma, 25 dkg körte, 50 dkg cukor, kevés víz, 1 citrom leve, tartósítószer.
Az érett, borízű almát és érett körtét mosás után meghámozzuk, magházát e...
2008-11-29 16:53:53
savanyúság
... percig nagy lángon főzzük. Ha kelő sűrűségű lesz, üvegekbe töltjük, a tetejére tartósítószert szórunk, s ha langyosra hűlt, lezárjuk.

Almalekvár körtével
Hozzávalók: 75 dkg alma, 25 dkg körte, 50 dkg cukor, kevés víz, 1 citrom leve, tartósítószer.
Az érett, borízű almát és érett körtét mosás után meghámozzuk, maghá...
2008-11-14 09:39:09
1 
Címkék: tetejére tartósítószert, tartósítószert, tartósítószer, meghámozzuk, almalekvár, hozzávalók, savanyúság, tartósítás, langyosra, tetejére, körtével, lezárjuk, üvegekbe, magházát, sűrűségű, töltjük, mellett, keverés, szórunk, állandó, körtét, borízű, otilde, citrom, lángon, percig, főzzük, cukor, körte, kevés, érett, ucirc, levét, boríz, almát, maghá, mosás,
© 2013 TVN.HU Kft.