Regisztráció  Belépés
KÍVÁNJ VALAMIT 2017 július 27 (10 milliószoros nap)
... teszünk ez ügyben, ezen a napon tízmilliószorosan fog segíteni minket az Univerzum. Törekedjünk a tisztaságra, úgy a környezetükben, mint a gondolatainkban, és kezdjük el élni azt az él...
2017-07-27 00:16:57
Kvótaper - Migrációkutató Intézet: a főtanácsnok véleménye szembemegy a korábbi felvetésekkel
...
Az intézet közleményében, amelyet a Századvég Alapítvány juttatott el az MTI-hez, felidézték: a korábbi értékelések alapján több szakértő úgy nyilatkozott, hogy a magyar kereset akár sikeres is lehet, mivel a tanács döntése - elsősorban formai értelemben - meglehetősen bizonytalan alapokon áll.
Mindezt még olyan szakértők is elismerték, akik egyébként nem értenek egyet ...
2017-07-26 19:45:29
Illegális bevándorlás - Újabb szakaszba lépett a Magyarország, Lengyelország és Csehország elleni jogsértési el
... lengyel és a cseh kormánynak, ami az eljárás második szakaszát jelenti.
Az EB júniusban indította meg a jogsértési eljárást a 120 ezer menedékkérő áthelyezését célzó mechanizmus ügyében, amelyet az uniós tagországok belügyminiszterei minősített többségi szavazással, mások mellett Magyarország ellenkezése dacára fogadtak el 2015 szeptemberében.
Az akkor megküldött hivatal...
2017-07-26 18:55:20
A Simpson család alkotója új animációs sorozatot készít a Netflixnek
... dolgozhatunk vele a Disenchantment című animációs sorozaton" - mondta Cindy Holland, a Netflix elnökhelyettese. Hozzátette: a sorozat magán viseli majd Groening jellegzetes animációs stílusát, amelyet a netes műsorszolgáltató animációsfilm-rajongói is nagyra fognak értékelni.
A jövőre jelentkező sorozat főszereplői között lesz az alkoholista fiatal hercegnő, Bean, harcias man...
2017-07-26 18:25:24
Donald Trump: az amerikai hadseregben ezentúl nem szolgálhatnak transzneműek
...
Az elnök az amerikai hadsereg vezetőivel folytatott konzultációra hivatkozva jelentette be döntését, amelyetszerinte a Pentagontámogatásáról biztosított.
Értesülések szerint ugyanakkora védelmi minisztériumot meglepte és váratlanul érte a bejelentés
Jeff Davis, a Pentagon szóvivőjeugyanakkor később úgy fogalmazott, hogy a minsiztréium közeljövőben áttekinti és újra...
2017-07-26 18:15:20
A legnagyobb templom
A legnagyobb templom

,,Az egeknek egei be nem
foghatnak Téged: mennyivel
kevésbé e ház, amelyet én
építettem." I. Kir. 8, 27.

Uram, lakott földünk
templommal van tele.
Téged a legnagyobb
sem fogadhatna be.
Gyönyörködtetnek-e
szebbnél szebb templomok?
És befogadhatna-e,
köztük a legnagyobb?
A sok...
2017-07-26 18:05:41
Illegális bevándorlás - A cseh kormányfő megismételte, hogy Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen
... már a határain képes legyen megállítani az illegális bevándorlást.
Az EB júniusban indította meg a jogsértési eljárást a 120 ezer menedékkérő áthelyezését célzó mechanizmus ügyében, amelyet az uniós tagországok belügyminiszterei minősített többségi szavazással, mások mellett Csehország és Magyarország ellenkezése dacára fogadtak el 2015 szeptemberében.
Az Európai Bizotts...
2017-07-26 16:43:47
Kvótaper - Fidesz: harcoljon tovább a kormány a kvóta ellen!
... atrocitásról szintén kérdésre azt mondta: a Fidesz mind a provokációt, mind az erőszakot elítéli.
A politikust reagáltatták továbbá Vona Gábor Jobbik-elnök nyugdíjasokról szóló bejegyzésére, amelyet úgy kommentált: a Fidesz elfogadhatatlannak tartja Vona Gábor nyugdíjasokra tett megjegyzését, amellyel minden idős embert megsértett, ezért azt várják tőle, hogy kérjen bocsánato...
2017-07-26 16:34:14
III./4. rész, 1992-es előzmények: helycserés támadás
... volna, hogy érintse egy egész nemzedéknek a lepusztításos kipusztulása! Hiszen, ez a korosztály elveszítette minden kötődését még az anyanyelvéhez is!

"Anyanyelv az a nyelv, amelyet az ember gyermekkorában, elsőként tanult meg, s amelyen rendszerint legjobban és legszívesebben beszél."
*
Azonban él Magyarországon egy nemzedék, amelyikhez tartozóinak az jutot...
2017-07-26 16:06:45
III/5. 1992-es előzmények: anyanyelv
... és mindazt, amit ELHALLGATTAK belőle... Ebből lett a harmadik könyvemnek a kézirata, melyből közreadok 1-2 kordokumentumos részletet.
*
Köztudott, hogy az ANYANYELV az a nyelv, amelyet az ember gyermekkorában, elsőként tanult meg, s amelyen rendszerint legjobban és legszívesebben beszél."
Azonban él Magyarországon egy nemzedék, amelyikhez tartozóinak az jutott oszt...
2017-07-26 16:01:52
1 2 3 ...............4599 4600 .......6899 6900 ........9198 9199 9200 
Címkék: KÍVÁNJ VALAMIT, Migrációkutató Intézet, Donald Trump, Századvég Alapítvány, Cindy Holland, Jeff Davis, Európai Bizotts, Vona Gábor Jobbik-elnök, Vona Gábor, főtanácsnok véleménye, korábbi felvetésekkel, amerikai hadseregben, legnagyobb templom, cseh kormányfő, kvótarendszer működésképtelen, kvóta ellen, napon tízmilliószorosan, intézet közleményében, korábbi értékelések, magyar kereset, tanács döntése, cseh kormánynak, eljárás második, jogsértési eljárást, uniós tagországok, akkor megküldött, sorozat magán, netes műsorszolgáltató, jövőre jelentkező, alkoholista fiatal, amerikai hadsereg, minsiztréium közeljövőben, egeknek egei, határain képes, illegális bevándorlást, erőszakot elítéli, politikust reagáltatták, egész nemzedéknek, lepusztításos kipusztulása, korosztály elveszítette, ember gyermekkorában, harmadik könyvemnek, jutott oszt, műsorszolgáltató, gyönyörködtetnek, gondolatainkban, működésképtelen, elnökhelyettese, amelyetszerinte, kordokumentumos, minisztériumot, szeptemberében,
© 2013 TVN.HU Kft.