Regisztráció  Belépés
A cukorbetegség és az alvászavar
... koffein, alkohol és dohányzás csökkentése
a lábak nyújtása lefekvés előtt
torna napközben
a tünetek súlyosbodását okozó gyógyszerek lecserélése

Amennyiben az életmódbeli változások ill. az alapbetegségek kezelése nem szünteti meg a panaszokat, speciális gyógyszeres terápiára van szükség. Ennek felírása és a betegség alakulásának rendszeres kon...
2018-09-25 20:16:44
Illegális bevándorlás: visszavont regisztrációval nem hajózhat az olasz parti vizeken az Aquarius
...
Az egyetemi docens felidézte: Panama Olaszország diplomáciai nyomására vonta vissza az Aquariustól a hajó honosságát jelző panamai lobogót, ezért amennyiben nem jegyzik be más államban, hontalanná válik.
Ugyan zászló nélkül is lehet hajózni, ám ez számos kellemetlenséggel jár. Például, bármely állam hadihajója megállíthatja és átkutathatja a nemzeti hovatartozását nem je...
2018-09-25 09:01:51
Az utóbbi 27 év legfontosabb népszavazására készül Macedónia
... módosítani kell, ami nehéz feladat lesz, hiszen a megállapodás becikkelyezését a 120 fős parlament 69 tagja támogatta, az alkotmánymódosításhoz viszont kétharmados többségre lesz szükség. Amennyiben az alkotmánymódosítás sikerül, az ígéretek szerint az athéni parlament is ratifikálja az egyezményt, és ezzel elhárul minden akadály az elől, hogy folytatódjon Macedónia európai uniós ...
2018-09-25 08:01:42
A gépjárműimportőrök további piaci növekedésre számítanak az idén
... azokból 3800 darabot prognosztizálnak.
Az MGE közleménye szerint az év végével piaci konszolidáció várható, amely a további években kisebb mértékű, stabil növekedést vetít előre, amennyiben a magyar gazdaság helyzete, illetve világpiaci folyamatok ezt nem változtatják meg.
Korábbi közlésük szerint a piaci bővülés az új személyautók esetében többek között a magán vásárló...
2018-09-24 18:23:56
A Nyílt Társadalom Alapítvány a strasbourgi bírósághoz fordult a "Stop Soros" törvénycsomag ügyében
... nem szívesen tetsző ügyekkel foglalkozni".
Az Európa Tanács égisze alatt működő bírósághoz az európai emberi jogi egyezmény előírásainak megsértésére hivatkozva lehet fordulni, amennyiben a panaszosok már minden hazai jogorvoslati lehetőséget igénybe vettek, és nem jártak eredménnyel.
Az Európai Bizottság júliusban kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország elle...
2018-09-24 16:43:44
Krónika 5. rész (kérdések)
... Lengyelország és Magyarország nem csatlakozott. Annak ellenére, hogy Magyarországon minden korábbinál magasabb a korrupció, az uniós források jelentős részét "ellopják" - mondta.
Amennyiben a következő EU-s pénzügyi ciklusban csökkennek az uniós források, akkor a kormány milyen megszorításokra készül? - kérdezte a képviselő.
Völner Pál, Igazságügyi Minisztérium parlament...
2018-09-24 16:04:03
Mike Pompeo: a Moszkva és Washington kapcsolatainak javítását célzó amerikai erőfeszítések nem hoztak eredményt
... sem Szíriában.

A tárcavezető szólt arról is, hogy Washington Oroszországot is felelősnek tartaná, ha Bassár el-Aszad szíriai elnök vegyi fegyvert v...
2018-09-23 19:13:12
Imádság
... azt gondolja, hogy nem szorul rá másokra, hanem mindent meg tud egyedül csinálni, magát csapja be. Nem ülhetne vonatra, nem húzhatna cipőt a lábára, nem vehetne fel ruhát sem magára, amennyiben azt más varrta, főleg, hogy a ruhára való anyagot is más készítette.
A hívő keresztyén rá van szorulva mások imádságára. Akkor is, ha ő maga imádkozó ember. Mint ahogy a tudós orvos is...
2018-09-23 13:59:31
Imádság
... azt gondolja, hogy nem szorul rá másokra, hanem mindent meg tud egyedül csinálni, magát csapja be. Nem ülhetne vonatra, nem húzhatna cipőt a lábára, nem vehetne fel ruhát sem magára, amennyiben azt más varrta, főleg, hogy a ruhára való anyagot is más készítette.
A hívő keresztyén rá van szorulva mások imádságára. Akkor is, ha ő maga imádkozó ember. Mint ahogy a tudós orvos is...
2018-09-23 13:45:26
Bundesliga - Freiburgban bíznak Sallai mielőbbi visszatérésében
...
"Roland már sokkal jobban van. Amennyiben nincs zúzódás a koponyáján, már kedden, a Schalke elleni mérkőzésen visszatérhet" - idézi az edzőt a Süddeutsche Zeitung vasárnapi száma. Hozzátette, a ciprusi APOEL-től 4,5 millió euróért igazolt csatár lendületet és gyorsaságot hozott a játékukban, amire nagy szükségünk van.
Az augusztus 31-én érkezett Sallainak a szombati volt...
2018-09-23 10:21:28
1 2 3 .............2769 .......4153 4154 .......5537 5538 
Címkék: Nyílt Társadalom Alapítvány, Stop Soros, Mike Pompeo, Panama Olaszország, Európa Tanács, Európai Bizottság, Völner Pál, Igazságügyi Minisztérium, Washington Oroszországot, Süddeutsche Zeitung, olasz parti, strasbourgi bírósághoz, lábak nyújtása, tünetek súlyosbodását, életmódbeli változások, alapbetegségek kezelése, betegség alakulásának, egyetemi docens, hajó honosságát, nemzeti hovatartozását, megállapodás becikkelyezését, ígéretek szerint, athéni parlament, további években, magyar gazdaság, piaci bővülés, magán vásárló, európai emberi, uniós források, következő EU-s, kormány milyen, tárcavezető szólt, ruhára való, hívő keresztyén, tudós orvos, ciprusi APOEL-től, augusztus 31-én, szombati volt, prognosztizálnak, megszorításokra, visszatérésében, regisztrációval, becikkelyezését, alapbetegségek, kapcsolatainak, népszavazására, hovatartozását, magyarországon, lengyelország, törvénycsomag, cukorbetegség, megállíthatja, oroszországot, súlyosbodását, erőfeszítések, konszolidáció, jogorvoslati, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.