Belépés
Lemondott Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet, Donald Trump a lemondást elfogadta
... Észak-Korea kérdését emelte ki.
Nikki Haley megköszönte a lehetőséget, "szerencsés vagyok" - mondta, és munkássága eredményeként említette az Észak-Korea és Irán ügyét, az izraeli amerikai nagykövetség székhelyének Tel-Avivból Jeruzsálemba történt áthelyezését, valamint azt, hogy sikerült változtatni azon a felfogáson, amelyet Izrael-ellenes elfogultságnak nevezett.
"Az...
2018-10-09 18:01:48
Kreml: előkészületben van Kim Dzsong Un oroszországi látogatása
... ami Kim készülő vizitjének előjele lehet. A gép nem menetrend szerinti járat volt, és ugyanez a repülő szállította az észak-koreai vezető limuzinját Szingapúrba, ahol Kim Donald Trump amerikai elnökkel találkozott.
A Yonhap emellett felhívta a figyelmet, hogy Moszkvában tárgyal Coj Szon Hi észak-koreai külügyminiszter-helyettes - akivel az orosz diplomáciai tárca hétfői közle...
2018-10-08 14:52:58
Merkel: mély nézeteltérések jellemzik a német és a török vezetés kapcsolatát
... elnökkel szombaton tartandó újabb megbeszélésen is napirendre veszik.
Arról a török követelésről, hogy minősítsék terrorszervezetnek a szakadár Kurdisztáni Munkáspártot (PKK) és az amerikai emigrációban élő Fetullah Gülen hitszónok mozgalmát, elmondta, hogy a PKK betiltott szervezet Németországban, a Gülen-mozgalom kérdésében pedig a német szerveknek további információkra van...
2018-09-28 15:23:51
Mike Pompeo: még sok a tennivaló a második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó előtt
...
Az amerikai diplomácia vezetője ugyanakkor megerősítette, hogy Washington dolgozik az újabb csúcstalálkozó előkészítésén.
"Gondoskodnunk kell a megfelelő feltételekről és arról, hogy a két vezető olyan helyzetben legyen, amikor lényegi előrehaladás érhető el" - fogalmazott Pompeo.
A miniszter interjút adott az MSNBC televíziónak is. Ebben az interjúban reményét fe...
2018-09-21 20:20:09
Lengyel külügyminiszter: a lengyelországi állandó amerikai támaszpont nem sértené a NATO-Oroszország megállapod
...
Az állandó lengyelországi amerikai támaszpont létrehozására Andrzej Duda lengyel elnök tett javaslatot a Donald Trump amerikai elnökkel tartott keddi washingtoni találkozóján. Trump méltatta Varsó készségét a támaszpont infrastruktúrájának finanszírozására, és kijelentette, hogy a bázis "hasznos lehetne a biztonság növelése szempontjából".
Czaputowicz emlékeztetett: 2017...
2018-09-21 12:47:56
Duplájára nőtt egy év alatt az amerikai szójabab részesedése az Európai Unió behozatalában
... Brazília az import 40 százalékát biztosítja, ezt követi Kanada és Paraguay (2,3 százalék), illetve Uruguay (1,7 százalék).
A bizottságot vezető Jean-Claude Juncker a Donald Trump amerikai elnökkel való július 25-i tárgyalásán ígéretet tett arra, hogy növelni fogják az amerikai szójabab európai behozatalát.
Phil Hogan uniós mezőgazdasági biztos üdvözölte a friss adatokat...
2018-09-20 13:43:25
Amerikai importvámok - Megkezdődött a tárgyalássorozat az amerikai-európai kereskedelmi vita rendezéséről
...
A két politikus első alkalommal ült össze azóta, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke július végén megállapodott Donald Trump amerikai elnökkel, hogy egyeztetéseket kezdenek az ipari termékek vámmentességének kidolgozásáról és a nem autóipari termékeket érintő szubvenciók eltörléséről, a tárgyalások ideje alatt pedig egyik fél sem vet ki új vámokat.
A me...
2018-09-10 20:32:19
Barack Obama bekapcsolódott a választási kampányba, bírálva Donald Trump egész elnökségét
... jelenlegi helyzetet nem Trump okozta, hanem szerinte ő csak "tünet". A Republikánus Pártot is okolta, mert védi az elnököt. "Hová lettek a republikánusok?" - kérdezte, és álszenteknek, az amerikai demokráciára veszélyesnek nevezte őket. "Az elmúlt két évtizedben a megosztás politikája, a harag és a paranoia lett úrrá a Republikánus Pártban" - állította.
Barack Obama bírálta ...
2018-09-07 21:54:16
Szkripal-ügy - Orosz külügyi szóvivő: London nem adja ki a gyanúsítottak ujjlenyomatait
... Theresa May brit kormányfő által az orosz katonai hírszerzés ügynökeinek nevezett két gyanúsított, Alekszandr Petrov és Ruszlan Bosirov neve.
Az orosz Interfax idézte a Bloomberg amerikai hírügynökség jelentését, amely a brit kormányfő szóvivőjére hivatkozva azt írta, hogy Mayt "nem érdekli" a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatandó megbeszélés lehetősége.
Szergej Sz...
2018-09-05 19:11:10
Hamarosan távozik a Fehér Ház jogi tanácsadója
... kampányában. Korábban aSzövetségi Választási Bizottság megbízottja és egy ügyvédi iroda társtulajdonosa volt. A Fehér Házban az ő feladata volt a kapcsolattartás az igazságügyi minisztériummal és amerikai lapinformációk szerint gyakran informálisan békítő szerepet játszott a Fehér Ház és a Mueller-bizottság között is.
McGahn előtt - idén májusban - Ty Cobb jogász, az Oroszor...
2018-08-29 18:23:53
1 2 3 .................53 54 ........79 80 ........105 106 107 
Címkék: Lemondott Nikki Haley, Donald Trump, Dzsong Un, Mike Pompeo, Európai Unió, Barack Obama, Fehér Ház, Nikki Haley, Tel-Avivból Jeruzsálemba, Szon Hi, Kurdisztáni Munkáspártot, Fetullah Gülen, Andrzej Duda, Jean-Claude Juncker, Phil Hogan, Európai Bizottság, Republikánus Pártot, Republikánus Pártban, Theresa May, Alekszandr Petrov, Ruszlan Bosirov, Vlagyimir Putyin, Szergej Sz, Választási Bizottság, Fehér Házban, lemondást elfogadta, török vezetés, lengyelországi állandó, amerikai szójabab, amerikai-európai kereskedelmi, választási kampányba, gyanúsítottak ujjlenyomatait, izraeli amerikai, repülő szállította, észak-koreai vezető, orosz diplomáciai, török követelésről, szakadár Kurdisztáni, amerikai emigrációban, német szerveknek, amerikai diplomácia, újabb csúcstalálkozó, megfelelő feltételekről, miniszter interjút, interjúban reményét, állandó lengyelországi, biztonság növelése, bizottságot vezető, friss adatokat, ipari termékek, tárgyalások ideje, amerikai demokráciára, megosztás politikája,
© 2013 TVN.HU Kft.