Regisztráció  Belépés
Európai Bizottság: nő az amerikai cseppfolyósított földgáz behozatala az EU-ban
... társfinanszírozására. A meglévő 150 milliárd köbméter kapacitás mellett az új, uniós támogatású projektek további 15 milliárd köbméterrel növelik a kapacitásokat 2021-re.
Tavaly a teljes amerikai LNG-export több mint 10 százaléka Európába irányult, 2016-ban ez az arány még csak 5 százalék volt.
A bizottságot vezető Jean-Claude Juncker a Donald Trump amerikai elnökkel val...
2018-08-10 11:37:25
Kreml: Moszkva megkapta Trump Putyinhoz intézett levelét
...
"Valóban megkaptuk a levelet diplomáciai csatornákon keresztül. Arra számítunk, hogy hamarosan eljut az elnöki apparátushoz" - mondta a szóvivő.
A nap folyamán korábban Rand Paul amerikai republikánus szenátor a Twitteren azt közölte, hogy átadta Trump levelét Putyin adminisztrációjának.
Paul hétfőn érkezett Moszkvába, ahol Konsztantyin Koszacsovval, az orosz parla...
2018-08-08 18:10:19
Megérkeztek Hawaiira 55, a koreai háborúban elesett amerikai katona földi maradványai
...
A Pearl Harbornál lévő katonai támaszponton Mike Pence alelnök és az elesettek leszármazottai ünnepélyes szertartás keretében fogadták az 55 koporsót.
Beszédében az amerikai alelnök a többi között megemlékezett a saját édesapjáról is, aki szintén megjárta a koreai háborút, de hazatért, és mindig azt tanította a gyermekeinek, hogy "az igazi hősök azok, akik ott maradtak"...
2018-08-02 07:06:13
Amerikai álláspont szerint az Észak-Korea által átadott földi maradványok ténylegesen az amerikai katonák földi
...
Szerdán búcsúztató emlékünnepséget tartottak az amerikaibázison, ahol még a múlt pénteken fogadták a koreai háborúban elesett amerikai katonák Észak-Koreából érkezett földi maradványait.
Észak-Korea 55 nagy dobozban adta át a földi maradványokat, amelyeket John Byrd előzetes - de még nem részletes - vizsgálatoknak vetett alá.
A katonai tiszteletadással rendezett c...
2018-08-01 17:02:00
Pompeo: Washingtonnak vannak feltételei az Iránnal folytatandó tárgyalásokhoz
...
Az amerikai diplomácia vezetője a CNBC televíziónak adott hétfő délutáni interjújában leszögezte: támogatja Donald Trump találkozóját az iráni elnökkel, de a találkozónak és minden tárgyalásnak vannak előfeltételei.
Az interjú alig két órával Donald Trump és Giuseppe Conte olasz kormányfő közös sajtóértekezlete után hangzott el, amelyen az amerikai elnök közölte, hogy sz...
2018-07-31 07:04:08
Trump dicsérte az olasz migrációs politikát, és találkozna az iráni elnökkel
... Washingtonba. Hozzátette: az Egyesült Államoknak is szüksége van határai biztonságának garantálására, és megismételte előző napi fenyegetését, miszerint ha a demokraták nem szavazzák meg az amerikai-mexikói határon építendő fal anyagi támogatását a kongresszusban, készen áll arra, hogy a kormány munkája leálljon.
Trump a tárgyalások megkezdése előtt a Fehér Ház ovális irodáj...
2018-07-30 22:04:40
Mnuchin: a következő néhány évben tartható lesz az évi három százalékos gazdasági növekedés
... megfogalmazása szerint - "legalább három százalékos" növekedés.
A tárcavezető azt mondta, hogy a Trump-adminisztráció hosszú távon is gazdasági növekedéssel számol.

Az amerikai kereskedelmi minisztérium pénteken tette közzé jelentését a gazdaság második negyedévi teljesítményéről, közölve, hogy a GDP (bruttó hazai össztermék) növekedése 4,1 százalékos volt. Donal...
2018-07-30 11:05:07
Putyin kész találkozni Moszkvában vagy Washingtonban Trumppal
... tette hozzá.
Mint mondta, mind ő, mind Trump szeretne ismét találkozni. Kijelentette, hogy nemzetközi fórumok, egyebek között a G20 csoport csúcstalálkozója alkalmából beszélni fog az amerikai elnökkel. (A G20 csoport vezetői legközelebb november 30-án és december 1-jén Buenos Airesben gyűlnek majd össze.)
"Minden nehézség, adott esetben az Egyesült Államok belpolitikai ...
2018-07-27 17:23:19
KKM-államtitkár: diplomáciai rekordhónapon van túl a miniszterelnök
... elmúlt hetekben találkozott a világ legfontosabb vezetőivel, így a német kancellárral, a kínai és az izraeli miniszterelnökkel, az orosz és a török elnökkel, valamint telefonon beszélt az amerikai elnökkel, akivel a NATO-csúcs keretében néhány mondatot személyesen is váltottak.
"Mindez az jelenti, hogy a világ vezetői odafigyelnek a magyar miniszterelnökre, egy olyan közép-eu...
2018-07-25 14:20:59
Híres kalóztanyák
Port Royal (Jamaika)

Port Royal 1692 körül


A kikötő a bűn megtestesítője, a modern Szodoma volt a XVII. század második felében. Kalózok, bűnözők, örömlányok éltek itt elképesztő gazdagságban és erkölcsi fertőben. Füstös kocsmák, alkoholmámor, komoly bun...
2018-07-24 21:03:51
1 2 3 ................52 53 ........78 79 ........104 105 106 
Címkék: Európai Bizottság, Trump Putyinhoz, Megérkeztek Hawaiira, Washingtonban Trumppal, Jean-Claude Juncker, Donald Trump, Rand Paul, Konsztantyin Koszacsovval, Pearl Harbornál, Mike Pence, John Byrd, Giuseppe Conte, Egyesült Államoknak, Fehér Ház, Buenos Airesben, Egyesült Államok, Port Royal, amerikai cseppfolyósított, koreai háborúban, amerikai katonák, olasz migrációs, iráni elnökkel, következő néhány, kapacitásokat 2021-re, teljes amerikai, bizottságot vezető, levelet diplomáciai, elnöki apparátushoz, orosz parla, elesettek leszármazottai, amerikai alelnök, többi között, saját édesapjáról, koreai háborút, igazi hősök, múlt pénteken, földi maradványokat, katonai tiszteletadással, amerikai diplomácia, interjú alig, amerikai elnök, amerikai-mexikói határon, kormány munkája, tárgyalások megkezdése, amerikai kereskedelmi, gazdaság második, amerikai elnökkel, világ legfontosabb, német kancellárral, izraeli miniszterelnökkel, török elnökkel, világ vezetői, magyar miniszterelnökre, olyan közép-eu,
© 2013 TVN.HU Kft.