Regisztráció  Belépés
Az élet olyan értékes ...Az élet olyan értékes nagyra becsült kincs,
amihez fogható semmi-semmi nincs,
hisz mindent pótolhatunk, ami elveszett,
de új életet kétszer senki nem vehet.
Ezért kell napjainkat vidámabbá tenni,
s ezt a vidámságot örökjognak venni, mert
akkor lesz értelme az emberszületésne...
2018-03-24 16:59:20
Századvég: 2,6 százalékos lehet az idei infláció
... meg.
Szólt arról is, tavaly több mint 10 százalékkal nőttek a beruházások, míg 2018-ban 7-8 százalékos bővülés...
2018-03-24 09:31:10
Rémálom, már itthon is gyaláznak minket a futballtörpék
... szabadított fel, Zainutgyinov köszönte, és a rövid sarokba lőtte a labdát 10 méterről, ami egy kicsit érintette még a védő lábát.

Az első negyedórában megszólalt a kurva gyenge kórus, amihez tavaly már hozzászokhattunk, de ilyen korán még nem volt példa az utóbbi évtizedekben ilyesmire.

A BEMUTATKOZÓ KAPITÁNY NAGYJÁBÓL 10 PERC ALATT ELVESZÍTETT A KÖZÖNSÉG BIZ...
2018-03-24 07:19:37
Női kosárlabda Euroliga - Nagy az érdeklődés a Final Four iránt
... ifjúsági, turisztikai és sportbizottságának elnöke azt emelte ki, hogy a város önkormányzata a csapat menedzsmentjével közösen nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy elnyerjék a rendezést, amihez kormányzati támogatást is kaptak.
Mint mondta, ez a magyar kosárlabdázás évtizedes történetében a legnagyobb sportsiker, és nagy öröm, hogy a soproni együttes hazai pályán szerepelhe...
2018-03-22 19:32:58
Hárommilliárd forintból modern sertésvágó és feldolgozó üzem épül Sárrétudvariban
... januárjára elkészülő vágó és feldolgozó ü...
2018-03-21 18:51:44
Önkormányzati húsfeldolgozó üzemet avattak Hajdúböszörményben
... polgármestere emlékeztetett rá, hogy egy évvel korábban már átadták az önkormányzati vágóhidat, amely mellé most elkészült a húsüzem is.
A két beruházás több mint 400 millió forintba került, amihez 42 millió forint önrészt adott az önkormányzat, a többi forrást a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási egyedi mintaprogram keretében biztosította - tette hozzá.
Jelenleg 10-...
2018-03-21 18:41:53
Szolgálat
..."A gyülekezetnek hangsúlyoznia kell minden egyes hívő szolgálatát. A vezetőség ne arra szervezze a tagokat, hogy kényszerű kötelességből tegyenek valamit, amit nem igazán akarnak vagy amihez nincsenek meg az adottságaik. Inkább azokon a területeken készítse fel a gyülekezet tagjait, amelyeken a Szentlélektől ajándékokat kaptak."

- John F. Macarthur -...
2018-03-20 16:02:48
F Szabó Mihály: Soha ne gondolj arra, hogy vége...
... érned,
Jelöld ki az utat, ami hozzá vezet.

Ha lassúbb már az időd kereke,
Helyezd a célt kissé közelebbre!
Ha úgy érzed, az erőd is kevés,
Vállalj kevesebbet, amihez elég.
De ne késlekedj! Indulj azonnal,
Erődnél erősebb akarattal!

Megdöbbensz majd. Mit nem is reméltél,
Hamarabb, s könnyebben célhoz értél.
Elég volt...
2018-03-19 19:18:25
Illegális bevándorlás - ENSZ-tisztségviselő: semmit nem akarunk ráerőltetni a tagországokra
... vezető szerepet kellene játszania a kidolgozásában.
A liberális Cecilia Wikström azt hangoztatta, hogy a migráció világszintű jelenség, kezeléséhez globális megoldásokra van szükség, amihez fontos lenne az Európai Unió egységes fellépése. Sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy- mint fogalmazott - "Magyarország ezt megbontva ismételten nehézségeket okoz a tárgyalásokon". Elmondta,...
2018-03-19 19:02:46
A németek többsége szerint az iszlám nem része hazájuknak
... beszédében kiemelte, hogy a kereszténység és a zsidóság mellett az iszlám is része Németországnak, a két országrész egyesítése után pedig a bevándorlók integrációja a legfontosabb feladat, amihez a németektől nyitottság és tolerancia, a bevándorlóktól pedig igyekezet és a német értékrend tisztelete szükséges.
Angela Merkel Horst Seehofer kijelentésére reagálva azt mondta, hog...
2018-03-19 14:52:55
1 2 3 ................598 599 ........897 898 .........1195 1196 1197 
Címkék: Final Four, Szabó Mihály, BEMUTATKOZÓ KAPITÁNY NAGYJÁBÓL, PERC ALATT ELVESZÍTETT KÖZÖNSÉG BIZ, John, Cecilia Wikström, Európai Unió, Angela Merkel Horst Seehofer, élet olyan, idei infláció, németek többsége, vidámságot örökjognak, rövid sarokba, kicsit érintette, védő lábát, első negyedórában, kurva gyenge, utóbbi évtizedekben, város önkormányzata, csapat menedzsmentjével, magyar kosárlabdázás, legnagyobb sportsiker, soproni együttes, évvel korábban, önkormányzati vágóhidat, többi forrást, gyülekezetnek hangsúlyoznia, területeken készítse, gyülekezet tagjait, időd kereke, célt kissé, liberális Cecilia, migráció világszintű, zsidóság mellett, bevándorlók integrációja, legfontosabb feladat, németektől nyitottság, bevándorlóktól pedig, német értékrend, hozzászokhattunk, menedzsmentjével, emberszületésne, sárrétudvariban, erőfeszítéseket, németországnak, tisztségviselő, kidolgozásában, bevándorlóktól, hangsúlyoznia, gyülekezetnek, önkormányzata, önkormányzati, kereszténység, kötelességből, tagországokra,
© 2013 TVN.HU Kft.