Belépés
Minden percben elhagyja valaki a világot. Ez nincs korhoz...
Minden percben elhagyja valaki a világot. Ez nincs korhoz kötve. A rideg tény az, hogy mindannyian sorban állunk, anélkül hogy ezt felismernénk. Nem tudjuk mennyien állnak előttünk, nem tolakodhatunk, nem is engedhetünk elénk senkit. Ami a megváltoztathatatlan az az, hogy nem kerülheted el a sorban állást, amibe fogantatásunkkor állunk be.
Amíg sorban állunk, sok fontos dolgot...
2018-10-13 08:51:22
Vezetés
... csődöt eredményezne, ezért nem teszi. Az ...
2018-10-12 17:45:26
Imádság a nap kezdetén - Szent XXIII. János pápa
... találkozik velem, úgy fogadok, mint akit Te küldtél hozzám. Ő a testvért lássa bennem, az én szavaimból és tetteimből pedig a krisztusi szeretet sugározzék reá.
Senki se távozzék tőlem anélkül, hogy legalább egy jó szót ne kapott volna.
Add, hogy magamat elfelejtsem, és bele tudjam élni magam mások helyzetébe.
Add, hogy sohase veszítsem el önuralmamat, és ne legyek ...
2018-10-11 16:04:36
Tíz törvény a lelki nyugalom eléréséhez
... csak magamat.
3. Ma boldog leszek abban a tudatban, hogy boldogságra születtem... nemcsak a másvilági, hanem az e világi boldogságra is.
4. Ma alkalmazkodom a körülményekhez anélkül, hogy megkívánnám: a körülmények alkalmazkodnak az én kívánságaimhoz.
5. Ma tíz percet szánok az időmből egy jó olvasmányra; amint a táplálék a testi élethez, a jó olvasmány a lelki...
2018-10-11 15:59:39
Holland múzeumok 170, nácik által ellopott műkincset azonosítottak gyűjteményeikben
... visszaszolgáltatási bizottság.
A holland királyi család 2015-ben adott vissza egy Joris van der Haagen-festményt, amelyet Júlia királynő vásárolt 1960-ban egy holland műkereskedőtől anélkül, hogy tudott volna eredetéről. A tájkép a palota gyűjteményében található több tízezernyi műtárgy átvizsgálásakor került elő. Kiderült, hogy a festményt annak idején erőszakkal vették el, ...
2018-10-10 17:33:02
Átlagosan ötezer arcot ismer az ember
... kísérletben a résztvevők az első öt percben 40 arcot, az utolsó öt percben 21 arcot ismertek fel.
A következő feladatnál azt vizsgálták, milyen sok ember arcát nevezik "ismerősnek" anélkül, hogy ahhoz nevet és funkciót társítanának. Ismét közemberek arcait mutatták, ezúttal időkorlát nélkül válaszolhattak a résztvevők.
A kutatók összehasonlították az egyes résztvevőknél ...
2018-10-10 17:23:49
Érdekesség
... azon információkhoz is, milyen appokat használnak.


És vajon kelleni fog ez nekünk?

Olyan alkalmazásokat, amik segítenek nekik elvégezni azt, amit szeretnének- anélkül, hogy kémkednének utánunk.

A cikk írója

Ez gusztustalan,emberek elől információt elzárni, ...
2018-10-09 09:34:56
Alkotmánymódosítást kezdeményezett a macedón kormány, hogy megváltozzon az ország neve
... jogainak védelmére helyezné a hangsúlyt azzal a kitétellel, hogy ennek biztosítása közben nem avatkozna be más országok belső ügyeibe.
A macedón sajtó információi szerint a kormány anélkül kezdeményezte az alkotmánymódosítást, hogy biztosította volna a kétharmados támogatottságot a képviselőházban.
Zoran Zaev miniszterelnök korábban közölte, hogy ha nem sikerül megszerez...
2018-10-09 08:10:57
Szakértő: anélkül kell megakadályozni a terrorcselekményeket, hogy mindenkit megbélyegeznénk
...
A szakértőt annak kapcsán kérdezték, hogy a görög rendőrség hétfőn cáfolta azokat a korábbi sajtójelentéseket, amelyek szerint dzsihadisták vették át az ellenőrzést több görögországi menekülttáborban. Gyarmati István azt mondta: nem valószínű, hogy az Iszlám Állam terrorszervezet átvette volna a hatalmat a leszboszi Moria menekülttáborban. Hozzátette ugyanakkor: a görög hatós...
2018-10-08 22:01:11
Lavrov: aktivizálni kell a párbeszédet Moszkva és az EU között
... álláspontot, amely szerint az Északi Áramlat-2 és a Török Áramlat gázvezeték kizárólag üzleti projekt, megépítésük pedig megerősíti Európa energiabiztonságát.
Az olasz külügyminiszter, anélkül, hogy részletekbe bocsátkozott volna, úgy vélekedett, hogy ki lehet küszöbölni azokat az okokat, amelyek miatt az Európai Unió és Oroszország szankciókat vezetett be egymás ellen. Ő is...
2018-10-08 17:13:50
1 2 3 ............1251 1252 ......1877 1878 ......2501 2502 2503 
Címkék: Szent XXIII, Zoran Zaev, Gyarmati István, Iszlám Állam, Északi Áramlat-2, Török Áramlat, Európai Unió, lelki nyugalom, macedón kormány, ország neve, párbeszédet Moszkva, rideg tény, sorban állást, testvért lássa, krisztusi szeretet, körülményekhez anélkül, körülmények alkalmazkodnak, testi élethez, holland királyi, holland műkereskedőtől, palota gyűjteményében, festményt annak, következő feladatnál, egyes résztvevőknél, cikk írója, hangsúlyt azzal, macedón sajtó, kormány anélkül, kétharmados támogatottságot, szakértőt annak, görög rendőrség, korábbi sajtójelentéseket, ellenőrzést több, leszboszi Moria, görög hatós, olasz külügyminiszter, gyűjteményeikben, menekülttáborban, fogantatásunkkor, támogatottságot, képviselőházban, külügyminiszter, átvizsgálásakor, megbélyegeznénk, terrorszervezet, kívánságaimhoz, alkalmazkodnak, körülményekhez, kezdeményezett, megakadályozni, alkalmazásokat, információkhoz, gyűjteményében, műkereskedőtől, válaszolhattak, miniszterelnök, tolakodhatunk, azonosítottak, alkalmazkodom,
© 2013 TVN.HU Kft.