Regisztráció  Belépés
Lolka és Bolka
... volt. Az 1980-ban leadott egyik részben Lolka és Bolka például bányászokat látogatott meg, hogy tőlük tanulják el a munkamorált...

7. Nálunk Lolka és Bolka néven futottak, angolszász területen Jym és Jam valamint Bennie és Lennie néven tűntek fel.

8. Ha valaki Lengyelországban jár és szereti a sorozatot, akkor látogasson el a Dobranocek múzeumba Rzeszówba...
2018-08-03 19:02:10
Érdekesség
... mikor a rómaiak elhagyták Britanniát, és a briteknek - a mai walesie...
2018-07-06 16:11:07
A hypertonia kezelése: ajánlások és a valódi világ
... speciális hypertoniaformákban, a gyógyszer-kombinációk részeként tartották alkalmazhatónak (1).

Fentiektől eltérően a béta-receptor-blokkoló monoterápiát első választásként az angolszász nyelvterület szakemberei elutasítják (2, 3, 5).

Az ESH/ESC 2013. szerkesztői szerint az individuális gyógyszerelés a kontraindikációk betartásán múlik. Az esetleges speciális...
2018-07-05 12:33:31
Istentisztelet
... temetésre tévedtem be. Mindenki feketében. Senki sem beszél vagy mosolyog. Az énekeket egy csiga vagy teknősbéka sebességével játsszák, és az egész légkör gyászos. Ha le tudnám győzni angolszász tartózkodásomat, legszívesebben felkiáltanék: 'Ne lógassátok már úgy az orrotokat!' A keresztyénség örvendező vallás, és minden istentiszteletnek ünneplésnek kellene lennie."

- ...
2018-07-02 18:25:03
Cserszömörce, az egészséges száj őre
... készítenek ipari bőrcserző anyagot és sárga festékanyagot.

Nevezik még szömörcefának, sárga cserszömörcének, szkompiának, szemerivének, timorfának, cserzőfának és szumáknak is. Angolszász területeken a cserszömörcét csak smoke treenek nevezik, mivel első ránézésre a virágok szőrös kocsányai füstre emlékeztetnek.

A cserszömörce hatóanyagai a következők: flavon...
2018-06-20 17:29:41
Az életnél is előbbre való a kötelesség
... sem mondott le a magyar nemzet újraegyesítésének megteremtéséről. Teleki Pál politikájától remélte a Nagynémet Birodalom követeléseinek semlegesítését, s a második világháború előtt az angolszászok felé orientálódott, soha nem szimpatizált a náci ideológiával. 1942-ben elveszíti István fiát, akinek repülőgépét minden valószínűség szerint a németek manipulálták.

Horthy ...
2018-06-18 21:00:35
Simoni: a tökéletes összpontosítás a brit kerékpárosok sikereinek titka
... azon a véleményen van, hogy amíg a mediterrán országokban a kerékpározás egy úgynevezett napfénysport, ahol játékosan nevelődtek ki a bajnokok, addig a mostanában egyre eredményesebb angolszász versenyzők inkább a céltudatosságuknak köszönhetik sikereiket, hiszen tökéletesen koncentrálnak a versenyzésre, miközben minden másról lemondanak.
"A dél-európai országokban a napfény,...
2018-06-17 13:01:56
Matolcsy: az innovációk kiteljesedésének korát éljük, de válság kopogtat
... válság után ma csak az innovációt látjuk, mert a válság is itt van.
Kiemelte: a történelem azt mutatja, hogy a világban mindig voltak pénzügyi központok, Mezopotámia óta. Most az angolszász világból Ázsiába helyeződött át a világ pénzügyi központja, ezt mutatja, hogy a világ vezető 10 legnagyobb bankjából 4 kínai - jelezte Matolcsy György.
Az MNB elnöke elmondta: a közel...
2018-06-14 14:52:18
Lesznek megszorítások?
... válság után ma csak az innovációt látjuk, mert a válság is itt van, kopogtat. Szerinte a történelem azt mutatja, hogy a világban mindig voltak pénzügyi központok, Mezopotámia óta. Most az angolszász világból Ázsiába helyeződött át a világ pénzügyi központja, ezt mutatja, hogy a világ vezető 10 legnagyobb bankjából 4 kínai.

Mint arról korábban beszámoltunk, sajtóinformác...
2018-06-14 13:49:59
A választók elhagyják a lebénult miniszterelnököt – ön
... EU-val, ahogyan azt a keményvonalas eurószkeptikusok követelik a kormányában. A választók már nem akarnak sem egy befelé forduló, protekcionista Angliát (Little England"), sem egy angolszász övezethez tartozást (USA és a volt birodalmi Nemzetközösség), hiszen egyik sem fizetődő ki gazdaságilag. Bár a brit választók csupán 3-4 százaléka vallja be, hogy megváltoztatta a vélemé...
2018-05-07 11:12:43
1 2 3 ..............................94 95 ...............141 142 ..............187 188 189 
Címkék: Nálunk Lolka, Teleki Pál, Nagynémet Birodalom, Matolcsy György, Little England&#8221, hypertonia kezelése, valódi világ, egészséges száj, tökéletes összpontosítás, brit kerékpárosok, innovációk kiteljesedésének, választók elhagyják, lebénult miniszterelnököt, 1980-ban leadott, rómaiak elhagyták, angolszász nyelvterület, individuális gyógyszerelés, kontraindikációk betartásán, esetleges speciális, csiga vagy, egész légkör, keresztyénség örvendező, cserszömörcét csak, virágok szőrös, cserszömörce hatóanyagai, magyar nemzet, második világháború, angolszászok felé, náci ideológiával, németek manipulálták, mediterrán országokban, úgynevezett napfénysport, mostanában egyre, dél-európai országokban, innovációt látjuk, világban mindig, angolszász világból, világ pénzügyi, világ vezető, keményvonalas eurószkeptikusok, befelé forduló, angolszász övezethez, volt birodalmi, brit választók, kiteljesedésének, eurószkeptikusok, miniszterelnököt, lengyelországban, kontraindikációk, cserszömörcének,
© 2013 TVN.HU Kft.