Regisztráció  Belépés
Mennyire tetszik nektek ez az animáció?
... készítetted?...

Hasonló beköszöntőket (kereső-motor startpozíciós felülete), időnként be szokott ,,dobni" a Google is, de EZ, biztosan nem az ő ,,céges" animációjuk, ugyanis:
a) HELYESÍRÁS-HIBÁS!
b) hiányzik a BEVITELI MEZŐ!

Talán fel akarod kínálni a Google-nak, és RAJTUNK teszteled, hogy milyen tetszetős?!... :))
Nos...
2017-03-21 00:49:16
Tudta? Négy betűt kell beírni a YouTube-videók linkjébe és..
... letölthető bármilyen YouTube-videó - írja a hvg.hu.
A CONV. segítségeével egyszerre három féle módon is leszedhetjük a YouTube-videók tartalmát, hiszen a zenéjüket vagy hanganyagukat, animációjukat és a videót magát is letölthetjük - olvasható a lap cikkében.

A legjobb pedig, hogy mindössze egyetlen dolgot kell az url-be írni:

a “youtube" elé...
2016-08-28 19:18:01
A Kahlil Gibran: A próféta című animációval nyílik meg az idei Anilogue
... producerként, a Salamon király legendája című egészestés alkotáson, amely a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készül. Örömmel számolt be róla, hogy Gauder Áron Kojot és szikla című rajz animációjuk a napokban Jerevánban is díjat nyert, ez már a rövidfilm hatodik nemzetközi díja.

"Az Anilogue remek alkalom arra, hogy találkozzunk alkotókkal, és arra is, hogy megnézz...
2015-11-18 13:58:29
Oscar-díj - Végzős brit animációs filmesek megverhetik a Disneyt?
... jeleneteit Valentin-napi e-mail üdvözletként postázták szét.
O'Reilly - aki már Kaliforniában készülődik a vasárnapi hollywoodi Oscar-gálára - úgy vélte, azért lett olyan népszerű rövid animációjuk, és váltott ki olyan erős reakciókat, mert egyetemes történetet ábrázol. Egy házaspárról szól: férj és feleség egy házban élnek, de érzelmileg távol egymástól és elkülönülve. Képte...
2013-02-21 19:28:40
1 
Címkék: Kahlil Gibran, BEVITELI MEZŐ, Magyar Nemzeti Filmalap, Gauder Áron Kojot, próféta című, idei Anilogue, zenéjüket vagy, videót magát, legjobb pedig, url-be írni, napokban Jerevánban, rövidfilm hatodik, vasárnapi hollywoodi, házaspárról szól, házban élnek, hanganyagukat, segítségeével, kaliforniában, startpozíciós, beköszöntőket, animációjukat, támogatásával, producerként, letölthetjük, leszedhetjük, találkozzunk, üdvözletként, készítetted, megverhetik, házaspárról, animációval, animációjuk, elkülönülve, készülődik, reakciókat, jeleneteit, alkotókkal, hollywoodi, érzelmileg, történetet, egészestés, nemzetközi, jerevánban, letölthető, helyesírás, teszteled, egymástól, animációs, mindössze, vasárnapi, tartalmát, postázták, egyetemes, alkotáson, bármilyen, zenéjüket, rövidfilm, tetszetős, egyszerre, olvasható, legendája, beviteli, hiányzik, cikkében, linkjébe, valentin, animáció, mennyire, egyetlen, anilogue, filmesek,
© 2013 TVN.HU Kft.