|
|
|
... balzsamecetet, alma- vagy málnaecetet...
FELHASZNÁLÁSA:
Felbontás előtt jól föl kell rázni. A leve remekül használható salátákhoz, maga a fokhagyma pedig aperitifhez, hideg húsokhoz, felvágottakhoz, keményebb sajtokhoz vagy csak úgy magában. Egy pohár bort se felejtsünk kitölteni mellé.
A francia receptváltozatokban szerepel
a cukor hel... |
2012-02-06 11:45:41 |
|
|
|
|
|
|
... ezek királyát, a balzsamecetet, alma- vagy málnaecetet...
FELHASZNÁLÁSA:
Felbontás előtt jól föl kell rázni. A leve remekül használható salátákhoz, maga a fokhagyma pedig aperitifhez, hideg húsokhoz, felvágottakhoz, keményebb sajtokhoz vagy csak úgy magában.
A francia receptváltozatokban szerepel
a cukor helyett méz,
borecet helyett almaecet, ... |
|
2010-12-06 09:07:59 |
|
|
|
|
|
|
... legfinomabb, de kiváló kiegészítője süteményeknek is, bizonyos helyeken jellegzetes bort és pálinkát is készítenek belőle. A cseresznye fehérborba... |
2009-05-27 22:37:35 |
|
|
|
|