Belépés
Késely Ajna verhetetlen, harmadik ifjúsági olimpiai ......
Késely Ajna verhetetlen, harmadik ifjúsági olimpiai bajnoki címét szerezte
Milák Kritóf után Késely Ajna is megszerezte harmadik aranyérmét Buenos Airesben: a 17 éves magyar a 200 és 800 gyors után 400 méteren is a legjobbnak bizonyult.
...........
Bő fél ór...
2018-10-13 12:46:43
Milák Kristóf triplázott, megvan a 10. magyar arany
Milák Kristóf triplázott, megvan a 10. magyar arany az ifjúsági olimpián
........
Milák Kristóf harmadik ifjúsági olimpiai bajnoki címét szerezte Buenos Airesben, miután meggyőző fölénnyel nyerte a 200 pillangó pénteki döntőjét.
Az érdi úszó az este folyamán a 100 ...
2018-10-13 12:42:50
Videón a magyarok duplázásai az ifjúsági olimpia negyedik na
Három magyar, Késely Ajna, Pusztai Liza és Rabb Krisztián is második aranyérmét szerezte a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpián, amelyen a két kardvívóhoz hasonlóan a tornász Balázs Krisztián is a csapatversenyben ünnepelhetett elsőséget. Összefoglaló a negyedik napról és videón a magyar érmes teljesítmények.

Videón a magyarok duplázásai az ifjúsági olimpia negyedik n...
2018-10-11 17:43:02
Ifjúsági olimpia - A kardozó Pusztai Liza aranyérmes
...
A 17 éves magyar versenyező a fináléban magabiztos, 15-9-s győzelmet aratott a mexikói Natalia Botello Cervantes felett.
Pusztai a magyar küldöttség hetedik aranyérmét szerezte az argentin fővárosban....
2018-10-10 07:04:29
Ifjúsági olimpia - Díjlovaglásban ezüst-, cselgáncsban bronzérmet szereztek a magyarok
...
Jármy Európa válogatottjának tagjaként a vegyes csapatversenyben lett második, ezt a számot - amelyet nem számolnak bele az éremtáblázatba - Észak-Amerika együttese nyerte.
Vég Zsombor a cselgáncsozók 100 kilogrammos kategóriájában lett harmadik: a 16 éves ceglédi versenyző a bronzmérkőzésen ipponnal múlta felül szlovén riválisát.
A magyar csapat mindeddig öt aranyé...
2018-10-09 23:03:08
Ifjúsági olimpia - Szabó Tünde: rendkívül sikeres a hazai utánpótlás-nevelés
...

Az államtitkár, aki a Buenos Aires-i nyári ifjúsági olimpia helyszínén tartózkodik, telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy "a magyar utánpótlás sikerpályán van", és az idei nyár végéig megszerzett 43 arany-, 34 ezüst-, és 41 bronzérem mellé a magyar versenyzők Argentínában gyarapíthatják tovább a medálok számát.

"Külön szeretném kiemelni azt, hogy az utánpótlá...
2018-10-09 15:31:31
Sakkolimpia - Győzelmével ötödik a női válogatott
...
A női csapat nyolcadik volt a zárókör előtt, de a sűrű élmezőny jelentős előrelépést tett lehetővé a szlovénok legyőzésével. Ez könnyedén jött össze, mivel Gara Anita és Terbe Julianna sötéttel, míg Gara Tícia világossal gyűjtötte be a teljes pontot. Az éltáblás Hoang Thanh Trang ezúttal döntetlent ért el, de így is az együttes kiemelkedő legjobbja volt, a vietnami származású...
2018-10-05 15:21:51
Torna vk - Böczögő és Vecsernyés sorozatgyőztes
...
A magyar szövetség keddi beszámolója szerint Vecsernyés, a Budapesti Honvéd SE Európa-bajnoki bronzérmes sportolója idén 80 pontot gyűjtött, mivel Guimaraesben aranyérmet nyert, Szombathelyen és Párizsban pedig második lett.
"Szuper érzés, hogy sikerült megnyernem a sorozatot, hiszen a török versenyző mögött a második helyen álltam a párizsi versenyt megelőzően. Nagyon b...
2018-10-02 14:11:37
Végső nyugalomra helyezték Kulcsár Győzőt, a Nemzet Sportolóját
...
A Farkasréti Temetőben megtartott gyászszertartáson a magyar sport szinte minden jelentős alakja képviseltette magát, még az elhunyt egykori munkahelyéről, Olaszországból is érkeztek emlékezők.
Kulcsár Győző keresztény közössége nevében Száraz László atya szólt a több száz fős gyászoló tömeghez, s emlékeztetett arra, hogy a kiváló párbajtőröző Krisztust megváltójának és ...
2018-10-01 18:53:58
Darts Eb - Angol fölény Budapesten
...
A steel darts Európa-bajnokságon - ebben a műfajban fémhegyű nyilakkal dobnak a táblára - 38 ország legjobbjai indultak, s az angolok három, az írek, a svájciak, a svédek egy-egy kategóriában nyertek.
A férfiaknál az ír Martin Heneghan, a nőknél a svájci Fiona Gaylor szerzett egyéniben aranyérmet. A női csapatversenyt Anglia, a férfiakét Svédország nyerte. A párosok vers...
2018-09-29 17:02:27
1 2 3 ...................123 124 ..........185 186 ..........246 247 248 
Címkék: Késely Ajna, Milák Kristóf, Pusztai Liza, Szabó Tünde, Kulcsár Győzőt, Nemzet Sportolóját, Darts Eb, Milák Kritóf, Buenos Airesben, Rabb Krisztián, Balázs Krisztián, Natalia Botello Cervantes, Jármy Európa, Buenos Aires-i, Gara Anita, Terbe Julianna, Gara Tícia, Hoang Thanh Trang, Budapesti Honvéd SE Európa-bajnoki, Farkasréti Temetőben, Kulcsár Győző, Száraz László, Martin Heneghan, Fiona Gaylor, magyarok duplázásai, ifjúsági olimpia, kardozó Pusztai, legjobbnak bizonyult, ifjúsági olimpián, érdi úszó, este folyamán, tornász Balázs, csapatversenyben ünnepelhetett, negyedik napról, magyar érmes, fináléban magabiztos, mexikói Natalia, magyar küldöttség, argentin fővárosban, vegyes csapatversenyben, bronzmérkőzésen ipponnal, magyar csapat, magyar utánpótlás, idei nyár, magyar versenyzők, medálok számát, zárókör előtt, sűrű élmezőny, szlovénok legyőzésével, teljes pontot, éltáblás Hoang, együttes kiemelkedő, vietnami származású, magyar szövetség, török versenyző, második helyen, párizsi versenyt, magyar sport,
© 2013 TVN.HU Kft.