Regisztráció  Belépés
Európai Bíróság: Marine Le Pennek vissza kell fizetnie a jogtalanul felvett uniós pénzeket
...
Az Európai Parlament illetékes szervei 2016 végén megállapították, hogy Le Pen 2010 és 2016 között jogtalanul vett fel uniós pénzeket az egyik asszisztense után, aki a képviselői tevékenységéhez nem kapcsolódó munkát végzett Franciaországban. Ezért elrendelték 298 ezer euró visszatérítését, közölvén, azt jogalap nélkül fizették ki, mivel nem nyert bizonyítást, hogy ezen asszi...
2018-06-19 11:21:19
LMP: annyit kereshessen egy pedagógus, mint egy államtitkár!
... szólhassanak bele az igazgatók kiválasztásába - szorgalmazta Kanász-Nagy Máté.
Beszélt arról, hogy a nevelést-oktatást segítő több tízezer szakember - dajkák, iskolatitkárok, pedagógiai asszisztensek - helyzetével szintén foglalkozni kell, mert ők kimaradtak az életpályamodellből, a béremelésből.
Kérdésre Kanász-Nagy Máté közölte: támogatható lenne a Párbeszéd azon javas...
2018-06-03 21:00:34
Párbeszéd: azonnali radikális béremelés szükséges az oktatásban
... hangsúlyozta: a 21. századi oktatás megteremtésének legfontosabb feltétele a tanítók, tanárok munkájának megkönnyítése.
Ennek érdekében a Párbeszéd jelenősen növelné a pedagógiai asszisztensek, az iskolapszichológusok számát, csökkentené az osztálylétszámokat és a papírmunkát, illetve 7-8 évente egy év fizetett szabadságot biztosítana a pedagógusok számára.
Elmondta: a P...
2018-06-03 20:53:00
Dr. Bruce Goldberg: Előző életek - jövendő életek
... Sequestrát
275 éves korára vittem.
Dr. G: Mi történt amióta utoljára beszéltünk?
Emily: Saját épületem és laboratóriumom van, ahol az aracathák
kutatásait ellenőrzöm. Asszisztensem, Arcon, nagyon szórakoztató.
Ö koordinálja azokat a testre vonatkozó vizsgálatokat,
melynek célja, hogy megszüntessék az aracathák
által a testbe költözéskor észlelt é...
2018-05-25 09:38:20
Ötperces krimi!
... dobta. A két töltényt az öltözőkocsiban cserélte ki öt perccel korábban.

- Úgy esett, mint aki tényleg golyót kapott. Remek színész ez a Jean-Paul! - lelkendezett a rendező asszisztense. A stáb fellélegzett, nem kell itt rostokolniuk estig.
Odalent bajban voltak a csónakosok, mert Jean-Paul nem bukkant föl. Valahol a mélyben sodorta a folyó a kegyetlen vízesés felé...
2018-05-08 18:40:04
Dr. Bruce Goldberg: Előző életek, jövendő életek - 2.
... Sequestrát
275 éves korára vittem.
Dr. G: Mi történt amióta utoljára beszéltünk?
Emily: Saját épületem és laboratóriumom van, ahol az aracathák
kutatásait ellenőrzöm. Asszisztensem, Arcon, nagyon szórakoztató.
Ö koordinálja azokat a testre vonatkozó vizsgálatokat,
melynek célja, hogy megszüntessék az aracathák
által a testbe költözéskor észlelt é...
2018-05-07 09:37:41
Tallóztam
Dr. Neil Grafstein szerint, aki a New York-i Mount Sinai's Hospital urológus professzor-asszisztense, a vizelés gyakorisága sok mindent elárulhat egészségi állapotunkról. Természetesen vannak olyan emberek, akik azonnal rohannak a mosdóba, mihelyt egy kevés vizelet összegyűl, mások meg képesek sokáig visszatartani, akár órákig.

Azok a személyek, akik egy nap 11 alk...
2018-05-03 05:36:30
Vb-2018 - Negyvenhat országból kerültek ki a bírók és az asszisztensek
...
A felkészülés 53 trióval kezdődött meg 2014 szeptemberében. A végleges kiválasztás - a FIFA tájékoztatása szerint - az egyéni készségek és a személyiség figyelembe vételével történt meg. Kiemelt szempont volt, hogy a jelölt mennyire érti a játékot, hogyan olvassa a történéseket és a csapatok által alkalmazott különböző taktikát.
Az elmúlt három évben szemináriumokon kész...
2018-03-30 12:51:58
Európai Bíróság: Jean-Marie Le Pennek vissza kell fizetnie a jogtalanul felvett uniós pénzeket
...
Az Európai Parlament illetékes szervei 2016-ban megállapították: Jean-Marie Le Pen, Bruno Gollnisch és Mylene Troszczynski jogtalanul vettek fel uniós pénzeket asszisztenseik után, akik a képviselői tevékenységükhöz nem kapcsolódó munkát végeztek. Le Pennel 320 ezer eurót, Gollnisch-sal 275 ezer eurót, Troszczynskivel pedig 56 ezret akar visszafizettetni a testület, amely ezé...
2018-03-07 16:47:29
Választás 2018 - 15 százalékos átlagos béremelést ígér a pedagógusoknak a DK
... felkeltése a fő cél, ezért kerülni kell az erőltetett versengést és a számonkérést.
A DK növelni szeretné a pedagógusokat támogató logopédusok, iskolapszichológusok és pedagógiai asszisztensek számát - szögezte le. Eközben minden gyermeket és minden pedagógust tabletekkel látnak el, minden tantermet digitális táblákkal szerelnek fel - tette hozzá.
A pártelnök azt is elmo...
2018-03-01 16:52:19
1 2 3 ............42 43 ......63 64 ......83 84 85 
Címkék: Európai Bíróság, Marine Le Pennek, Bruce Goldberg, Jean-Marie Le Pennek, Európai Parlament, Kanász-Nagy Máté, Kérdésre Kanász-Nagy Máté, Neil Grafstein, York-i Mount Sinai&#8217, Jean-Marie Le Pen, Bruno Gollnisch, Mylene Troszczynski, jogtalanul felvett, egyik asszisztense, képviselői tevékenységéhez, igazgatók kiválasztásába, nevelést-oktatást segítő, pedagógiai asszisztensek, pedagógusok számára, testre vonatkozó, testbe költözéskor, öltözőkocsiban cserélte, rendező asszisztense, stáb fellélegzett, mélyben sodorta, kegyetlen vízesés, vizelés gyakorisága, kevés vizelet, végleges kiválasztás, egyéni készségek, személyiség figyelembe, jelölt mennyire, csapatok által, elmúlt három, képviselői tevékenységükhöz, erőltetett versengést, pedagógusokat támogató, visszafizettetni, franciaországban, tevékenységükhöz, megteremtésének, troszczynskivel, megállapították, tevékenységéhez, szemináriumokon, visszatérítését, szeptemberében, öltözőkocsiban, laboratóriumom, pedagógusoknak, asszisztenseik,
© 2013 TVN.HU Kft.